Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2011 Admin Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2011 yaramaz, akıllı bu ikisi nasil birarada oluyor YSG! Alıntı
Φ Cristiano Ronaldo Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2011 bu ikisi nasil birarada oluyor YSG! Eh oluyor işte Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 5-6 çocuğun hakkından gelebilme kapasitesine sahip anne... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 neden bilmem ama sinir oluyorum.. Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 kiyamet alameti demisti birisi espri yapti ama ciddi soledi cesitli dini sitelerde ; bre kafir, irz dusmani vs atiflar da hep gelmistir .. inanilir gibi degil Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 alışırsın.. alışırsın.. ve bi gün gelir.. güler geçersin.. umurunda olmaz yane.. tikat tikat.. tecrübe konuşuyor.. Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2012 alistim bile hocam insan cildirtmanin zevkine varinca .. azicik karete de bilirim hem Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 efladımıs.. zamane çocumus yavriiim.. kıyamet alâmetisi nedir? bilirsin sen muzur şey seni.. nedir? deccal'dir neuzübillah yaw.. pekii.. özelliği nedir bu vatandaşımısın? bi konu üzerine tartışmalar yapmak.. ve bilgisi derun oldukundan kelli.. hep ve herkeşe.. tartışmalarda galip gelmesi yawriiimm! şinci matematik boyutu işin; bis gel bu tartışmanın adına "mücadele" diyelim.. münakaşa, münazara, mübahese, musahabe..vs demiyelim de.. "cedel" diyelim.. iş bu özellikler sende de var.. ben de var.. adamcıklar doru söylüyo o hal he mi? fekat bu özellikleri.. cenab-hakk'ın yolunda kullanmak da var.. seçim de orta yerde.. herkeş yolunu kendücü seçer.. sonucuna da katlanır efladımıss.. gurur, kibr, tevazu dışı sözler ile cedel.. tehlükeli ve y***ahtır.. bi lütuf olan bu güzel gün.. sana hayırlar getirsin dennise.. he bakem.. çalış çalış.. sorgula sorgula.. mütevazi ol.. .. 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.