Φ simin Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2012 bende bu aralar hazır türk kahvelerine taktım pratik vede köpüklü ohhh misss Cidden içilebilir bişimi o hazır kahveler... hiç almaya cesaret edemedim.. kahve benim için çok özel bir keyif o yüzden damağımdaki o klasik tadı bozulsun istemeyip ön yargıyla almadım ve denemedim hiç... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2012 Cidden içilebilir bişimi o hazır kahveler... hiç almaya cesaret edemedim.. kahve benim için çok özel bir keyif o yüzden damağımdaki o klasik tadı bozulsun istemeyip ön yargıyla almadım ve denemedim hiç... benim için pratik oluyo üçü bi arada gibi hazırlaması kolay.tadıda fena değil bence.hemde köpüklü oluyo. önyargılarını yenmek için deneyebilirsin bence kararı ondan sonra verirsin =) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 Yeni kupamıda paylaştım sizlerle.. hadi afiyet olsunnnn 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 Bugünkü kahveleriniz benden Dark Roast Colombilan 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2012 Bugünkü kahveleriniz benden Dark Roast Colombilan Tam benlik.. sek ... teşekkürler. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2012 Hadi doyasıya için afiyet olsun... 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2012 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2012 ha ha ha ... içtim içtim ama hala dolu... 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2012 ha ha ha ... içtim içtim ama hala dolu... hemen bitmesin öylee gözümüz doysun önceee Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2012 Kahveler hazırr hadii uyanınnnnnnnn Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ abidik Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2012 tüp bitti tuh Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2012 Kahveler hazırr hadii uyanınnnnnnnn Hımm, hem de bol köpüklüymüş..hayatta kaçırmam, teşekkürler.. 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2012 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2012 bende aldım.... Teşekkürler... 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2012 Hadi doyasıya için afiyet olsun... Şunun hepsini içsem ayılırmıyım acaba.. 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2012 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2012 Bugünkü kahveleriniz benden... Afiyet olsun 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2012 @@Admin Ben gülen yüzlü fincanı almıştım ve dün günüm çok güzel geçti.. teşekkürler Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2012 Evetttttt pazar kahveniz de benden arkadaşlar.. 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2012 Evetttttt pazar kahveniz de benden arkadaşlar.. çok güzeldi Radya ellerine sağlık... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2012 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2012 Evet pazar kahvemizide hüplettik. Şimdi dinlenmeye dönüyoruz... Teşekküler... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2012 Buyrun öğle yemeği üzerine mis gibii sek kahvee Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2012 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2012 Bugün kahve içmeyeceğim... canım çay istiyor... http://www.turkish-media.com/forum/topic/274640-birisi-cay-yapsada-soyle-sicak-sicak-icsek/ Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2012 Mutfağa geçip çay yapmakla olmaz hadi kahvede yaptım.. süt isteyen alabilir orda buzdolabındaa 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2012 Yazar Admin Paylaş Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2012 Teşekkürler.... 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ simin Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2012 H Hadi uyanınnnnnnnnnn 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ omar123 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2012 Miiissss gibi kokuyor 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2012 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2012 Şekerleri bıraktım mis kahveyi aldım, teşekkürler.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.