Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 29 Mart , 2012 Yazar Admin-- Gönderi tarihi: 29 Mart , 2012 IMAC'ler çok yararlı aletlerdir, atmayın Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 29 Mart , 2012 Yazar Admin-- Gönderi tarihi: 29 Mart , 2012 Bunlar da boş alimunyum kutuları... Boyanarak hoş saksılara dönüştürülmüşler Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2012 Yazar Admin-- Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2012 Üstteki saksılar çok güzel, çiçeklerden saç fikri çok hoşuma gitti Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2012 Yazar Admin-- Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2012 Bu da değişikmiş, mesela benim evde bir dolu kullanmadığım saksı var değerlendirebilirim onları bu şekilde, çöpe atmaktan daha iyidir dimi ama Tabiiii bu kadar büyük birşey istemezsem küçüğünü de yapabilirim yani Hayır yalnız kaldı ben kıyamıyorum o öyle yalnız yalnız otururken diyorsanız, ona bir de kardeş yapın o zaman : )))) Alıntı
Φ karaca seren Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 ayakkabılardan saksı yapma fikri harikaymış çok beğendim. ilk fırsatta ben de deneyeceğim bunu. Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2012 Yazar Admin-- Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2012 Benzer bir fotografımız daha vardı diye hatırlıyorum ön sayfalarda ek olarak ekliyorum bunları da Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2012 Admin Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2012 Kravat'a bak ya... Çok şeker bunlar... Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2013 Yazar Admin-- Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2013 Bu bir saksı tasarımı değil ama bu sayfaya yakışacak bir fotograf... 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2014 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2014 Filistin'de bir kadın boşalan gaz bombaları muhafazalarını çiçek saksısı olarak kullanıyor! 2 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2014 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2014 Bunu nasıl yapmışlar ki böyle? Bu da çok güzel 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.