Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

r.k.y

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    18
  • Katılım

  • Son Ziyaret

1 Takip eden

Diğer Bilgiler

  • AIM
    yok..

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Belirtmemiş

r.k.y - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

1

İçerik İtibarınız

  1. Yenilendik.. Herkesi bekleriz..
  2. Hüzün ve memnuniyetsiz bir surat.. Ama kendimi seviyorum.. (=
  3. İsmim Rukiye.. İsmimden sesli harfleri çıkardım ver r.k.y oldu.. r.k.y'nin bir anlamı yok ama Rukiye'nin var.. Birincisi; Hz. Muhammed'in (s.a.v) kızının ismi.. İkincisi; sihir, büyü, efsun gibi anlamları var.. (= Birde Peri nickini kullanırım genelde.. Çünkü aşkım bana hep Peri'm der..
  4. You Tube'de Uyan Nolursun Uyan adlı şarkıyı dinliyordum.. Çok beğendim, yorumlarını okudum ve karma karışık şeyler söylenmişti, neye inanacağımı bilemedim ve şarkının sözleri lazımdı.. Kendim araştırmaya karar verdim, zaten kolayca buldum.. Şarkının sahibide video eklemişti.. Profilinde yazıyordu sanırım, bir gün geçmesine rağmen tam hatırlamıyorum.. Girdim ve baktım dolu bir site.. Daldım içeri.. (=
  5. Uyuyor.. Tüm gece çalıştığı için.. (=
  6. Sagopa Kajmer - Terapi Beni bırakın kendi halime Çok bitkinim ama direneceğim Terapi ordularinizi geri cekin artik Savaşın galibi bendim! Bayraklarinizi dikemeyeceksiniz Hic daim kole olmadim Ben rapimle gazi geldim ardima sehitlerimi Gomdum kendim! SUsukun düşen ağlamazcasına.. reealim neden onca lafla geldin.. Kulağıma varı verdin ölüm Beni kırdın iki bacağımdan gittinn Biz seninle kardes degilmiydik Ayni besikte iki kertmeydik Dün civarda çakılken Simdi siradan kum bile değiliz. Sen serseri katilimisn ha.. Ben resmini çizidm ya kul.. Savasin tam ortasında kursun yagmurunda okudum okul İlk batisini ben gördüm günesin Gün dönümüne sen yetistin Kaptanı benim bu geminin En son ben cikarım yo panik etmeyin Adimi duymayin kac yazar Kalbim tanidigim en icten yazar Sarkim basladi..Manzaram aynı Dinlerken Sago yine yapmis diyeceksin Ben su anda o kadar sıkkın ve materyallerimle tıkkın Odamin icinde stres gebertmekteyim Yalnızlık Tanrının lütfu Nedense işler karmakarışık işler Kalbim sevdigim özler Hani var ya bazen özlü sözler Onları düşünüp dolu gözler ...:::NaKARAT:::... Beni birakin kendi halime Cok bitkin ve de yorgunum Terapi ordularinizi geri cekin artik Son günler de durgunum!! Zaman ellerimde kum gibi dagilir iken Yıllar beni tasa çeviren hokkabaz gibi Avaz avaz bagirir hükümlü Kapıda kilit sigarama kibrit Beni kontrol edin.. Kollara zincirden bileklik Parmaklıklara sabit yaşamak.. Artıkları arşivlemek yeni Baştan tantanalara kulak asss.. Karalama defteri silgiye ilgi duyar iken Bir diken batar diline Yarıştırılan sidikken birkac minik dag gider elden Aslında hayat bayat ekmek İlk fiill üsluplu düsünmek Buyrulan iki göze itaat etmek Son eylem olmali kin beslemek Hani diyelim toz pembe yasiyorum Koz bende biçimi takiliyorum Bozukluklarımı cebimde taşıyorum Saygım senin orospun olsun Kaygın benim aşkım [Nakarati Beni bırakın kendi halime Çok bitkin ve de yorgunum Terapi ordularınızı geri çekin artık Son günler durgunum.. parmakları kırılan bu yazar yılmadı rapin oğlu(screach) piskopat herif (kız )
  7. Böcekten.. Hee bide terlikfobim olduğunu öğrendim bu gün.. Terlik ayağımdan fırlayacak diye ödüm kopuyor..
  8. r.k.y

    Güldüren Unutkanlıklarınız

    Ben çok unutkanımdır.. Neyi unuttuğumu bile hatırlamıyorum..
  9. Küçükken başbakan olmayı çok istiyordum, tabi büyüdükçe o yeteneğin bende olmadığını fark ettim.. Bende teyze olmak isterdim ama doğru yoldan teyze olamayacağım maalesef.. (=
  10. Tek bir özellik insanı insan yapmaz.. Tüm özelliklerde bir tek insanda bulunmaz.. "Sen vicdanlısın, evet insansın.." "Sende vicdan var mı be, insan mısın?" Garip.. Sanırım insanları ayırıyoruz özelliklerine göre.. İnsan, insandır.. Vicadını, düşüncesi, merhameti, sadakati vs. olmayan insan değil mi?
  11. r.k.y

    CEZA MI ? SAGOPA MI ?

    Sagopa'nın ortadan kaybolduğu falan yok.. Takip etmediğiniz için dikkatini çekmiyor.. İllaki televizyona çıkmasına gerek yok.. Koserleri, albümleri var.. Varlığını bunlarla ıspat ediyor.. Diyeceğim odur ki; Sagopa Kajmer..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.