Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2013 12 yıl Kamp zamanlarımızın vazgeçilmezi marshmallow offfff nasıl istedi canım şu an....
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2013 12 yıl Yazar Ben hiç şarap sevmem ama bu bi güzel geldi gözüme gönlüme olaydı yer içerdimm....
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2013 12 yıl Yazar budaaaa @gloria veee @radya sizin için kızlarrr isteyen herkezde alabilir tabiii
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2013 12 yıl "Kestane kebap, yemesi sevap" o soba ustunde pisirilen ve disarida el yakan ve dumani tuter halde kesekagidinda satilan kestaneleri hatirladim.
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 12 yıl Yazar Ahh ahh bu pilavı bana sevdiren canım arkadaşım Çiğdem'cimmm şimdi Ankara görev yapıyor hem bir savcı olup onca dava dosyası ve iş arasında bana böyle güzel yemekler yapardı eski yaşadığımız küçük ilçede... kendisi siirt liydi ve etsiz bir yemeklerini görmedim ben ama bu perde pilavı harika bişiydi kesinlikle... OLSADA YESEMMMM...
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 12 yıl Ben bugün çok çikolata yemek istiyorum, mutsuz muyum neyim acaba?
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 12 yıl Yazar Ben bugün çok çikolata yemek istiyorum, mutsuz muyum neyim acaba? bence bunu yeeee yemeğe kıyılmazz ...
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2013 12 yıl Yazar yiyebiliceğim zamanları iple çekiyorum çok canım çekti.. diyet olmasaadaaa yesem
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2013 12 yıl Yazar Missss misss bunlarr hadii açsınlarr artıkkkk daha mayısa çok var
Gönderi tarihi: 13 Mart , 2013 12 yıl Yazar cipss ve fıstıklar bana ait değil.. ben sadece içiciyimmmm ) onlarııı ayşe yediiiiiiiiiiiii
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2013 12 yıl Yazar Şöyle bi sofra olsa Karbonhidrat deposuuuuu ama harika hepsiii off off off
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2013 12 yıl Yazar Chessecake olmadan aslaaaaaa olsada yesemmmmmmmmmm hemncik şu dakka
Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2013 12 yıl Yazar Bizim milli içeceğimiz SU'dur;Yoğurtla karıştırırsan "Ayran",Rakıyla karıştırırsan " Bayram" olur. ♥
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2013 12 yıl böğütlen bu çok güzel olur yemesi ama dikkat edelim bulaştırmayalim üstümüze başımıza lekesi zor çıkar ::
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2013 12 yıl Ahh ahh bu pilavı bana sevdiren canım arkadaşım Çiğdem'cimmm şimdi Ankara görev yapıyor hem bir savcı olup onca dava dosyası ve iş arasında bana böyle güzel yemekler yapardı eski yaşadığımız küçük ilçede... kendisi siirt liydi ve etsiz bir yemeklerini görmedim ben ama bu perde pilavı harika bişiydi kesinlikle... OLSADA YESEMMMM... süper olur perde pilavı ::)
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2013 12 yıl Yazar @@Radya , @@gloria , @@dennise , @@Admin buyrunnnnnnn yiyelimmmm ve tüm forum
Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2013 12 yıl buyrunnnnnnn yiyelimmmm ve tüm forum Teşekkürler şekerim, yiyelim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.