∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2013 Suraya birisi soyle sarmisakli yogurtlu bir manti koysa da yesek! Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2013 Afiyet olsun.. Cagrima kulak verdigin icin tesekkurler. Gormek te yari doymakmis. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2013 Admin Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2013 olsa da yesek dedik ve yaptım yedik kocaman waffle, super olmustu elime sağlık Aman tanrım... Ağzım sulandı desem yerinde olur.... Kiwi, strawberry, muz.... oh oh oh... afiyet olsun.... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2013 Çinekop olsada yesem gene 1 Alıntı
Φ Tinkerbell Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2013 Aman tanrım... Ağzım sulandı desem yerinde olur.... Kiwi, strawberry, muz.... oh oh oh... afiyet olsun.... Teşekkür ederiz Admin bu gece de yemeyim diyorum ama zor tutuyorum kendimi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2013 Admin Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2013 Çinekop olsada yesem gene Ayyaş edeceksin bizi ha.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2013 Ayyaş edeceksin bizi ha.. Olalım ne güzel işte Ama bu ikili enfes yakışıyor birbirine napiyim rakı herkez içemez zaten... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2013 çook uzun yıllardır yememiştim... ama bunun kadar güzel bişi yoktur .... hala herkez seviyordur bence 1 Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2013 Bir de cig kofte isteyelim bari, gozumuz/gonlumuz acilsin. Bu arada tiritin ne oldugunu bilen var mi? Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2013 Çinekop olsada yesem gene Baligi gorunce aklima tuzlu balik geldi. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 Baligi gorunce aklima tuzlu balik geldi. hmm balık olsunda farketmez Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 BUMBAR DOLMASI Şu yokarda ki rüyalarımı süslüyor Babaannem çok güzel yapardı ve aileden başka yapan yok (olacak yakında) belki 20 yıldır yemedim ve istiyorummmmmm.. 1 Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 BUMBAR DOLMASI Şu yokarda ki rüyalarımı süslüyor Babaannem çok güzel yapardı ve aileden başka yapan yok (olacak yakında) belki 20 yıldır yemedim ve istiyorummmmmm.. Kollari bumbar dolmasi, soyup yisem nolur di? Gohsu pasa cayiri, at oynatsam nolur di? Babasina benzetisen kesmili gul yapragidur. Anasina benzetisen (burayi hatirlayamadim) Tol topun olsin, oglum; tol topun olsun oglim Sirali kavak dibinde, toylugun olsun oglum. 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Çinekop olsada yesem gene balikta tek bir seye oldum olasi dayanamamisimdir ; o da arka yuzgecinin komple o killariyla porsiyonda olmasi cins bi saplanti simin ; sana balik yemeye gelirsem haberin olsun Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Kollari bumbar dolmasi, soyup yisem nolur di? Gohsu pasa cayiri, at oynatsam nolur di? Babasina benzetisen kesmili gul yapragidur. Anasina benzetisen (burayi hatirlayamadim) Tol topun olsin, oglum; tol topun olsun oglim Sirali kavak dibinde, toylugun olsun oglum. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Mumbar dolmasi, bazı bölgelerde bumbar dolması olarak ta adlandırılır. Koyunun kalın bağırsaklarının iç harç ile doldurulmasıyla yapılan bir çeşit dolma türüdür. Türkiye'nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi illerinin büyük çoğunluğu ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin bazı illerinde yapılmaktadır. Yazın pek tercih edilmeyip, kışın daha fazla tüketilir. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2013 balikta tek bir seye oldum olasi dayanamamisimdir ; o da arka yuzgecinin komple o killariyla porsiyonda olmasi cins bi saplanti simin ; sana balik yemeye gelirsem haberin olsun diyosun olaarr gel temizlersin o sevmediğin yerleri 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2013 canım kapuska çekti bu haftasonu annem geliyor o yapınca çok daha seviyorum ben... yicemkii o gelince Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2013 diyosun olaarr gel temizlersin o sevmediğin yerleri Aman Allahim ! simin cok misafirpervermissin .. aylaykdis davetinde bile klasik anlayisi asmis olmandan belli ''o tabaktakiler biticek, etinden de ye, bi porsiyon daha vs vs .. '' bunlar sanirim bana islemezdi ... simdi hatra geldi ki @Radya yi da cok seviyorum : )) icimden bi ses yemek yapmayi sevdigini de soluyor hem .. izmir = radya Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2013 offf anacığımla babannemin ellerinden allahım o nasıl bir lezzettir akıtma... genelde av ördeği etinden olur ama artık ben ava gitmiyorum .. silahım ve ruhsatım köyde yenilemedim bile bu yıl ruhsatımı ... bende tavuktan yaptırdım bu kez ama harika bir lezzet bu acilen köye gitmeliyim ya bu çok güzel bişi her nerede resmini görüyorsam bayılıyorum görüntüsüne... yaparım yapmasına ama nasıl bir tadı olduğunu bile bilmiyorum, bir kere yesem, o tadı alsam ondan sonra o tadı yakalamak zor olmaz, ama birisi bir kere yapsa işte.. Anlatabildim mi? Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2013 ya bu çok güzel bişi her nerede resmini görüyorsam bayılıyorum görüntüsüne... yaparım yapmasına ama nasıl bir tadı olduğunu bile bilmiyorum, bir kere yesem, o tadı alsam ondan sonra o tadı yakalamak zor olmaz, ama birisi bir kere yapsa işte.. Anlatabildim mi? Oyyy bebem bir hafta sonu misafirim olurmusun ? dur bu hafta yeni eve taşınıyorum sonra ya sen gelirsin ya ben.. şimdi ben istanbulu biliyorum ama sen bu küçük ilçeyi gezdinmi bilmiyorum şirin bir yer bak ben seni söğütlüçeşme metrobüsten alırım ordna burası 2 saat sonrası yapar yer içeriz ne oluurrr gel.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2013 Aman Allahim ! . . . izmir = radya kesinlikle çok güzel yemek yapıyorum ve çok severek yapıyorum.. iddialıyım iyi yemek yaparım! ama canımcım @radya bu konuda daha tecrübeli ve maharetlidir eminim bende verdiği tariflerden belli... vallaha beklerim herkezi çıkın çıkın gelin Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2013 Oyyy bebem bir hafta sonu misafirim olurmusun ? dur bu hafta yeni eve taşınıyorum sonra ya sen gelirsin ya ben.. şimdi ben istanbulu biliyorum ama sen bu küçük ilçeyi gezdinmi bilmiyorum şirin bir yer bak ben seni söğütlüçeşme metrobüsten alırım ordna burası 2 saat sonrası yapar yer içeriz ne oluurrr gel.. Çok isterim, mutlaka da gelirim ama ne zaman kimbilir sağım solum belli değilki bacım, yarın ne yapacağımı ben dahi bilmiyorum.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2013 Çok isterim, mutlaka da gelirim ama ne zaman kimbilir sağım solum belli değilki bacım, yarın ne yapacağımı ben dahi bilmiyorum.. tamam hiç sorun değil ilk fırsatta diyelim ozaman Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.