Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2012 12 yıl bende bu aralar hazır türk kahvelerine taktım pratik vede köpüklü ohhh misss Cidden içilebilir bişimi o hazır kahveler... hiç almaya cesaret edemedim.. kahve benim için çok özel bir keyif o yüzden damağımdaki o klasik tadı bozulsun istemeyip ön yargıyla almadım ve denemedim hiç...
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2012 12 yıl Cidden içilebilir bişimi o hazır kahveler... hiç almaya cesaret edemedim.. kahve benim için çok özel bir keyif o yüzden damağımdaki o klasik tadı bozulsun istemeyip ön yargıyla almadım ve denemedim hiç... benim için pratik oluyo üçü bi arada gibi hazırlaması kolay.tadıda fena değil bence.hemde köpüklü oluyo. önyargılarını yenmek için deneyebilirsin bence kararı ondan sonra verirsin =)
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 12 yıl Bugünkü kahveleriniz benden Dark Roast Colombilan Tam benlik.. sek ... teşekkürler.
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2012 12 yıl ha ha ha ... içtim içtim ama hala dolu... hemen bitmesin öylee gözümüz doysun önceee
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2012 12 yıl Kahveler hazırr hadii uyanınnnnnnnn Hımm, hem de bol köpüklüymüş..hayatta kaçırmam, teşekkürler..
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2012 12 yıl Hadi doyasıya için afiyet olsun... Şunun hepsini içsem ayılırmıyım acaba..
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2012 12 yıl @@Admin Ben gülen yüzlü fincanı almıştım ve dün günüm çok güzel geçti.. teşekkürler
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2012 12 yıl Evetttttt pazar kahveniz de benden arkadaşlar.. çok güzeldi Radya ellerine sağlık...
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2012 12 yıl Yazar Admin Evet pazar kahvemizide hüplettik. Şimdi dinlenmeye dönüyoruz... Teşekküler...
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2012 12 yıl Yazar Admin Bugün kahve içmeyeceğim... canım çay istiyor... http://www.turkish-media.com/forum/topic/274640-birisi-cay-yapsada-soyle-sicak-sicak-icsek/
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2012 12 yıl Mutfağa geçip çay yapmakla olmaz hadi kahvede yaptım.. süt isteyen alabilir orda buzdolabındaa
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.