Φ irinçköl Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2013 çay yaptım Hiç hayır demem sağol ellerine sağlık 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2013 .. hele @@servetkklt sen bu gece şaşırdın mı? delirdinmi? tozuttun mu? hadi gel boşluğumuza geri gidelim yağmur-altı çayları orda içelim.. bu dünyada bi necaset yok gel öbür tarafa keyif edelim.. .. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2013 Kuru kuru çay olmasın dedim.. kahvaltıda hazırladım buyrun Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2013 Kahve sevmeyenler için çaylarıda getirdim... hadi bakalım Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2013 @@Nüans ben de çayın yanına kurabiye getirdim süslü püslü bişey ben yapmadım, yapamam da zaten. yapan kişi kurabiyeyi güle çevirmiş, boncukla süslemiş. copy paste ediyorum : ) 1 Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2013 @@Nüans ben de çayın yanına kurabiye getirdim süslü püslü bişey ben yapmadım, yapamam da zaten. yapan kişi kurabiyeyi güle çevirmiş, boncukla süslemiş. copy paste ediyorum : ) hımmm çok sağol emeğin var seninde ..eline sağlık denir bunada ama bu çok kolay ki bak klasik kurabiye hamurunu yapıpı düz bir zeminde merdane ile incelterek açıyorsun; sonra çay bardağıyla 3 adet daire kesip ayırıyorsun bu hamurdan uc uca gelecek şekilde yerleştirip hafifçe rulo yapıp tam ortadn kestiğinde bu güller çıkıyor ortaya istersen gıda boyasıda koyup renk renk güller elde edebilirsin bence yaparsın ve gerçeğini burada bizimle paylaşırsın sevgilerimle 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2013 @@Nüans ben de çayın yanına kurabiye getirdim süslü püslü bişey ben yapmadım, yapamam da zaten. yapan kişi kurabiyeyi güle çevirmiş, boncukla süslemiş. copy paste ediyorum : ) Eğer bu kurabiyeden yapmak isterseniz tarifi var burada http://www.turkish-m...22/1/index.html 2 Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2013 @@Nüans @@Radya yardımlarınız için teşekkür ederim uygun bi zamanda denemeye çalışıcam becerebilirsem resimlerini eklerim : ) 2 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2013 @@Nüans @@Radya yardımlarınız için teşekkür ederim uygun bi zamanda denemeye çalışıcam becerebilirsem resimlerini eklerim : ) sana güveniyorum 1 Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2013 bugünün çayları benden benim gibi hala ayılamayanlara gelsin : ) 2 Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2013 Co-Admin Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2013 @ eline sağlık, ben aldım teşekkürler 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2013 Artık kimin canı çekiyorsa bu akşam üstünde onu yudumlasın... buyrun afiyet olsun 1 Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2013 Artık kimin canı çekiyorsa bu akşam üstünde onu yudumlasın... buyrun afiyet olsun batsın bu dünya, hepsinden de alıyorum 1 Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2014 VE BAZEN ÇAY;UMUTSUZLUKLARI DEMLEYİP,UMUDA VARMAKTIR.ŞAİRİN DE DEDİĞİ GİBİ: "ÇAY İÇİYORSANIZ BİTMEMİŞ BİR ŞEYLER VARDIR." Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2014 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2014 İçelim o zaman sevgili @made in turkey! Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2014 Yazar Admin Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2014 Bakır çaydanlık görmeyeli uzun sure olmuş... Çok şık çay içilir bu bakır çaydanlıktan... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2014 Bakır çaydanlık görmeyeli uzun sure olmuş... Çok şık çay içilir bu bakır çaydanlıktan... evet tadıda bir başka oluyor Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2014 beynimin yarısı hala uyuyor ben de aldım gitti Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2014 beynimin yarısı hala uyuyor ben de aldım gitti Aynen! Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2014 Aynen! çayın yanına boş gelmeyeyim bari sana börek getirdim simin Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2014 çayın yanına boş gelmeyeyim bari sana börek getirdim simin ayy arnavut böreği bu bizimmmm sağol canım.. teşekkür ederim azcık yiyim ohh ohh mis Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2014 tam onikiden vurmuşum kendim işte 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.