Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2012 12 yıl Bunun tarifini bu resimle mutlaka yemek tarifleri bolumune eklemelisin simin-simin sana gorev verdim... YSG! http://www.turkish-m...yemektarifleri/ pazartesi hemen ekliyorum Adminimmm şuan o klasik türk kadını tarif defterciğim yanımda değil. eksik bişiler yazmak istemem... pazartesi hemencecik ekliyciiiğimmmm
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2012 12 yıl Eh bunu da alalım hadi @@simin teşekkürler... Afiyet olsun biriktirdiniz okadar şimdi tek tek içmek lazım
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2012 12 yıl Bugün size çay getirdim ama yeşilinden GÜNDE 4 FİNCAN! mutlaka tüketiyorum tüketmeliyiz de cildinizin tonu bile değişecek emin olun...
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2012 12 yıl @@simin bu çayı içmem ben seyrederim kahretsin ben nası bişeyim ya! hem göze hem mideye hitap etmek başka bişi yahu
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2012 12 yıl Yazar Admin Teşekkürler Simin, Salep içmeyeli yıllar oldu... Tadını unutmak üzereydim...
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2012 12 yıl Teşekkürler Simin, Salep içmeyeli yıllar oldu... Tadını unutmak üzereydim... afiyet bal olsun
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2012 12 yıl Oooo günaydınnnnnn Ben günaydın çayımdan bir fincan aldım @@simin ciğim o masanın üstündeki kırmızı meyveler süs için olabilir, bence zehirlidir ve günaydınnnn canımmmmmm
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2012 12 yıl Oooo günaydınnnnnn Ben günaydın çayımdan bir fincan aldım @@simin ciğim o masanın üstündeki kırmızı meyveler süs için olabilir, bence zehirlidir ve günaydınnnn canımmmmmm eheheh günaydınnn @gloria'cığımmm yok yok bunlar süs için Frejya süslemiş püslemiş bize çayı .... ama beni düşündüğün için teşekkürler canım artık daha market dışı hiçbir meyve yemiyorum söz
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2012 12 yıl Bende şimdi demledim arkadaşlar 5 dk sonra tavşan kanı çaylar hazırrrrrrrrrr.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.