Φ dennise Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 mesir macunu beni kirdi simdi Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 BEN DE BİR UÇAN DAİRESİ GÖRDÜMDÜ! AMA DAHİLİNDE UZANNI VAR MIŞMIYDI? GÖRMEMİŞİM-BİLMİYORUM MASUMUM BU UÇAN DAİRESİ MÜTİŞ BİŞİYDİ.. DE NASILDI? ELE AVUCA SIĞMAZDI KERATA VE SEFİHTİ UÇAN BİŞİYDİ AMA UÇKURU ÇÖZÜKTÜ NEDENİ BİLİNMEZDİ BAZEN GAZ OLURDU BAZEN BUHAR OLURDU DA ÖYLE UÇARDI UÇSUZ BUCAKSIZ UÇLARDA! UÇUÇ BÖCÜĞÜ GİBİ BİR DAİREYDİ UÇURUMLAR ONA VIZ GELİRDİ ÇÜNKÜ VIZ DİYE UÇUP GİDERDİ DE DÜŞMEZDİ UÇURTMA YAHUT UÇURTMAMA DURUMLARINDA KARARSIZ KALINCA UÇUKLAŞIRDI HATTA Bİ DEFASINDA DUDAĞI BİLEM UÇUKLAMIŞTI YANİ UÇUK-KAÇIK Bİ DAİREYDİ BU NOKTADA Bİ ŞİİR; uçtu uçtu daire uçtu bağlanarak uç uca filoya benziyerekten puro biçiminde miydi? anımsamadım..lütfen.. uçuş biçimi de acipti bu dairesinin uçuşurca dalga dalga yarebbim! UÇUŞ BİÇİMİDE ACİPTİ UÇAN DAİRESİNİN SANKİSİ UÇUŞUR GİBİYDİ GÖLGE GÖLGE UÇLUYDU FİLİTRELİYDİ UÇAN HOLLANDALIYDI SONSUZA DOĞRU YOL ALAN BİR İMGEYDİ UÇİMURA KANZO 1861 DE UÇMUŞTU VE SAMURAY OLMUŞTU PENCEREME KONMUŞTU ANCAK TUHAF BİR BİÇİMİ VAR DİYE İÇERİ ALMADIMDI KARAKUTUSUNU İNCELEMEK İSTEDİM VERMEDİ SOĞUKTAN DONSUNDU KERATA VE ZALIM HERPEZ!? BİR UCUBEDİR BU UÇAN DAİRESİ FANLARIM DAYİRESİ BATSINDI ŞİNTOCU DAİKOKU ŞİÇİ-FUKU! SENİ FLYİNG SAUCER SENİ UFO VE SENİ! SEN UÇAN KUŞA BİLEM BORÇLUSUN HOŞT! SENİ YEŞİL SÜMÜKLÜ DAYREY! KURT TIRNAKLISI OH BE! İÇİM RAHATLASINDI SAYIN FANLARIM RAHATLASINMIŞTIR UMARIM ÖPÜLDÜNÜZ.. .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 datlı gardaşımız muzo'nun yavıklısı fadime'yi bi uzaylı yaratık tarlada tavlayıp-gaçırdı da ol demde muzo'nun gönlünden kopmuş idi bu ağıt; "dünya gayrısı böcük gıvış niden gaydın gayrı fadike sürttün manniki vıy vıy mesgen gıldın karibeni tansike!." 1. not: """"""" tansık; samanyolu galaksisinde ve kuzey yarımküresinde mukim tekasür bir parlak yıldızdır işte bu bağlamda muzo'nun epey derin kozmic bilgiye sahip olduğu ile ve sosyal-toplumsal yapı içerisinde bilgisi ile ilişkin tavır aldığı ve tavrını ağıt ile ifade ettiği apaçık anlaşılmaktadır. durum, "vay ki vay" olarak belirtilebilinir. 2. not: """"""" böcük gıvış; "space creature" dimehtir ki "burrowing animal" olaraktan da olabiliceği söylenir ben yalancısıyım valla! .. Alıntı
Φ cenkdanyel Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2012 2. posttaki çok makara ya..DD: Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2013 .. "-neden bize bakıyor?." .. 2 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2013 Ben bunu çok sevdim ya... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2013 @@gloria o benim de favorim.. 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.