Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2012 12 yıl @@Admin valla tavşan kanı, ben alırım bi tane.. yalnız bi daha sefere masanın üstünü temizle..
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2012 12 yıl Yazar Admin @@Admin valla tavşan kanı, ben alırım bi tane.. yalnız bi daha sefere masanın üstünü temizle.. Bu çaylar simit ve beyaz peynir bittikten sonraki çaylar... Yani keyf çayları... olacak o kadar
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2012 12 yıl Bu çaylar simit ve beyaz peynir bittikten sonraki çaylar... Yani keyf çayları... olacak o kadar anlaşıldı simit ve peynirleri tek başına götürdün yani..
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2012 12 yıl Yazar Admin anlaşıldı simit ve peynirleri tek başına götürdün yani.. 3 tane cay goruyorsun degil mi orada
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2012 12 yıl biz yedik @@Radya simitleri... hem senin orda gevrek varki biz simit yiyoruz
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2012 12 yıl biz yedik @@Radya simitleri... hem senin orda gevrek varki biz simit yiyoruz Afiyet olsun.. Bizim sokaktan gevrekçi geçerken" simitçiiiii"i diye seslenen tek İzmir'li benimdir herhalde.Benim büyüdüğüm yerde simit denirdi, gevrek demeye hiç alıştıramadım kendimi..
Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2012 12 yıl Afiyet olsun.. Bizim sokaktan gevrekçi geçerken" simitçiiiii"i diye seslenen tek İzmir'li benimdir herhalde.Benim büyüdüğüm yerde simit denirdi, gevrek demeye hiç alıştıramadım kendimi.. bu çoook iyiymiş
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2012 12 yıl Sevgili dostlar Bu sabah kahvaltı benden, hep birlikte oturup yiyelimmmmmmm... Mmmmhhhhhhhh, reçeli yiyesim geldi direkt Yarin bu kahvaltiyi yapacagim.. Tava hic yabanci gelmiyor ayni boyda iki ücsene oluyor izinde almistim galiba bir büyük boyu daha vardi ben bunu tercih etmistim.. Kaymak biraz uymasada.. Sucuguda kenera koyar yumurtanin icine beyaz peynir ekledinmi.. mmmmmm Sinsilik yapmiyorum... Kahvalti bir Türkün kahvaltisi anasinin karninda fizanada gitse kahvaltisi degismez. IKEA dünyanin öbür ucunuda acsa saksilari nasil degismiyorsa modelide ayni sekilde.. Biz Türkler modelin üzerindeyiz.. Cayi kahveye degismek nereye kadar!!!
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2012 12 yıl Bugün acayip temizlik yaptım şimdi dinlenip çay içeceğim hemen Şu yukarıdan bir bardak çay içeyim ohhhh afiyet olsun, yapanın da ellerine sağlık
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.