Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2013 .. nerede kahve düşkünleri.. sabah sabah? .. Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2013 Akşam kahvesi olsun Günün önemine uygun olsun Cumhuriyet sevdalılarına afiyet olsun. 2 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2013 Akşam kahvesi olsun Günün önemine uygun olsun Cumhuriyet sevdalılarına afiyet olsun. Harikaydı elinize sağlık.... Cumhuriyet bayramında çok şık bir fincan olmuş... 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2013 Ilık bir akşam üzeri keyif olsun 2 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2013 .. mele'-i a'lâ da dönmekte.. fincan etrafında.. ne güzel.. hemi de kaffe.. @@simin teşekkür ederim eflatımıs.. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 .. mele'-i a'lâ da dönmekte.. fincan etrafında.. ne güzel.. hemi de kaffe.. @@simin teşekkür ederim eflatımıs.. Afiyet olsun ulu @İNTERLOCK 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 Sabah sabah bir termos kahveyi her yere döktüm Döküp etrafı batırmak değil de, kahvemi ziyan etmek daha çok dokundu... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 Sabah sabah bir termos kahveyi her yere döktüm Döküp etrafı batırmak değil de, kahvemi ziyan etmek daha çok dokundu... ovv geçmiş olsun üzülmee sana bişey olmasın! Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 Herkese var! Aldım ben, eline sağlık Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 Aldım ben, eline sağlık Afiyet olsun ... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 Herkese var! Su bardağı sanki rakı bardağı hissi Verdi... YSG! 2 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2013 Herkese var! Su bardağı sanki rakı bardağı hissi Verdi... YSG! bendenize de.. amma; kendileri. @@Admin'im.. ve bildiğiniz gibi.. @@simin and @@simin olmaktadırlar.. erenlere pek karışmak doğru olmaz.. gibi geliyor.. n'olmaz.. n'olmaz.. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 Su bardağı sanki rakı bardağı hissi Verdi... YSG! Kıymetli @@Admin ' imEee tabi mevzu ben olunca rakılık genelde tüm bardaklar.. rakı candır! 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 bendenize de.. amma; kendileri. @@Admin'im.. ve bildiğiniz gibi.. @@simin and @@simin olmaktadırlar.. erenlere pek karışmak doğru olmaz.. gibi geliyor.. n'olmaz.. n'olmaz.. erdim demi ben erdim! ahh biraz daha er'e bilsem 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 Kahve sonrası "SU" bardaklarımlan getirdim buyrunuz 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2013 bu gece mistik takılıyorum.. her nedense.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2013 esinti.. gönülden geliyorsa.. ve kendi bildiğince.. önünde fırtınalar dahi secde eder.. 1 Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 ayy unutmuşum kahve taşımayı azcık dökülmüşse ne olmuş yani 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 .. detaydır.. @@Nüans admin'im.. takılmayalım di mi? .. 1 Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 .. detaydır.. @@Nüans admin'im.. takılmayalım di mi? .. istediğiniz kadar takılabilirsiniz efenim ... 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 istediğiniz kadar takılabilirsiniz efenim ... peki o zaman efendim.. siz mırıldanın bi şeyler.. ben tıngırtadayım.. takılalım.. .. 1 Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 peki o zaman efendim.. siz mırıldanın bi şeyler.. ben tıngırtadayım.. takılalım.. .. O bizim kavuşmalarımız yârim.... ! mahşere kaldı..... ))) blaa blaa 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.