Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2012 Co-Admin Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2012 Aşk Yeniden - Hope Springs (2012) Yönetmen: David Frankel Oyuncular: Meryl Streep, Tommy Lee Jones, Steve Carell, Elisabeth Shue, Jean Smart, Susan Misner, Marin Ireland , Ben Rappaport, Brett Rice, Daniel Flaherty, Kayla Ruhl (Pedestrian), Patch Darragh (Mark), Lee Cunningham, John Franchi, Jamie Christopher White , Anita Storr, Bill Ladd, Bob Dio, Mary A. DeBriae, Alexis Tarasevich, Paul Jude Letersky, David Boston , Amy Casey, Frank D''Agostino, Luis Sanchez Kay (Meryl Streep) ve Arnold (Tommy Lee Jones) sadık ve özverili bir çifttir. Ama uzun yıllar süren evliliklerinin ardından Kay evlilik hayatını biraz canlandırmayı ve kocasıyla yeni bir bağ kurmayı istemektedir. Great Hope Springs isimli küçük bir kasabada faaliyet gösteren, meşhur bir çift terapistinin (Steve Carell) adını duyunca, şüpheci ve bildiğinden şaşmayan kocasını, bir hafta evlilik terapisi almak üzere uçağa bindirmek için ikna etmeye kalkışır. İnatçı Arnold’ı bildiğinden şaşmaya ikna etmek bile zorken, her ikisi içinde yatak odasında aralarına giren kara kediyi kovmak ve ilk defa birbirlerine aşık olmalarını sağlayan o kıvılcımı yeniden çakmak söz konusu olduğunda asıl zorlukla karşı karşıya kalacaktır. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 Bu aralar varsa yoksa psikolojik gerilim gizem korku filmleri izliyorum (mecburiyetten) ama romantik komedi izlemeyi de özlüyorum. Tüm bunlar için evde yalnız kalmam lazım... Bayramda hiç plan program yapmayıp acaba tüm gün evde otursam ve film mi izlesem Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 Kesinlikle @@gloria bende gitmek istemiyorum hiçbiryere sadece evimde kalsam film izlesem pijamalarımı hiç çıkarmadan tüm gün dolaşsam! ama yok bırakmazlar! bu filmide en kısa sürede izlenecekler listeme ekledim! film çok zaman az! .... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2013 Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2013 Bir gün gelecek ve eşinize bütün ilginizi kaybedeceksiniz. Herşey sıradanlaşacak, rutin yaşamınız olacak. Sabah kalkacaksınız, traş olacaksınız, kahvaltınız ayağınıza gelecek, eşinizi yanağıdan öpecek ve evden ayrılacaksınız. akşam yemeği saat 6'da, yemekten sonar koltuğunuzda biraz kestireyim darken birden yatak vakti gelecek ve horlamanız ve düzensiz yatış şekliniz yüzünde ayrı yatak odalarınızdan birine girerek bir sonraki rutin gününüzü bekleyeceksiniz... İşte tam bunu öyküsü bu film aslında Meryl Streep'den çok Tommy Lee Jones inanılmaz güzel oynamış. Aslında film çok işlenen bir konuya farklı bir yaklaşım getirmiş. Yani geç kalmak herşeyin bittiği anlamına gelmemektedir diyor. İşte böyle.... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2013 Tommy Lee Jones inanılmaz güzel oynamış. Kesinlikle katılıyorum, adama resmen sinir oldum ilk başta.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.