Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 12 yıl Buyrunuzzz Ben de bundan alıyorum, bir tane daha var onu da benden sonra gelene bırakıyorum
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 12 yıl Ben de bundan alıyorum, bir tane daha var onu da benden sonra gelene bırakıyorum O da benim olsun.
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 12 yıl çok iyi geldi bu yorgunluğun üstüne... Oldu daha icmemistim. Yarisini sana vereyim de "kardes payi" olsun.
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 12 yıl Yazar Admin Oldu daha icmemistim. Yarisini sana vereyim de "kardes payi" olsun. Canını sıkma biz onu dijital olarak çoğaltıyoruz... herkese yeter...
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 12 yıl lokumlarda nasıl güzel demi..benim canım onlardan çekti.küçükken onlardan bisküvi arasına koyup yerdik, görünce aklıma geldi..
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2013 12 yıl Canını sıkma biz onu dijital olarak çoğaltıyoruz... herkese yeter... Tamam oyleyse, hadi afiyet olsun; huuuuuuuupppppp.
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2013 12 yıl Güzel bir hafta olsun artık lale zamanı ... yakında hepsi çiçek açıp kısa bir süreliğine dünyamızı cennete çevirecekler ama her güzellik gibi kısa sürücek bu.. hayatımız hep güzelliklerle dolu olsun diyip yazımı sonlandırıyorum.. beni seven herkezi çoook seviyorum... mutlu haftalar..
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2013 12 yıl Bak hadi kahvemiz hazır, bekliyoruuuuuummm. Arkasından da bi fal...
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2013 12 yıl Bu kadar dusunce ve bilgi dile getiriminin ustune bu kahve "ilac" gibi geldi, sagolasin.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.