Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl .. duman.. duman..çocum.. korkmayasız.. dumandır.. o ne yamandır.. ..
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl -- süüü peeer.. işte şincik oldu.. hade çocum.. bi dene da yakıver.. ciyerine ne iyi saatteler dolsun.. e mi.. ..
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl belli bi devre.. evet.. öyle düşünürdüm.. bi gecesaat 02 suları.. o vefasız beni bırakıp.. başkasına kaçtı.. bi gün senden de kaçacak.. bana ne yaw.. sen sevişmelere devam et..
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl ama omar123.. kendinden geçiyorsun çocum.. kendinden vaz geçiyorsun.. bana da bakın hele yaw.. despot ve huysuz ihtiyar oldum.. iç efladım.. eferin.. bi paket.. on peket da getireyim sana petafa.. iç iç.. .. imza: huylu ittiyar.. ..
Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2012 13 yıl Ciddi söylüyorumki içerim ama hepsini birden değil Nedense 6 yıldır kullanmama rağmen etkisinide çok fazla hissetmiş değilim..Dur bitane daha yakayım.. Bu arada iyigeceler dostum yarın görüşmek üzere
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2012 13 yıl Yazar Admin büyrüün.. .. BU FORUMDA SİGARA İÇMEK VE İÇMESİNE ÖN AYAK OLMAK VEYA ÖNERMEK VEYA İÇMELERİNİ TELKİN ETMEK YASAKTUR... NO SMOKİNG WHATSOEVER!
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2012 13 yıl Olan olmuş bi seferlik affedive gari... hiç tasvip etmeyom akıdeşler, zararlı, içmeyin..
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2012 13 yıl BU FORUMDA SİGARA İÇMEK VE İÇMESİNE ÖN AYAK OLMAK VEYA ÖNERMEK VEYA İÇMELERİNİ TELKİN ETMEK YASAKTUR... NO SMOKİNG WHATSOEVER! afedersinüz sayın adminim.. bi da yapmas.. çocuk..çocuk.. acemi çaycı işte.. .. ..
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2012 13 yıl sayın adminim.. ve sevgili küçük kız.. size -umarım azar işitmeyeceğim..- bi kahvaltı.. afiyet olsuun.. şirkettendir..
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2012 13 yıl şirkettendir.. Ay ben bu şirketi seviyorum.. @@İNTERLOCK siz niye zahmet ettiniz, bugün bizim size kahvaltı hazırlamamız lazımdı.. Küçük kızınızdan size..
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2012 13 yıl BU FORUMDA SİGARA İÇMEK VE İÇMESİNE ÖN AYAK OLMAK VEYA ÖNERMEK VEYA İÇMELERİNİ TELKİN ETMEK YASAKTUR... NO SMOKİNG WHATSOEVER! Cezası nekadarsa veririz yaw
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2012 13 yıl Yazar Admin Kahve mi içiyorum şu anda ama bir iki saat sonra çay içmeye geleceğim.. sıcak sıcak....
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2012 13 yıl Ayy ayy ayyyy.... Çok fena canım çekti. Şööle bi çınar altı, dostlar ve...
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2012 13 yıl Ayy ayy ayyyy.... Çok fena canım çekti. Şööle bi çınar altı, dostlar ve... mesela şunu gibi dimi..
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2012 13 yıl Ayyy canımmm... Ne güzel bir gündü be Radya! Yaşamımda mutlu olup unutmadığım anlardan bi tanesi işte! SENİ SEVİYORUUUM...
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2012 13 yıl Bende seni seviyorummm.. bak bi ağaç altı daha buldum.. Alp ne kadar büyümüş geçen yıla göre..
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2012 13 yıl buzlu çay mı olur yavv çay dediğin sıcak olur öyle kupada neyimde içilmez çay bardağı olacak ayrıca kaçak çayı yanınada bi XXXXX XXXXXX admine inatt ohh miss Tarih: 18 Haziran , 2012 13 yıl Düzenleyen: Admin YSG!
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2012 13 yıl Yazar Admin Bu sabah çay içeyim dedim... ama kimsecikler yok....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.