Misafir ülgenhan Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2014 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2014 True detective. Dallas buyers club'ün oscarlı oyuncusu Matthew McConaughey başrolde ve yine çok başarılı. İzleyin pişman olmazsınız. Alıntı
Misafir sesli dublajli dizi Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2014 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2014 Salam. Ben hansi siteden Game of trnesin 3 ve 4 sezonunu (1-2 sezonunu izledim turkce sesli dubaj olaraq), Heroesi, Supernaturali,Person of entereste,Lie to meni, veya Fringe turkce sesli dublaj olaraq izleye bilirim? ve ya bunlar olmazsa hansi siteden iyi bir yabanci dizi izleye bilerem, shertim turkce sesli dublaj olaraq izlemekdir, alt yazi sevmirem,ingiis dilinde ise anlamiram, yalniz turk dilinde sesli dublaj olsun, Teshekkurler Alıntı
Φ Ömer Kara Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2014 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2014 arkadaşalr bu konularla ilgili daha çok bilgiye ulaşmnak istiyor vede hergün yeni paylaşımlar görmek isterseniz baba buradan yazin cevaplayayim... Alıntı
Φ Ömer Kara Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2014 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2014 arkadaşlar cok guzel bir baslik Alıntı
Φ eyluldogan Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2014 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2014 The Mentalist ve Dovtor Who'yu tavsiye ederim ben de. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2014 Dün akşam farkettim yeni bir dizi başlamış, Outlander (Yabancı) diye... Dikkatimi de bu filmin kitabını okuduğumdan çekti. Bir kitap uyarlaması olduğundan kaç bölüm sürer bilmiyorum ama belki de mini dizilerdendir. izlemeye başladım, kitabını da okumuş ve çok sevmiştim eğer kalın demezseniz bence kitabını da okuyabilirsiniz. Dizinin afişi Bu da kitap Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2014 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2014 Dün akşam farkettim yeni bir dizi başlamış, Outlander (Yabancı) diye... Dikkatimi de bu filmin kitabını okuduğumdan çekti. Bir kitap uyarlaması olduğundan kaç bölüm sürer bilmiyorum ama belki de mini dizilerdendir. izlemeye başladım, kitabını da okumuş ve çok sevmiştim eğer kalın demezseniz bence kitabını da okuyabilirsiniz. Dizinin afişi Bu da kitap Bu dizinin yayınlanmış 6 bölümünü de izledim.Benim hoşuma gitti.. Bir de şu yeni bölümü beklemek olmasa.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2014 Bu dizinin yayınlanmış 6 bölümünü de izledim.Benim hoşuma gitti.. Bir de şu yeni bölümü beklemek olmasa.. Kitabını oku bence, seveceksin Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2014 Kitabını oku bence, seveceksin Öyle olacak galiba 8 bölümde sezon bitirdiler.Nisan'a kadar çatlarım ben! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2014 Walking Dead isimli dizi yeni sezona çok bomba başladı, izlemeyenler varsa hala Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2014 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2014 Walking Dead isimli dizi yeni sezona çok bomba başladı, izlemeyenler varsa hala Ben bu yıl dizi canavarı oldum nedense hep senin yüzünden kızım ya 2. sezonu bitirmek üzereyim Sahi bir de ulan İstanbul izliyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2014 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2014 Ben bu yıl dizi canavarı oldum nedense hep senin yüzünden kızım ya 2. sezonu bitirmek üzereyim Sahi bir de ulan İstanbul izliyorum Bern de izliyorum Ulan istanbul'u... Leyla ile Mecnun'dan sonra izlediğim ikinci dizim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2015 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2015 Yeni bir dizi buldum, 1. sezonun 4. bölümü henüz yayınlandı. İlk önce aslında başrol oyuncusundan dolayı izleyeyim dedimki kendisi tüm dünyada en beğendiğim erkek olan Gael Garcia Bernal... 30 dakikalık bir dizi, konusu da gayet hoş, müzikal de bir film, sarıyor insanı ve başlayınca da öyle bir çırpıda bitiyor, merak da ettiriyor, önereyim dedim... Dizinin adı Mozart in the Jungle Alıntı
Misafir Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2015 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2015 Merhaba, ben bu aralar lilyhammer'a takilmiş durumdayim . Konu absürt olsa'da çok eğleniyorum Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2015 Admin Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2015 [sharedmedia=videos:videos:6407] Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2015 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2015 Bu aralar izlemeye başladığım bir yeni dizi ve bir de eski dizi var. Yeni olan Atlantis bence çok eğlenceli bir film tabii aynı zamanda mitolojik hikayeler üzerine kurulu fantastik bir dünyası var. Dizi, mitolojinin güçlü kahramanı Herkül (ki kendisi dizide güçlü ama şişman ve alkolik bir karakter), matematik dünyasının ünlü ismi Pisagor ve Jason'ın Atlantis'i yok olmaktan kurtarmaları üzerine kurulmuş. Merlin'in yapımcıları tarafından hazırlanmış olan bu dizi çıtır çerez oluşundan dolayı bir çok platformda olumsuz eleştirilere maruz kalsa da bence gerçektennnn çok keyifli. Çok eğlenerek izliyorum ben bu diziyi İkinci dizime gelince o da Merlin... Hem Atlantis'ten dolayı hem de Once Upon a Time dizisinin 5. sezonun son bölümünde Merlin'e yapılan göndermeden dolayı Merlin'i bu zamana kadar izlememiş bir insan olarak artık başlama kararı aldım. İki bölüm izledim henüz Merlin ne tatlı bir karaktermiş öyle Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2015 @@gloria merak ettim Salem izlemiyor musun? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2015 Admin Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2015 [sharedmedia=videos:videos:6414] Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2015 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2015 @@gloria merak ettim Salem izlemiyor musun? Ara ara izliyorum aslında ama çok zor yükleniyor Salem, beklerken vazgeçiyorum izlemekten. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2015 Ara ara izliyorum aslında ama çok zor yükleniyor Salem, beklerken vazgeçiyorum izlemekten. Şöyle uzun soluklu 4-5 sezon oynamış bir dızi bulmam lazım benimde. Her hafta beklemeyi sevmiyorum ya..Salem güzel ama şu an 2. sezon gösterimde, 60 dk izle bi hafta bekle.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2015 Yazar Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2015 Şöyle uzun soluklu 4-5 sezon oynamış bir dızi bulmam lazım benimde. Her hafta beklemeyi sevmiyorum ya..Salem güzel ama şu an 2. sezon gösterimde, 60 dk izle bi hafta bekle.. İzlemiyorsan Grey's Anatomy'yi izlesene Ben çok seviyorum o diziyi... Gerçi ilk sezonlarının görüntü kalitesi nasıldır bilmiyorum sonuçta 11 yıl öncesinden bahsediyorum. 11. seonunda şu an. Ben Merlin'e başladım bakalım. Ama Grey's gibi bir dizi daha bulsam izlerim. Günlük hayat, ilişkiler, dostluklar, hastane vs. ne bileyim işte doğal hayatmış gibi... Alıntı
Φ baloney Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2015 Bende Forever adlı diziyi izliyorum. Güzel bir senaryosu var en azından izlemediğinde merak ettiren cinsten. Tavsiye ederim. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2015 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2015 Benim yeni favori dizim “Bloodline” 1. sezon 13 bölüm çekilmiş. 2. sezonu da olur diye düşünüyorum, oldukça güzel bir aile draması. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2015 Eğer henüz izlemediyseniz tavsiye edebilirim..Daha 1.sezon 3. bölümde olmama rağmen epey sardı beni.. 97 yıl önce nükleer Armageddon, Dünya’nın büyük bir kısmını yok etmiş, birçok medeniyeti çökertmiştir. Hayatta kalan 12 farklı ulustan, toplam 400 kişi ise dünyayı terk etmiştir. Yıllar içinde uzayda kaldıkları bu yerde 3 nesil yetişmiştir ve insan sayısı 4000′e ulaşmıştır. Bu gruplarda ölüm cezası ve nüfus kontrolü gibi sert uygulamalarla kurulan bir düzen vardır. Şimdi kaynakları tükenme noktasına gelmiştir ve bu 12 grup, bir araya gelip tekrar hayatta kalmanın yollarını aramaya başlarlar. Çözüm olarak elbette ki Dünya’ya dönmek akıllarına gelir fakat Dünya’nın halen yaşanabilir olup olmadığını bilmemektedirler. Bunu test etmek için de 100 adet mahkum genç insanı Dünya’ya gönderirler. Kimi uzayla bağını koparmak isteyen, kimi hükümetinin verdiği görevi yerine getirmek isteyen bu gençler arasında daha gelir gelmez gruplaşmalar, lider olma çabaları, sürtüşmeler başlar. Fakat onların aralarındaki bu farklılıkları aşmaları; bir yığın bilinmezlik ve tehlikeyle dolu olan yeryüzünde hayatta kalmaları için iş birliği yapmaları gerekmektedir. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2015 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2015 Duyduk duymadık demeyin Da Vinci's Demons yeni sezon başladı.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.