Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2012 12 yıl Ben bu akşam tiyatroya gideceğim. Gideceğim oyunun adı "Sidikli Kasabası Müzikali". Devlet Tiyatroları tarafından sergileniyor, ben konusunu beğendim, eğlenirim diye umuyorum Hem kimbilir belki bu akşam aynı oyuna gidecek başka arkadaşlar da vardır aramızda ve karşılaşırız Siz ne yapmayı planlıyorsunuz?
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2012 12 yıl Admin Bu akmaş RollerBlade (Tekerlekli Paten) kullanacağım....
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2012 12 yıl evde oturup akşamki sporun neticesi olan kas ağrılarımın olduğu eklemlerime ben-gay sürüp kendim kendime iyileşmek için seremoni düzenliycem vee bir film de izlerim tabi... @@gloria nın arşivinden
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2012 12 yıl Yazar evde oturup akşamki sporun neticesi olan kas ağrılarımın olduğu eklemlerime ben-gay sürüp kendim kendime iyileşmek için seremoni düzenliycem vee bir film de izlerim tabi... @@gloria nın arşivinden Hem benim hem de çok sayın ve sevgili ve biricik @@Admin in arşivinden güzel bir film önereyim mi sana bugün Karamel (Caramel, Sukkar Banat)izlemiş miydin hatırlamıyorum ama ben çok seviyorum bu filmi...
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2012 12 yıl Yazar Ben bu akşam bir arkadaşımın ev partisine katılacağım. Kendisi yeni taşındı ve bu akşam bizlere şarap-peynir gecesi düzenliyor. Eğlenceli olacak...
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2012 12 yıl Hem benim hem de çok sayın ve sevgili ve biricik @@Admin in arşivinden güzel bir film önereyim mi sana bugün Karamel (Caramel, Sukkar Banat)izlemiş miydin hatırlamıyorum ama ben çok seviyorum bu filmi... hayıırrr izlemedim hemen bakıcam bu akşam... dün gece "baraka" belgeselini izledim ... "samsara" yı bulamadım
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2012 12 yıl bu foruma üye olup birşey yazmak... hmmm bunu yaptıktan sonra yapıcak birşey kalmadı....
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2012 12 yıl Yazar Ben bu akşam önce arkadaşlarla buluşacağım ve kahve içeceğim sonra da eve gidip bir güzel dinleneceğim. Haftasonu eve hiç ugrayamadım, evimi öyle özledim ki
Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2012 12 yıl sporda olacağım eve geçince ne yaparım henüz kestiremedim temizlik olabilir hafta sonu gezdim çünkü
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2012 12 yıl Yazar Valla 10-15 gündür evde arkadaş vardı, bugün nihayet kendi halime kalacağım. Biriktirdiğim izlemediğim Dexter'lar, Supernatural'lar falan var onları izleyeceğim. Mutluyum huzurluyum. Kendimi seviyorum hayatımı da seviyorum...
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 12 yıl meyhaneleri beenmedim çok karanlıktı bu seferde bebek te gezmek tir muradım
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2012 12 yıl Yazar ohhh evde oturuyorum, çayımı içiyorum, birazdan da bir film izlerim sonra film izlerken uyuyakalırım, daha güzel ne olabilir ki?
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 12 yıl Admin-- Eve gidip sadece oturmak... ama sadece oturmak, başka hiçbir şey yapmamak... Öyle sadece oturmak
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 12 yıl Hayatımda aldığım radikal kararlardan birisi PLAN yapmamaktır..Çünkü ne zaman yaparsam yapayım DOĞAÜSTÜ güçler tarafından tersi meydana geliyor yada plana izin verilmiyor..
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 12 yıl Admin-- Hayatımda aldığım radikal kararlardan birisi PLAN yapmamaktır..Çünkü ne zaman yaparsam yapayım DOĞAÜSTÜ güçler tarafından tersi meydana geliyor yada plana izin verilmiyor.. ben otumayı planlamıştım valla oturuyorum bozan falan yok planımı
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 12 yıl ben otumayı planlamıştım valla oturuyorum bozan falan yok planımı Dertleri benimle
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 12 yıl Admin-- Dertleri benimle Galiba öyle, bak ben hala oturuyorum (şu anda yuvarlanıyorum gerçi o başka)
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 12 yıl Admin-- Bu aksam hem sizlerleyim. Hem de mac var. Biz de hep sizinleyiz ama maç hep sizinle olmaz ona göre
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 12 yıl Biz de hep sizinleyiz ama maç hep sizinle olmaz ona göre Ben onu bana getiririm.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.