Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2013 11 yıl Admin İkiside çok hoş gerçekten. Ayrıca gerçek yaşamdan alınmalarıda çok hoş...
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2013 11 yıl Yazar Bunlar da pet şişelerin alt kısımlarının kesilerek alınmasından elde edilmiş... Güzel olmuş
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2013 11 yıl Yazar Bu da tuplalardan yapılmış bir kitaplık, tuğlalar harç ile birleştirilirken araya raf yerine kullanılacak tahtalar da eklenmiş olmuş bitmiş... Çok güzel, çok pratik ve çok kullanışlı...
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2013 11 yıl Yazar Lastikten havuz yapmak fikri de güzelmiş... Bahçe için hoş bir köşe yapılabilir sadece bir adet lastikle..
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2014 11 yıl Eski kazağınız kediniz yada köpeğiniz için sıcacık bir yatağa dönüşebilir.. bu geyik desenli kazakları da çok severim ayrıca..ama kazak giymek mümkün olmuyor ki İzmir'de..
Gönderi tarihi: 7 Mart , 2014 11 yıl Yazar Hehhehehehe bu da esprisine gelsin ama yine de espri gibi düşünmek istemeyebilirsiniz de
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2014 11 yıl Eski hunileri mumluk yapmak hiç aklıma gelmezdi.. Bu da eski bir makarna süzgüsü olsa gerek
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2014 11 yıl Arkadaşlar harika şeyler bunlar özellikle tekerlek sandayeler....
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2014 11 yıl Ellerinize emeğinize sağlık hepsini çok beğendim... Teşekkürler...
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2014 10 yıl Belki sizin de eski çaydanlığınız böyle minnacık bir cana yuva olur
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2014 10 yıl Çok güzel tuttum ben bunu... ya valla ben de bayıldım, banyodan küveti bile sökmeyi düşünüyorum şu an
Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2014 10 yıl Kiremitlerden duvar panosu kiremit gördüm mü dedem geliyor aklıma..ben küçükken evin çatısında gezinir kırardım bunları, sonra da dedeciğim onarırdı
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2014 10 yıl Yazar Bunlara bayıldım sabah sabah görünce.. Konserve kutularından yapılmış eşyalar (balık, salça kutuları vs.) Bunu balık, mısır ya da barbunya vb. konserve kutusundan yapmışlar. Askılığı duvardaki bir çiviye takıp, kutuları da ip ve mandalla askıya sabitlemişler. Çok güzel olmuş, çok beğendim
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2014 10 yıl Yazar Yaratıcılıkta sınır yok, yine başrolde konserve kutuları var. Yine mumluk yapılıyor ama tarçın çubukları, dondurma çubukları, mandallar bu defa yardımcı oyuncular...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.