Φ aliburak77 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2020 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2020 bol köpüklü türk kahvesi. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2020 Bugün canım kahve istedi ama kimse yapmıyor be ya... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2020 Co-Admin Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2020 8 saat önce, Admin dedi: Bugün canım kahve istedi ama kimse yapmıyor be ya... Buyrun efenim 🤗 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2020 onu da aldım gitti hüpppppppppppppp Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2020 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2020 Kahve zamanı buyrun 😊 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2020 Lokumlarda harika görünüyor aldım gitti be ya... Teşekkürler 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2020 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2020 Şu anda, Admin dedi: Lokumlarda harika görünüyor aldım gitti be ya... Teşekkürler Güllü lokummuş. Afiyet olsun 😊 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2020 Co-Admin Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2020 Kahve getirdim kimler ister..? 😊 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2020 oha öyle bir fincandan kahve içmek bira sıkar aldım gitti.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2020 Co-Admin Paylaş Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2020 13 saat önce, Admin dedi: oha öyle bir fincandan kahve içmek bira sıkar Neden ki? 😀 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2020 4 saat önce, Smyrna dedi: Neden ki? 😀 öylesine söylenmiş bir söz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2020 Co-Admin Paylaş Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2020 2 saat önce, Admin dedi: öylesine söylenmiş bir söz 🤗 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2020 Co-Admin Paylaş Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2020 Kahveler geldi..🤗 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2020 Bunlar iyi köpüklüymüş ben kendime yaptığımda çok köpüklü olmuyor nedense arkadaşım yeni öğrendiği halde ben den daha iyi köpüklü yapıyor... kızıyorum kendime... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2020 Co-Admin Paylaş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2020 4 dakika önce, Admin dedi: Bunlar iyi köpüklüymüş ben kendime yaptığımda çok köpüklü olmuyor nedense arkadaşım yeni öğrendiği halde ben den daha iyi köpüklü yapıyor... kızıyorum kendime... Cezveye önce kahveyi mi önce suyu mu koyuyorsun. Eğer önce su koyuyorsan bunu değiştir. Önce kahveyi koy sonra suyunu koy ve pişir. Bir de böyle dene 😊 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2020 tam anladığımı söyleyemem... birisi köpüklü kahve tarifini buraya tam açıklığıyla yazsın deneyeceğime söz veriyorum ..: Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2020 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2020 Tarih 18.07.2020 at 03:13 , Admin dedi: tam anladığımı söyleyemem... birisi köpüklü kahve tarifini buraya tam açıklığıyla yazsın deneyeceğime söz veriyorum ..: Tarifi yazıyorum ama görseli de görmek istiyorum ..🤗 Cezveni çıkar. Eğer bir kişilik yapacaksan cezven küçük olmalı. Bir kişi için bir tatlı kaşığı dolusu kahve yeter. Kahveni koy, şeker istersen koy ve en son fincan ölçüsünde suyunu koy. Ocağa almadan şöyle bir karıştır. Atelşin üstünde asla karıştırma. Ocağın yarımdan kısık olsun. Bir kişilik kahve için en küçük ocağını kullan. Kahve yükselirken çek ocaktan biraz dök fincana. (yarısını) Cezvede kalanı tekrar yükselirken yine çek ve fincanını doldur. (dikkat et fokurdamayacak) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2020 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2020 Hadi bugünkü kahveleriniz benden 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2021 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2021 Sabah kahveleriniz geldi 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2021 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2021 Kahveleriniz soğumadan alın artık Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2021 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2021 14 dakika önce, Admin dedi: Kahveleriniz soğumadan alın artık valla gördüm hemen geldim eline sağlık..🙏 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2021 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2021 Bize hiç kahve veren yok... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2021 Co-Admin Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2021 30 dakika önce, Admin dedi: Bize hiç kahve veren yok... Olmaz mı hem de en süslüsünden 😊 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2021 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2021 Bugün size Brezilyadan kahve getirdim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2021 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2021 12 saat önce, Admin dedi: Bugün size Brezilyadan kahve getirdim Yorgunluğumun üstüne ilaç gibi geldi🙏 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.