Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 hiç numara yapmayın duydum nekadar öslediğinizi , üzüldüğünüzü ,ahh ahhh çektiğinizi ve hatta ağladıgınızı neyseee sizi daha fazla üzmiyim dedim ama bende söylemeden geçemiyecegim bende sizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ösledimmmm yaaaa Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Sitemize ve aramiza hosgerigeldin. 1 Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 teşekkürler evrensel-insan Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Admin Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Tekrar hoşgeldin yayamaz... seni 1 Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Admin-- Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Hoşgeldin Yayamaz Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 1 Mart , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2013 Tekrar hoşgeldin yayamaz... seni düşündüm admin kesin beni çok öslemiştir ortalığı karıştıran,beceremiyen yayamaz bir gelsede karıştırsa demiştir dedim ve kalktım geldim tekrar hoşbuldum.. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 1 Mart , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2013 Hoşgeldin Yayamaz teşekkür ederim Freyja Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 1 Mart , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2013 Çok mutlu oldum bendeee Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 1 Mart , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2013 Hosgeldiniz teşekkür ederim ama şeyy daha kolay telafuzu olan bir nick varmı yedekte Alıntı
Φ SasukeUchîhâ Gönderi tarihi: 1 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2013 Şaşuke Uçhiya diyebilirsin Şaşu diyebilirsin istedigin gibi Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Mart , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2013 Şaşuke Uçhiya diyebilirsin Şaşu diyebilirsin istedigin gibi Şaşu diyorum ozaman off ya neydi o sağolasın Alıntı
Φ SasukeUchîhâ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2013 Anime karakteriydi, Naruto'dan; Itachi Uchiha'nin kardesiydi… Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Mart , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2013 Anime karakteriydi, Naruto'dan; Itachi Uchiha'nin kardesiydi… dip notun için teşekkürler de ama ben ''of neydi o '' derken nickin hakında idi hıı bu arada günaydın Alıntı
Φ SasukeUchîhâ Gönderi tarihi: 2 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2013 Yeni anlayabildim Size de gunaydin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.