Φ kurtulus01 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2013 Bu kahveyi nasıl içiyorsunuz anlamıyorum 1 kere içmek zorunda kaldım kusacaktım cok acıydı Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2013 Akşam üzeri bi kahve içeyim dedim. Hüsran! Kalmamışşşş Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2013 Buyur, afiyetle ic. 1 Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2013 Çook teşekkürler sevgili evrensel-insan Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2013 Merci çikeletaaaaaa harikadır Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2013 Eh bugünde kahveleriniz benden olsun 1 Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2013 Co-Admin Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2013 Kahve çok güzel, menekşeler de ayrı güzel.. Eline sağlık.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2013 çok emek harcadım çok.... Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2013 Co-Admin Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2013 çok emek harcadım çok.... Düşünmen yeter Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2013 Buyrun efem damla sakızlı kurabiye eşliğinde kahve keyfine.. 2 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2013 aldım gitti... teşekkürler.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2013 aldım gitti... teşekkürler.. afiyet olsun Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2013 Bunlarda çok güzelmiş... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2013 @@tülvent ellerine sağlık hepsi çok güzeller.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2013 Bugünkü kahveleriniz benden.. İçinde bulunduğunuz duruma gore seçiniz... 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2013 Eline sağlık.. en sonuncu ağlıyor mu, esniyor mu yoksa şarkı mı söylüyor anlamadım..? Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2013 Bugünkü kahveleriniz benden.. İçinde bulunduğunuz duruma gore seçiniz... Ben ortadakini sectim. Cunku olan vahim ve katliam dan sonra ve ulkemin toplumumuzun ve farkli halklarinin her turlu yasamsal geleceginden endiseli oldugum adina ve bunu yapanlarin sadece kan emicilikten ve kan akiticiliktan beslendiginin bilinc ve farkinda olarak, bu uc kisitli secenekten en uygunu ortadakidir. Su an bir insan, birey ve insanlik icin yola cikmis bir beyin olarak ilki ve soldaki olan neseli ve gulebilecek bir halet-i ruhiye'ye insanlik ve kendim adima burunmek olanagi yoktur. Yine su an bir insan bir birey ve insanlik icin yola cikmis bir beyin olarak; sonuncusu ve sagdaki saskinligi da tasiyamayacak kadar, olan olayin ne oldugunun neden ve nasil oldugunun ve uzerine getirilen yasagin; ulkenin icinde bulundugu durum ve buna neden olan kaynagin, yani iktidarin ne oldugunun bilinc ve farkinda olarak ta; saskinlik yasayamayacak kadar, bilissellige sahibim. Bu arada en son yeni avatarin hayirli olsun. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2013 @@simin ohh işte bu kahve yorgunluğumun üstüne çok iyi olacak.. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2013 @@simin ohh işte bu kahve yorgunluğumun üstüne çok iyi olacak.. Afiyet olsun canım @@Radya'ammm Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2013 Afiyet olsun canım @@Radya'ammm 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2013 hüppppppppppp...hadi buyrun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.