Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Balım benim,minnoşum,ece ablasının bitanesi ne desem az, o yüzden bişey demiyorum,susmak aslında herşeyi anlatmaktır diyorum herkezi ve hepinizi seviyorum... Ya siz... Saygılarımla... DİPNOT... sevgiler saygılar bizden sevgili DİPNOT Ben de seni çok seviyorum , Bebişi de öp yerime öperim leylacım Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Herkesi ama mine ablanın yeri bi farklı bebişinde Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 GoGoCan http://www.turkish-media.com/forum/index.p...;showentry=4878 Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 odur o.... kimdir kim Herkesi ama mine ablanın yeri bi farklı bebişinde ah canıımm benim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 kendim modernıst egoıst Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2008 üstteki üyeyi hiç tanımam ne sevecem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 tanıyorum da çokta sevıyorumda olsun karşılıksızda olur Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 GoGoCan http://www.turkish-media.com/forum/index.p...;showentry=4878 Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 bi süredir fouma günlük iş -koşturmacalardan dolayı pek giremiyordum..çok seviyor az seviyor muhabbetinden çok bu forumda tanıdığım.. potif elektrik aldığım şimdilik aklıma gelen bazı arkadaşlarımın isimlerini vericem..bende aşağıda yazacağım arkadaşlarımın biraz olsun "bizde seni seviyoruz " hallerine nail olabilmişsem ne mutlu bana.. sedelina sardunyam jön diloş günışığı taşyürekli bursercan interlock frozen taylan abi yayamaz kayımca leyla alio_1 suheda Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 bi süredir fouma günlük iş -koşturmacalardan dolayı pek giremiyordum..çok seviyor az seviyor muhabbetinden çok bu forumda tanıdığım.. potif elektrik aldığım şimdilik aklıma gelen bazı arkadaşlarımın isimlerini vericem..bende aşağıda yazacağım arkadaşlarımın biraz olsun "bizde seni seviyoruz " hallerine nail olabilmişsem ne mutlu bana.. sedelina sardunyam jön diloş günışığı taşyürekli bursercan interlock frozen taylan abi yayamaz kayımca leyla alio_1 suheda tesekkur ederım fıggaro. sevgı lıstesınde bernı de gorunce cok sevındım gercketen. aynen dedıgın gıbı bızde senı sevıyoruz suphen olmasın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 adımızı göremedik listede ama bizde seviyoruz Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 bi süredir fouma günlük iş -koşturmacalardan dolayı pek giremiyordum..çok seviyor az seviyor muhabbetinden çok bu forumda tanıdığım.. potif elektrik aldığım şimdilik aklıma gelen bazı arkadaşlarımın isimlerini vericem..bende aşağıda yazacağım arkadaşlarımın biraz olsun "bizde seni seviyoruz " hallerine nail olabilmişsem ne mutlu bana.. sedelina sardunyam jön diloş günışığı taşyürekli bursercan interlock frozen taylan abi yayamaz kayımca leyla alio_1 suheda aynen efendim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 bi süredir fouma günlük iş -koşturmacalardan dolayı pek giremiyordum..çok seviyor az seviyor muhabbetinden çok bu forumda tanıdığım.. potif elektrik aldığım şimdilik aklıma gelen bazı arkadaşlarımın isimlerini vericem..bende aşağıda yazacağım arkadaşlarımın biraz olsun "bizde seni seviyoruz " hallerine nail olabilmişsem ne mutlu bana.. sedelina sardunyam jön diloş günışığı taşyürekli bursercan interlock frozen taylan abi yayamaz kayımca leyla alio_1 suheda teşekkurler Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 adımızı göremedik listede ama bizde seviyoruz tühh yaa seni nasıl kaçırmışım..sende varsın evet..bu gün düşününce bazıları daha geldi aklıma.sevdiğimiz saydığımız insanlar.. lostsoul mtmtk 5 bi aralar (blackcady) vardı.. sonra karakol kuşağından sevgili ağamız (şu an nick i aklıma gelmedi) tabiki "birce" dipnot gecekuşu ...... ..lütfen kimse kızmasın..agamahmut u bile sevmiş bu yürek daha nelerini sever:P aklıma gelmiyodur.. çok seri sevdik sevildik ben kaçıyorum..biraz topiğimizede birşeyler karalayalım ..bye byee Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 çok seri sevdik sevildik Komik misin olm sen Ben de seni seviyorum, hem de acayip seri bir şekilde. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 en çok sevdiğim üye öhöhö Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 tühh yaa seni nasıl kaçırmışım..sende varsın evet sevgiler bizden en çok sevdiğim üye öhöhö yine boğasına bişiler düğümlendi kanımca su iç biraz Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 en çok sevdiğim üye öhöhö ben bılıyorum o kişiyi Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 yine boğasına bişiler düğümlendi kanımca su iç biraz evet mine şabanın 100 numaralı adam diye bi filmi vardı kızı görünce sesi kısılıyodu konuşamıyodu bende öyle oldum galiba... ben bılıyorum o kişiyi :blushing: :blushing: Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 Sadece bir kisi yok ki bir kac kisiyi denisik nedenlerle sevdim bazilari beni hic tanimiyor mesela ama ben onlarin yazdiklarini sevdim bir kac dostum dicek kisiler buldum ve sevdim iclerinde en cok sevdim yok hepsinin sevgisi baska bende Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 en çok sevdiğim üye öhöhö Söyle artık hınzır.. Sende kurtul bizde.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 ilgilenmeyin şu erbayla ya ilgi istiyo ilgiiii.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 senlemi ilgilenelim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.