Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Birisi Kahve Yapsada İçsek Şöyle Hüpppppppppppppp Diye.... 3 Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Co-Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Artık kahve anında hazır, jet hızıyla geldi kahveler.. 2 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 .. tefal cezveye ve nostaljik kahve fincanına okey de.. ilâveten takita sukralozlu tablet tatlandırıcıdan da reca edeyim.. "şeker tadında" hani.. mercy 1 Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Birisi Kahve Yapsada İçsek Şöyle Hüpppppppppppppp Diye.... Starbucks sizi bekliyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Starbucks sizi bekliyor Sevgili Ömer, Starbucks Türk kahvesi yapmıyor... ayrıca fal'da bakmıyor... yaaaaa.... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Artık kahve anında hazır, jet hızıyla geldi kahveler.. Kahve için teşekkürlerde bu kahve çok modern gözüküyor ben o eski püskü cezve'yi tercih ederim... Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Sevgili Ömer, Starbucks Türk kahvesi yapmıyor... ayrıca fal'da bakmıyor... yaaaaa.... Bakmaz olurlar mı hiç sevgili Admin..$$$$$ Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Bakmaz olurlar mı hiç sevgili Admin..$$$$$ Oki. SEvgili omar paramizi oraya verilim sizi mi kırıcaz... Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Co-Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Kahve kaldı mı kahve...bi kahve olsa iyi olurdu şimdi.. Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Hasret giderilmesi dileğiyle 2 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 omar tipik kopuk sapurdatma sesini duyar gibi oldum gozler falan kisiliyo ya ilk yudumda yapim bi kahve ben yapiim ... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 ortadan çok şekerliden az telvesi çok ama bataklık kıvamında olmasın lütfen Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Co-Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Hasret giderilmesi dileğiyle Müthişş, şu köpüğe bak..ben o kadar uğraşıyorum böyle olmuyor.. Teşekkür ederim elinize sağlık Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Yap yap Kahve içmek için illa fincana gerek yok..Ciddi ciddi söylüyorum..Çok büyük bir bilim adamı tarafından keşfedilen bu yöntemle artık fincanlar tarihe geçicektir..Görelilik kuramına uygundur..Buyrun izleyelim [media=] [/media] Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 yalanim varsa ne oliim bi kere bile kopuklu kahve icmedim kopugunun ne kattigini cok merak ediyorum renk kattigi dogru da kaymak ya da krema tadi veriyor mu acaba Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Sevgili dennise ve Smyrna..Köpüklü kahve için çok büyük bir taktik verebilirim.. Yeşilçam eserlerimizde gördüğümüz bu "Tükür oğlum babanın suratına" diye bildiğimiz güzel buluşun teorik olarak aynısı kahveye uygulayacağız..Anonim bir buluş olan bu eser köpüklü kahve için yeni bir çağ açmıştır.. Uygulamak serbesttir kullanıcı yorumlarınızı kendinize saklayınız.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2012 Bir zamanlar sadece birkaç çeşid kahve vardı diyebiliriz! Ama şimdi kaç çeşit kahve var acaba diye bir soru sormaya korkuyorum. Bin çeşit yok yok 2000 .... Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Admin-- Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Hasret giderilmesi dileğiyle Şu kahveyi kimse içmediyse ben içeyim olmadı... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Bende az şekerli yapıcam şimdi bi tane, görünce canım istedi.. 1 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 ortadan çok şekerliden az telvesi çok ama bataklık kıvamında olmasın lütfen bakimmm kimse bana kahve yapmamış.bu saatten sonra biri bana kahve yaparsa ki kimsenin yaptığıda yok ağzımı kırarım o kahveyi içmemek için.küstürdünüz beni.bidahada bu başlığa gelirsem Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 bakimmm kimse bana kahve yapmamış.bu saatten sonra biri bana kahve yaparsa ki kimsenin yaptığıda yok ağzımı kırarım o kahveyi içmemek için.küstürdünüz beni.bidahada bu başlığa gelirsem Sana özel olarak yönetim kahvesi hazırladık sevgili JÖN... 1 Alıntı
Φ Zuhurat Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Bir kahve de benden jön'e geldi... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Sana özel olarak yönetim kahvesi hazırladık sevgili JÖN... gördünüzmü admin abeyy beni sevmiyor.sırf kendi ağzımı kırayım diye kahve getirmiş bana.ama pamuk tendürtiyot yara bandı neyim unutmuş.gidimde ağzımı kırayim.hem bu başlığa ben gelmiyecektim niye geldim ki.hakket yaa ben bu başlığa niye geldim.bunu düşüneceğim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 gördünüzmü admin abeyy beni sevmiyor.sırf kendi ağzımı kırayım diye kahve getirmiş bana.ama pamuk tendürtiyot yara bandı neyim unutmuş.gidimde ağzımı kırayim.hem bu başlığa ben gelmiyecektim niye geldim ki.hakket yaa ben bu başlığa niye geldim.bunu düşüneceğim Jönnnnn...)) dövdürttürme bana kendini.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Jönnnnn...)) dövdürttürme bana kendini.. aplaa rahatsız etmesenem düşünüyorum şurda.lan ben bu başlığa niye geldim yaa.hayır geldim gitmiyorumda.yüzsüzlüğün daniskası benim yaptığım.düşün düşün çıkamadım işin içinden.niye.bende düşünecek kabiliyet yokta ondan.allah bana böyle böyle bi özellik vermemiş.ama düşünübilmeyi düşleyebilmek düşünebilmek yada düşünebilmeyi düşünememek yani düşünememeyi bile bile düşünmeye durr düşünememeyip düşünüyormuş gibi yok yok düşünemezken düşünmeyi laaaaaan ben bu cümlenin sonunu nasıl getirecem.neyse konunun özetine gelecek olursak anam ben daha konuyu bilmiyorum lem ne özeti.neyse ne diyodum hee didem apla hazır bakkala gidiyoken banada 1 süt ikide ekmek alsanam Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.