Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2013 12 yıl Yazar Admin Herkese benden latte, bu aralar latteci oldum Oh oh bugün kahve günü oldu : Teşekkürler..!
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2013 12 yıl kahvenin dumanı da olsa ve kokusu tüm ruhunu kaplasa ve kahveyi her yudumladığında dünyanın her çilesini içine çekmiş olsan kahverengi ve mütevazi olsan... kahveni sevdiklerinle içsen....paylaşsan paylaştıkça mutlu olsan mutlu oldukça paylaşssan hadi sende kahveni hazırla ve kafeinin tadına bak.....
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2013 12 yıl salep yaptım ben de içmek isteyen varsa buyursun soğuk kış gecelerinin içeeği, hem de misssssss
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2013 12 yıl salep yaptım ben de içmek isteyen varsa buyursun soğuk kış gecelerinin içeeği, hem de misssssss ben aldım bebemmm sağol
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2013 12 yıl Yazar Admin salep yanındaki şeye bayıldım ya... Nereden aldın onu yoksa internetten mi buldun bu resmi?
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2013 12 yıl @@Admin bence net kenarda mutfakpencerem mi ne yaziyor, ya da kendi sitesi bilemedim. ama ben salep de sevmem gerci....
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2013 12 yıl akşam kahveleri buyrunuz efenim.. çok çok yoğunum şu sıralar en kısa sürede çok daha güzellikler sunucam efenim saygılar
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2013 12 yıl Cezve tam dolu gibi gozukmuyor. Bizler yetismeden, birileri kahveyi goturmus, herhalde.
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2013 12 yıl Cezve tam dolu gibi gozukmuyor. Bizler yetismeden, birileri kahveyi goturmus, herhalde. ehh erkenden alın kaçırmayın beyefendi....
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2013 12 yıl vee Türk kahvesi zamanı... Yanında buz gibi bir bardak su, içinde bir kaşık sakız reçeli!
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2013 12 yıl salep yanındaki şeye bayıldım ya... Nereden aldın onu yoksa internetten mi buldun bu resmi? İnternette buldum ama sana gerçeğini de bulurum
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2013 12 yıl buyrun soğuk karlı bir günde iyi olur... Ben de aldım kahve ellerine sağlık Öptümm
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2013 12 yıl buyrun yeni karlı bir haftaya merhaba.... keyif olsun... Ayyy bunu da alıcam çok güzelmiş
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.