Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Birce saygisiz degil mecbur kalcak dicek tabiki Sercan senin icinde gecerliy di diye Ama gercekte oyle degil canim bak buraya yaziyorum ......................................... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 bende yazıyorum kı bırce banada gonlunden geldıgı ıcın verır sayın angel hanım (bırce sen gonlunden vermesende dekı evet gonlumden verdım komısyonunun alıcaksın merak etme ) haydı bakalım hodrı meydan bırce gelırse foruma buna cevap yazacaktır angel bakalım kım haklıymıs Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 birce sercan sana nekadar odicekse ben iki katini vericem lutfen dogruyu de Sercana ( yani) : Sercan hayir sana yollamadim ve gonlumden hic de gelmedi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 bırce bende angelın verdıgının yarısını verıcem (ekonomık krız bırce caktırmaaaa...sonra gerı kalanına taksıtlendırme yaparız tamam mı ) Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Neyin kavgasini yapiyorsunuz siz bura da ne guzel bır cıcek boyle bırce.bunu bende kendı ustume alıyorum olur mu acaba Sercan senin icinde gecerliy di diye yazmissin ve haklisin da nyx-fallen angel zaten yazdim hepinize diye,Sercan senin icin de gecerli... hem bugün Sercan i kirmayalim biliyorsun neden Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Evet dostumu kirmiyalim da simdi 2 ay basima bella oldu Ama Sercan biliyon sevdigim uye sin sen halen Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 en sevdiğim üyeler..nerdesiniz Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 en cok sevdigim uye yok ama denisik yonlerde sevdiklerim uyeler var ben birazda bekleyim bir kac ay sonra karar veririm Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 en çok sevdiğim üyelerden bide radya vardı..hemen hepsi aklıma gelmediğinden şimdi yazdım.. Alıntı
Misafir Değil Öyle Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 En sevdiğim üye, Mutluluğumun kaynağı, Aşkımın pınarı, Vicdanımın ışığı, İyiliğimin dayanağıdır. O olmazsa olmaz, Layık olunamaz, Melek kanatlarından, Ay parlaklığından, Yalnız bana uzanan, Aklımı başından alan, Nedenimdir yaşatan. Gönlümde çırpınan kelebek, Ölüp sevgimden göçecek, Kim ne demiş, bana ne, Yüreğimden size ne, Üç günlük dünyamda, Zehirlendim sevdanla, Üzülme sen, kalbinde Değil Öyle. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 en çok sevdiğim üyelerden bide radya vardı..hemen hepsi aklıma gelmediğinden şimdi yazdım.. Teşekkür ederim ben de öle Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 valla ben kimimi sefiyorum ilaki neden üye oluyoo ya yönetici olmasmı?valla yagcılık yapmıcam yahu ben beni sevenleri sefiyorummmmm beni sefmiyenleri Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Yayarmaz KayırmcarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 R ler dışarılara taşmış efendi Ben de beni sevenleri seviyorum yanlızca... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Yayarmaz KayırmcarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Hımmm tamam tamam sakin ol efendi senide sefiyom Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Hımmm tamam tamam sakin ol efendi senide sefiyom Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Hımmm tamam tamam sakin ol efendi senide sefiyom bende seni seviyorrrum :kalp: Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 bende seni seviyorrrum :kalp: Çıkssss ben daha çok sefiyom.......sen sadece sinirlenme yetey.....nickimi bilem yanlış yazmışsın tamam sakin ol Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 beni seven yok muuuuuuuuuu Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 beni seven yok muuuuuuuuuu ahhhhhh ahhhh unutum sanma sakın seni ben çokkkkkkkkkkkkkk sefiyommmmmmmm Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2008 mineu en sevmedigimde geceyagmuru Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 asla söylemem çünkü ben tabiki ( ne kadar da mütevaziyim ) Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 çünkü ben tabiki ( ne kadar da mütevaziyim ) seni zaten sevdiğimi biliyorsun?ama o başka Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2008 seni zaten sevdiğimi biliyorsun?ama o başka onun yerine geçemem ki canımmm yaa herkeesin yeri başkadır tabiki senin yerinde başka benim için Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.