Gönderi tarihi: 29 Mart , 2012 13 yıl Yazar Admin-- Bunlar da boş alimunyum kutuları... Boyanarak hoş saksılara dönüştürülmüşler
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2012 13 yıl Yazar Admin-- Üstteki saksılar çok güzel, çiçeklerden saç fikri çok hoşuma gitti
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2012 13 yıl Yazar Admin-- Bu da değişikmiş, mesela benim evde bir dolu kullanmadığım saksı var değerlendirebilirim onları bu şekilde, çöpe atmaktan daha iyidir dimi ama Tabiiii bu kadar büyük birşey istemezsem küçüğünü de yapabilirim yani Hayır yalnız kaldı ben kıyamıyorum o öyle yalnız yalnız otururken diyorsanız, ona bir de kardeş yapın o zaman : ))))
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 13 yıl ayakkabılardan saksı yapma fikri harikaymış çok beğendim. ilk fırsatta ben de deneyeceğim bunu.
Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2012 13 yıl Yazar Admin-- Benzer bir fotografımız daha vardı diye hatırlıyorum ön sayfalarda ek olarak ekliyorum bunları da
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2013 12 yıl Yazar Admin-- Bu bir saksı tasarımı değil ama bu sayfaya yakışacak bir fotograf...
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2014 11 yıl Filistin'de bir kadın boşalan gaz bombaları muhafazalarını çiçek saksısı olarak kullanıyor!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.