Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 Dün sabah evden çıkınca karşılaştığım ilk canlıydı... Birden göz göze geldik, küçücük, cılız mı cılız, kirli mi kirli! Bütün gün aklımdan çıkmadı... Daha önce hiç kedi bakmışlığım yok, akşama kadar muhasebesini yaptım, alsam mı almasam mı diye, bakmasını becerebilir miyim onu bile bilmiyorum. Ama o kadar zayıf ki, o kadar çok bakıma ihtiyacı var ki sonra karar verdim yapabildiğim kadarıla, en azından 4,5 ay kendisini toparlayıp, bir aile tarafından sahipleninceye kadar ben ona koruyucu annelik yapayım. Bilmiyorum sonra ne olur ne değişir ama şimdilik böyle... Ve bir de şu an isimsiz, kendisine yakışır bir isme ihtiyacı var Ben buna ne isim versem, hadi lüten birkaç isim önerin bana... Pazartesiye kadar karar verelim... Bu da resimleri Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 Admin-- Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 Pilav 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 @@simin kızım çok tatlı dimiiiiiii? bissürü isim olsun burada sonra birini seçelim ona Hadi lütfen herkes birşeyler yazsın 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 Ben leyla düşünüyorum gibi ama çok kararsızım, en sevdiğim dizinin ana karakteri 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 aslinda pilav ve manu cok guze isimler ve su anda daha tatli bi isim geldi aklima sütlac koy : ) kediye tam oturuyor 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 bence o senin mucize'n olsun..yok dersen pıtırcık koy, o da olmazsa hürrem koy.. bastet! nasıl? 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 Çok kararsızım erkek olsa bir sürü isim var kafamda ama 1 Alıntı
Φ Media1 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 mumuş nasıl? yumuşacığın kısaltması Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 mumuş da tatlı herkes çok tatlı bu arada Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 @@simin kızım çok tatlı dimiiiiiii? bissürü isim olsun burada sonra birini seçelim ona Hadi lütfen herkes birşeyler yazsın Evet canım çokta şanslı kerata kime rastlayacağını bilmiş.. bence sen onu asla kimseye vermeyeceksin hele bi toparlansın eli yüzü dahada güzel olucak... emeğine sağlık canım benim... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2013 Eve şimdi geldim, kedimle ilgileneyim biraz... Bu akşamlık yokum ben yani ama sabah yeni isimler hakkında konuşmaya devam edelim hala bulamadım ismini Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2013 Efendim, bence kediye isim vermek bir süreç gerektirir. Yalnızca görünüşüne göre değil, huyunu suyunu öğrenip ona göre de seçmek lazımdır ismi. Resimde çok pırtık görünüyor kendisi. Hemen bir isim gerekiyorsa, '' Pırtık '' benim isim önerim olsun. Kediniz hayırlı olsun. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2013 Dün akşam onu ponçik diye severken buldum kendimi.. Ama ponçik olur mu bilmiyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2013 Mayıs koymuştum ismini... Bana mayıs ayında geldi diye, Ben mayıs ayında doğdum diye, mayıs ayında her yer direniş oldu diye, kızım da dirensin diye... ama cumartesi sabahından beri çok hastaydı serum takıldı antibiyotikler yapıldı yine de direnemedi... Artık yok 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2013 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2013 Mayıs koymuştum ismini... Bana mayıs ayında geldi diye, Ben mayıs ayında doğdum diye, mayıs ayında her yer direniş oldu diye, kızım da dirensin diye... ama cumartesi sabahından beri çok hastaydı serum takıldı antibiyotikler yapıldı yine de direnemedi... Artık yok ovv Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2013 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2013 Çok tatlı bir şeydi, üzüldüm... Alıntı
Φ trkshmd Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2013 Keşke sonuna kadar okumasaydım üzüldüm Alıntı
Misafir İpek Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2015 Ona bir isim bulun haziranın 15ine kadar Neyine üzüleceksin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.