Φ simin Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2016 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2016 çay yaptım herkese 3 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Evrim Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2016 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2016 nasıl ama nasıl güzel,, insanın resmin içine dalası geliyor : ) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2016 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2016 nasıl ama nasıl güzel,, insanın resmin içine dalası geliyor : ) harbiden orada olmak vardı anasını satayım diyesim geldi... Ayrıca Melike Demirağ ve Şanar Yurdatapan'a Saygılar https://youtu.be/-OllF9sNPmc 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Evrim Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2016 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2016 @@Admin denizde çay keyfini abartanlar da varmış. ama ben bundan almıyım, bunu size şey ediyorum : )) 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2016 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2016 @@Admin denizde çay keyfini abartanlar da varmış. ama ben bundan almıyım, bunu size şey ediyorum : )) Buda inanilmaz... Tesekkurler... 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Evrim Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2016 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2016 güzel İstanbul'dan bu gecenin çayları da benden herkeslere gelsin : )) 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Evrim Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2016 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2016 ahh İstanbul nasıl ama nasıl güzelsin, bekle bizi, bekle... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2016 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2016 ahh İstanbul nasıl ama nasıl güzelsin, bekle bizi, bekle... Evrim inanmayacaksın ama ben o çayı içtim. Tam orada Galata kulesinin gölgesinde (Ben Galata Kulesi olarak kabul ettim ama başka bir yerde olabilir ) 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2016 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2016 alın bugünkü çaylarınız benden 2 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2016 Co-Admin Paylaş Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2016 En koyusunu aldım ben..teşekkürler. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Evrim Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2016 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2016 Evrim inanmayacaksın ama ben o çayı içtim. Tam orada Galata kulesinin gölgesinde (Ben Galata Kulesi olarak kabul ettim ama başka bir yerde olabilir ) bir başka sefere turkish medianın admini burada mısın? diye seslenirim : ) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2017 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2017 Hadi bakalım yeni yılın ilk çayı benden olsun bugün. Afiyet olsun... 2 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Evrim Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2017 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2017 Allam nedir bu çektiğimiz işten eve dinlenme hayaliyle geliyorsun bi elektrik yok bi sular kesik nedir bu çilemiz : ((( bi bardak çay demlemenin bile lüks haline geldiği gecelerden biri, fotoyu çekenin de ellerine sağlık, halimiz budur... 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Evrim Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2017 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2017 efem İzmir'de çay festivali yapılacakmış, görseli de sayfalarından buldum. şu gıcık pazartesinin sıcak çayları benden herkeslere gelsin #izmirteafestival 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2017 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2017 efem İzmir'de çay festivali yapılacakmış, görseli de sayfalarından buldum. şu gıcık pazartesinin sıcak çayları benden herkeslere gelsin #izmirteafestival Gorselleri cok guzel olmus... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2017 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2017 warsa bir çayınızı alırım.... yoksa da demleyin da.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2017 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2017 ayrıca ne demiş atalarımız...."çaysuz hayat islak terluğa basmaya benzer....." Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2017 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2017 Yokluğumdaki zaman içerisinde pembik-geberik gelinler türedi, onları zehirleyecek çay karışımlarımlan geldim 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2017 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2017 Bunu biraz sonra alayım. Kahvemi yudumluyorum 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2017 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2017 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Evrim Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2017 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2017 ahh ahh diyorum kimse de demiyor ki Evrim kızım nerelerdesin aylardır yoksun öldün mü kaldın mı? efem gördüğünüz üzere yaşıyorum henüz ölmedim mümkünse daha çok yaşayayım günün çaylarını canım kendime şey ediyorum siz vefasız forumdaşlarıma da çay may yok şaka şaka hepsi sizin olsun ben çayın dibine de razıyım özledim hepinizi ama bu sefer hazır çay yok. lütfen şu çay tarlasında azcık terleyin sonra onları işleyin hep beraber içelim 2 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2017 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2017 ahh ahh diyorum kimse de demiyor ki Evrim kızım nerelerdesin aylardır yoksun öldün mü kaldın mı? efem gördüğünüz üzere yaşıyorum henüz ölmedim mümkünse daha çok yaşayayım günün çaylarını canım kendime şey ediyorum siz vefasız forumdaşlarıma da çay may yok şaka şaka hepsi sizin olsun ben çayın dibine de razıyım özledim hepinizi ama bu sefer hazır çay yok. lütfen şu çay tarlasında azcık terleyin sonra onları işleyin hep beraber içelim Ben size büyük bir semaverde yaptım hadi bakalım davranın 2 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Evrim Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2017 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2017 forumun en sevdiğim başlığında, en sevdiğim çay simit ikilisi, forumun çaycılarına gelsin 2 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2017 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2017 Çeyizlik takımlarlan pembik geberik gelin edasıylan buyrun 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2017 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2017 Buraları iyice şenlendi çay mı içsem yada kahve mi içsem diye kafam karışıyor Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.