Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2012 İlk dövmeniz neydi? vücudunuzun hangi bölümüne yaptırdınız? Neden? Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2012 Hiç dövmem olmadı, ama hep arkası dönük ve kuyruğu havada bir kedi yaptırmak istemişimdir... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2012 ankh (ankh of life) var sırtımın ortasında. neredeyse küçüklüğümden beri mitolojiye meraklıyım ve bu sembole de ayrıca bayılıyorum bu yüzden yaptırmak istedim. yaptım oldu. fakat bendeki hikayesi biraz ilginçtir, şöyle ki: her şeye inanacak derecede temiz kalpli (saf) bir baayan arkadaşım vardı o zamanlar -burdan kendisine selam söyleyelim-. ben ona bu işaretin aramızdaki aşkın sonsuzluğunu simgelediğini söylemiştim. o da buna cidden inanmıştı yani. sanırım hala da inanmaya devam ediyor olsun napalım. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2012 @Stalkes Söylediğin yalanla tıpkı dövme gibi kızı aklına kazımışsın farkındamısın.. dövmenden her bahsettiğinde kız aklına geliyor anlaşılan.. 1 Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2012 @Stalkes Söylediğin yalanla tıpkı dövme gibi kızı aklına kazımışsın farkındamısın.. dövmenden her bahsettiğinde kız aklına geliyor anlaşılan.. ordan öyle mi görünüyor Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2012 ordan öyle mi görünüyor kesinlikle.. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2012 kesinlikle.. bu aralar çok aşığım radyacıım. kimseyi kazımıyorum yani öyle böyle şöyle bildiğin gibi değil. sonsuz bir aşk yaşıyorum radyacıım. öyle böyle şöyle kimseyi kazıyacak gibi değilim yani 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2012 bu aralar çok aşığım radyacıım. kimseyi kazımıyorum yani öyle böyle şöyle bildiğin gibi değil. sonsuz bir aşk yaşıyorum radyacıım. öyle böyle şöyle kimseyi kazıyacak gibi değilim yani Hayırlısı olsun.. 1 Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2012 Hayırlısı olsun.. teşekkürler Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 dövmemyok yemişliğim oldukça çok 2 Alıntı
Φ Zuhurat Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2012 Dövme sayılmaz ama sakızdan çıkartma diye bir olay vardı. Kağıdı ıslatınca (yalayınca) renkli resim cildinize geçerdi. Benim ilk çıkartmam da Tipitip'ti 2 Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2012 yaptırmayın sakın sona çıkmıyomuş Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2012 hiç dövmem olmadı yaptırmam da sevmiyorum ben Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2012 bende sevmiyom benim deri pörsüdü üstünde kalem çalışmıyo yaşlılık işte neyleyim Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2012 Oldum olasi dovmeleri hic sevmemisimdir insanin bedenini cirkinlestirdigini dusunenlerdenim Ama zevkler ve renkler meselesi tabiki Ayrica Radya nasil bir dovme istedigini ben anladim bakiniz assagiya ) Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2012 @@MonDieu fotograf çıkmamış, merak ettim.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2012 Herkez dövme yaptırmasın aga! heleki çoluk çocuk (yada erişkin embesil) hiiçç yaptırmasın.. ben dövmelerimi yaptırdığımda mesela annem ne der diye hiç düşünmedim ! gördüklerinde de tek soru acıdımı oldu! sözüm oki taşımaya yüreği olmayan heleki özel içerikli dövmeleri yaptırmayacak... sonrasında binbir takla atarlar, sonra vay nasıl kıvırsaydım birisine açıklama yapmak zorunda kalınca kendilerini yerden yere atarlar.... yani neymiş! Embesiller HÜRRİYETİN'E kavuşmamış benlikler dövme yaptırmamalıdır... Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2012 Nasil olur cikmamis bir yerde yanlislik yaptim ama nerede dur bakalim simdi olacakmi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2012 Admin Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2012 Nasil olur cikmamis bir yerde yanlislik yaptim ama nerede dur bakalim simdi olacakmi Dinamik resimleri ekleyemezsiniz... Gordugunuz ve kopyaladiginiz resim flash gosterimin bir parcasi bunlar resim olarak algilanmaz... Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2012 Admin bu simdimi soylenir ?? ee birde cozum oneseydiniz sahane olacakti Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2012 yaptırmak kolay çıkartta göreyim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2017 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2017 Tarih 7/30/2012 at 05:55 , KiRaZ dedi: İlk dövmeniz neydi? vücudunuzun hangi bölümüne yaptırdınız? Neden? seninkileri say say bitmez Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.