Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Merhaba,teşekkür ederim,emeğinize sağlık,ilerleyen sayfalardaki sanat tarihi eserlerini de sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkür ederim Hızla ekliyorum, tabi okuma hızıyla Alıntı
Φ burakpskl Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Gerçekten müthiş bir çalışma olmuş ... Botticelli nin La Mappa dell'Inferno sunu ararken seni buldum şuanda kitabın 46. bölümündeyim ve emin ol ki kitapla birlikte seni de takip ediyo olucam .. Eline sağlık Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Bu güzel başlık için çok teşekkür ederim Gloria okurken sürekli tek tek bakmak zorunda kalıyordum çok yardımcı oldu.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Bu güzel başlık için çok teşekkür ederim Gloria okurken sürekli tek tek bakmak zorunda kalıyordum çok yardımcı oldu.. Teşekkür ederim güzellik Okuduğunu biliyorum kitabı beğenmişsindir umarım, ben bu yöntemle çok beğendim. Floransa, Venedik falan rehbersiz giderim yani artık Alıntı
Φ Sunar Meral Can Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Ben de size teşekkür edebilmek için üye oldum.Emeğinize sağlık,benim gibi bilgisayarı zor kullananlar için harika bir iş yapmışsınız.Tam araştırma yapacakken hepsinin önüme serilmesi harika bir şey oldu.Aynı yerdeyiz hemde. çook teşekkürler. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Ben de size teşekkür edebilmek için üye oldum.Emeğinize sağlık,benim gibi bilgisayarı zor kullananlar için harika bir iş yapmışsınız.Tam araştırma yapacakken hepsinin önüme serilmesi harika bir şey oldu.Aynı yerdeyiz hemde. çook teşekkürler. Çok hoş oldu o zaman gelmeniz... Bizim forumda dolaşa dolaşa bir güzel bilgisayar kurdu da olursunuz belki Her şey var burada... Belki başka konulara da bir göz atarsınız Yarın akşam eve biraz geç geleceğim, takip eden tüm arkadaşlara sesleniyorum, kusuruma bakmayınız lütfen ama gündüz belki yetiştirebilirsem bir bölüm daha eklerim. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Süpersinnnnn dün gece işaretlediğim her yeri şu an tek tek yerleştiriyorsun. Bugün hiç vaktim yoktu içimi acayip rahatlattın. Bıraktım sana bugün buraları Görüşürüz Sayfa 383: Sospiri Köprüsü "... Venedik'in en ünlü köprülerinden biridir." Kitapta da bahsedildiği üzere aynı zamanda Ahlar Köprüsü olarak da biliniyor. San Marco Kulesinin çanları çalarken genç sevgililer eğer bu köprünün altında öpüşürse sonsuza dek ayrılmazlarmış... öyle yazıyordu, güzel hikaye Alıntı
Φ i_can Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Katkım olursa birazcık ne mutlu bana. Gerçekten çok vakit alan bir şeymiş anladım bu yüzden bunca zamanki paylaşımların için tekrar teşekkür ederim. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Yanii şu başlık yüzünden sıramı bekleyemedim ve akşam kitaba el koydum, şimdi kim kaparsa onun elinde kitap.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 @@i_can sizi kurtarıcı meleğimmmmm ilan ediyorum Alıntı
Φ i_can Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Teşekkür ederim @@gloria ben de çok keyif aldım inan. Uğraştığımı gören arkadaşlarım sitenin linkini istediler. Facebooktan da paylaştım. Sanırım ziyaretçiler artacak. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 sevgili @@i_can ben inan başlarken bu kadar ilgi beklemiyordum ama 1 haftada 5000 küsür kişi buraya ugramış. iyi rakam Gelsinler daha çok kişi gelsin, güzel bir emek paylaşımı oluyor burada, çok mutlu ediyor bu da beni, hele sen de katkını göstermeye başlayınca daha da güzel oldu.. çok güzel oldu.. Çok teşekkür ederim. Alıntı
Φ hderen Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Merhaba, Okuduğum yerleri araştırmak istedim ve size rastladım.. Görsel rehberliğiniz çoook teşekkürler.. Alıntı
Φ Enes Öz Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Bilgi İçin Teşekkürler Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Merhaba, Okuduğum yerleri araştırmak istedim ve size rastladım.. Görsel rehberliğiniz çoook teşekkürler Bilgi İçin Teşekkürler Hoş geldiniz arkadaşlar, Ne mutlu iyi ki burdasınız, güzel duygularınızı bizimle paylaştınız. Alıntı
Φ butterflies Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 sevgili @@i_can ben inan başlarken bu kadar ilgi beklemiyordum ama 1 haftada 5000 küsür kişi buraya ugramış. iyi rakam Gelsinler daha çok kişi gelsin, güzel bir emek paylaşımı oluyor burada, çok mutlu ediyor bu da beni, hele sen de katkını göstermeye başlayınca daha da güzel oldu.. çok güzel oldu.. Çok teşekkür ederim. Gerisi yarına kalsın.... Çok uykum geldi. Merhabalar, Kendim araştırma yaparken sayfanıza rastladım ve mutlu oldum.Ellerinize sağlık. Ben bitirmek üzereyim ama yine de geriye dönüp resimleri tek tek inceliyorum. Bahsedilen yerleri görmüş biri olarak ,kitaptan ayrı bir zevk aldım. Herkese ii okumalar;)) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Merhabalar, Kendim araştırma yaparken sayfanıza rastladım ve mutlu oldum.Ellerinize sağlık. Ben bitirmek üzereyim ama yine de geriye dönüp resimleri tek tek inceliyorum. Bahsedilen yerleri görmüş biri olarak ,kitaptan ayrı bir zevk aldım. Herkese ii okumalar;)) Ben de yakın bir gelecekte Toscana seyahati yapmak istiyordum, o nedenle benim için de çok iyi oldu. Bir de Floransa'ya gidecek olanlar için Salman Rushdie'nin Floransa Büyücüsü isimli kitabı öneriyorlar. Henüz ookumadım ama bu kitabı da ilk fırsatta okumak istiyorum. Konusu çok ilgi çekici Alıntı
Φ i_can Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Ben bir atölye çalışması için sadece Torino'ya gittim ki tavsiye ederim oradaki eserler, mimari kesinlikle görülmeli. Yine yazarımızın Melekler ve Şeytanlar kitabı ve bu kısa yolculuk sonrası bende İtalya sevdası başladı Bu sezon başlayan ve tam da rönesans Floransa'sında geçen Da Vinci's Demons dizisiyle de kitabın yayınlandığı tarih çok güzel örtüştü. Diziyi de tavsiye ederim. @@gloria bahsettiğin kitap ilginç görünüyor okumak istiyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Ben bir atölye çalışması için sadece Torino'ya gittim ki tavsiye ederim oradaki eserler, mimari kesinlikle görülmeli. Yine yazarımızın Melekler ve Şeytanlar kitabı ve bu kısa yolculuk sonrası bende İtalya sevdası başladı Bu sezon başlayan ve tam da rönesans Floransa'sında geçen Da Vinci's Demons dizisiyle de kitabın yayınlandığı tarih çok güzel örtüştü. Diziyi de tavsiye ederim. @@gloria bahsettiğin kitap ilginç görünüyor okumak istiyorum Melekler ve Şeytanlar'ı da aynı Cehennem kitabı gibi daha piyasaya ilk çıktığı gün alıp okumuştum, yakın bir zamanda da Roma, Vatikan, Napoli ye seyahat ettim. Döndükten sonra Melekler ve Şeytanlar'ı tekrar okudum. Zaten çok iyi bir rehberle dolaşmıştım ama kitapla birlikte herşey tam oldu. Şu an aklımda dediğim gibi Toscana Bölgesini gezmekten başka hiçbir şey yok Diziyi de izlemedim ama bakarım şimdi senin de önerinle Alıntı
Φ dRuNKeN Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 keşke diğer dan brown kitaplarındada böyle bi çalışma yapılsaymış,mükemmel olmuş emeği geçenlere teşekkür ederim. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 keşke diğer dan brown kitaplarındada böyle bi çalışma yapılsaymış,mükemmel olmuş emeği geçenlere teşekkür ederim. Hepsini de okudum aslında ama okumayan bir arkadaş belki yapabilir ya da yeniden okuyabiliriz bir ara, ne güzel olur gerçekten de... Sonuçta insan Dan Brown'un kitaplarını okurken sırf okumuyor ciddi ciddi öğreniyor da Alıntı
Φ murvetbjk Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Oooo bugün çok çalıştım, şimdilik yeter bu kadar, biraz da okuyalım Umarım işe yarıyordur bu fotoğraflar. Buraya kadar gelen kimler merak ediyorum, yoksa beni geçtiniz mi? kitabı okurken diğer taraftan da paylaştığınız resimlere bakıyorum, gerçekten çok yardımcı oldu,çok güzel bi çalışma olmuş, emeğinize sağlık, çok teşekkürler.. Alıntı
Φ domino1981 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Kitabı okumaya başladım ve her seferinde tek tek yazıp arıyordum sonra bu yazınızı keşfettim. Harika bir yazı ve emek olmuş okurken sürekli telefonum elimde sayfa sayfa birlikte gidiyoruz. Müthiş bir emek ve fikir. Size Teşekkürlerimi iletmek için üye oldum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Kitabı okumaya başladım ve her seferinde tek tek yazıp arıyordum sonra bu yazınızı keşfettim. Harika bir yazı ve emek olmuş okurken sürekli telefonum elimde sayfa sayfa birlikte gidiyoruz. Müthiş bir emek ve fikir. Size Teşekkürlerimi iletmek için üye oldum Hoşgeldiniz aramıza Şimdilik bu kadar. Yeni güne başlarken, doğum günün kutlu olsun @@gloria İyi ki doğdun ve bu paylaşımların sayesinde seni tanıdık. Her şey gönlünce olsun Canımmmm yaaaa Çok teşekkür ederim, çoooooook mutlu oldum bak şimdi Herşey hepimizin gönlünce olsun, güzel olan herşey bizimle olsun... Arkadaşlar, şimdi sizden küçük bir ricam olacak, bir reklam arası veriyorum sayfa içinde başka bir sayfanın reklamını yapacağım. Dün gece sahiplendiğim minik kediciğime bir isim arıyorum, hadi lütfen gelin ve fikirlerinizi paylaşın, bir de resmini gördünnnnn Hadi Kedime İsim Bulalım Alıntı
Φ kammen Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2013 merhaba ben kitabın 37.bölümündeyim ve size teşekkür etmek için üye oldum aradığım tüm eserleri burada bulmak süperdi.. elinize sağlık olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.