Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2012 12 yıl @@simin boğazım ağrıyor bugün, sıcak sıcak iyi gelir, teşekkürler
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2012 12 yıl @@simin eline sağlık ben alıyorum.. sende olmasan küsçemm herkezee çıksxx çıksxx
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2012 12 yıl buyrunn hergün çay yapıyorum kimse içmiyorr yapmıycam heee Aman canım sakın vaz geçme.Aslında ben içiyordum da sana söylemeyi unutuyordum . Hatta bugün yanında arnavut böreğini beklemiştim.
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2012 12 yıl Aman canım sakın vaz geçme.Aslında ben içiyordum da sana söylemeyi unutuyordum . Hatta bugün yanında arnavut böreğini beklemiştim. unuttumm yarın sabah kahvaltıya getircem söz
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2012 12 yıl Aman canım sakın vaz geçme.Aslında ben içiyordum da sana söylemeyi unutuyordum . Hatta bugün yanında arnavut böreğini beklemiştim. afiyet olsun @@öylesi ve tüm dostlarıma
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2012 12 yıl Ay ay ay canımmmm. Hiç affetmiyeceğim onu şimdi yiyeceğim ...gecenin bu saatinde olurmu olur...ellerine sağlık bitanecik arkadaşım..anneni benim için öpebilirsin ...aynı halamın böreği gibi olmuş..Teşekkür ederim.
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2012 12 yıl evet çay daa ucuz sitarbak gibi demçaydanbak gibi bi yar kurulmas inşallah
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 12 yıl yeni yıl gelirken benide böyle sevinç sarıyor neden bilmiyorum buyrun afiyet olsun içim açıldı sabah sabah ohh mis
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 12 yıl Admin-- Çok güzel görünüyor @@simin bayıldım bu servise, hemen bi bardak çay alıyorum...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.