Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Atatürk'ün Selanik'teki evinde Tayyip Erdoğan'ın yırttığı sayfa:


marti_name

Önerilen İletiler

BAŞKA BİR BAŞLIKTA AÇACAKTIM AMA KONUMUZLA ALAKALI O YÜZDEN BURADA AÇTIM

 

Feomidyum Elementi Nedir Ne Işe Yarar Ve Nerede Bulunur???

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

feomidyum Nedir : Feomidyum Amerika Askeri Araştirmalari Grubu(msra) Tarafindan Son Derece Ileri Bir Teknoloji Kullanilarak Tanimlanan Ayriştirici Büyük Yatirimlar Gereken Ve Varliği Bilim Verilerine Deklare Edilmeyen Yeni Bir Elementtir.

 

]feomidyum Ne Işe Yarar : feomidyum Son Derece Basit Ve Ucuz Metaller Kullanilarak Süper Miknatis üretilmesini Sağlar.

Eğer Ayriştirilmiş Feomidyum Varsa Bu Miknatislari üretmeniz çok Kolay Ve Zahmetsizdir.

 

süper Miknatis Ne Işe Yarar:en Basit Anlamda Prtrolü çöpe Atar üretilen Miknatislar örneğin Elektirikli Motorlarda % 730 Daha Verimli Olur, Yeni Nesil Elektrikli Motorlar ürete Bilir Ve Benzinli Motorlar Tarihe Karişir.

Iş Sadece Elektrikli Motorlarla Bitmiyor Uzay Araştirmalarindan Tibba Elektronikten Ulaşima Kadar ( Mesela Feomidyum Alaşimli Süper Miknatis Kullanilarak Havada Giden Sürtünmesiz Hizli Tren şebekesi Yapabilirsiniz Maliyette Neredeyse Banliyo Tren Seviyelerine Iniyor Bir çok Anlamda Devrim Yapacak.

 

peki Neden Gizli Tutuluyor[

 

Aksi Takdirde Başta Abd Olmak üzere Tüm Petrol üreticisi ülkeler Varili 30$ Eden Petrollerini Bunun Onda Biri Fiyatina Sata Bilmek Için Ter Dökecekler.

Uluslar Arasi Petrol Kartelleri Iflas Edecektir.....

 

ve Asil önemli Nokta

 

Feomidyum'u Ayriştirmak Için Kurulmasi Gereken Tesislerin Toplam Maliyeti 4,000,000,000 $ Ve Fizyon ünüteleri Içinde Yaklaşik 30 Futbol Sagasi Büyüklüğünde Yer Alti Tesisi Gerekiyor..

Ama Sadece Tesis Kurmak Yetmiyor Herşeyden önce Topraklarinizda Feomidyum Olmasi Gerekiyor.

 

bilin Bakalim Rezerv Ler Nerede.

 

Toplam Rezerv'in % 74 ü Türkiyede Evet % 74 Nerdeyse Tamami % 4,8 I De Nepal Ve Diger ülkelerde Ve Tahmini Mali Degeri Telefuz Bile Edilemeyecek Kadar Yüksek Trilyon Dolarlar Civarinda.

 

yani

 

Feomidyum'u Ayriştirabilen Ve Elinde Tutan Her Kimse Dünyanin Geleceğini Belirliyecek Olan Da Olur..

Türkiye Jeolojik Yapisi Nedeniyle Feomidyum'un Kaynağidir.

 

 

dubai Kuleleri Gerçeği

 

Peki Merak Ettinizmi Neden Dubaililer (yani Aslinda Perde Arkasinda Ki Amerikalilar) Birden Bire Istanbul'a Bukadar Yüksek Pailar Inşa Etmeye Heveslendiler , Ve Milyonlarca Dolari Bize (yani Bu Işe) Yatirmaya Karar Verdiler.

 

Iki Kitanin Birleşim Yerindeki Farkli Teknotik Yapi Acaba Hangi Elementin Benzersiz Ve Mükemmel Oluşumun şartlarina Ev Sahipliği Yapiyor.

 

Peki Başka Ne şekilde Yabanci Bir ülkenin En Büyük şehrinin Ortasinda Hiç Engellenmeden (hatta Alkişlanarak) Yerin Yüzlerce Altinda Jeolojik Araştirmalar Yapa Bilirsiniz.

 

sezsiz Kalma

 

Türkiyenin Topraklari Da Kaynaklarida Türkiyeye Aittir.

Kamuoyu Bu Gerçeği Bilmeli Geleceğimizi Kurtaracak Firsatlari Elimizden Alinmasina Seyirci Kalmayalim.......

 

 

kaynak

 

türkiye Bilimsel Aydinlatma Platformu Ekim 2005

 

DİLBÖCEĞİ

sana başbakanla sevginde mutluluklar diliyorum... ne diyeyim başka... :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Cevaplar 65
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Aleyküm Selam

 

Bende minnacik bir kivilcim actiniz sardunyam.

Arastiracagim bu konuyu.

Dipnot'un islam hakkinda yazdiklarina yorumunuzu bekliyorum sardunyam, lütfen beni kirmayiniz. Madem burada ayetlerden bana örnekler veriyorsunuz, dine saygili birisiniz, farkinddayim. Yorumunuzu bekliyorum....

 

Saygilar..

dipnotun islam hakkındaki yorumlarına zaten fikrimi söylüyorum ancak özellikle belirttiğin hangisi onu söyle bende fikrimi söyleyeyim...

 

selamlar :clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşlara güzel paylaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum , ne diyim bu yazılanları okudukca üzüntüm ve kaygım her defasında artıyo... ama başımızıda kuma gömerek bunları halledebileceğimizi sanmıyorum.. hepimiz bilinçlenip bilinçlendirelim..

 

memleketimin tüm güzelliklerine saygılarımla..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

sevgili sardunyam

 

Siz istiyosunuz diye hemen degisilsin basbakan. Kimi önerirsiniz?

 

Türban sorununu bugün cözerler evet ama darbe ?

Onlar bilmiyorlar mi baslarina gelecekleri? Ordu tetikte bekliyor. AKP ye kalsa coktan serbest kalirdi merak etmeyiniz.

 

Erdogan hic dgeilse türbanlilarin sirtindan gelmis iktidara, bazi muhalefetler gibi Atatürkü kullanmiyorlar, ne güzel.

 

Su satma kelimelerini kullanmayin lütfen. Menderese de öyle demisti sizin gibi düsünenler. O da satiyordu güya memleketi, yüce insan idam edildi.

 

Gerilimi isteyenler ortada bence. Erdogan degil, gerilimi yapanlar, huzursuzluk cikaranlar, neredeyse Erdogan kac defa WC'ye gidiyor skandal (!) diye haber de cikarsa sasirmam artik. O kadar kolay degil insanlari damgalamak efendim.

 

Hayal ürünleriyle yola cikarak, vatan satiliyor safsatasina inandirmaya calisin siz insanlarimizi. Beni inandiramazsiniz. Irtica da yok, bu da iktidari yikabilmek icin kullanilan bir koz.

 

Amerikan isbirlikciligini acaba Erdogan mi yapiyor, yoksa her gün yeni bir karalama kampanyasi düsünen sahislar mi? Nereden nasil saldiracaklarini sasiran muhalefet mi?

 

Iki muhalif var suan, biri baykal, digeri perincek.. Yoruma gerek yok :)

 

Saygilarimla..

 

öyle mi :)

 

kimin danışmanı kendisi için Amerika da, O nu delikten aşağı süpürmeyin KULLANIN O'NU diyorsa. işbirlikçilik yapan odur

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşlara güzel paylaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum , ne diyim bu yazılanları okudukca üzüntüm ve kaygım her defasında artıyo... ama başımızıda kuma gömerek bunları halledebileceğimizi sanmıyorum.. hepimiz bilinçlenip bilinçlendirelim..

 

memleketimin tüm güzelliklerine saygılarımla..

 

bizde nacihane elimizden geldiğince bunu yapmaya çalışıyoruz sevgili sayman ancak insanları saplandıkları düşüncelerinden arındırmak çooook zor. objektif olmak gerek gerçekleri görmek için eğer tarafsanız objektif bakamazsınız

 

taraf olacağımız tek şey ancak bu ülkenin bütünlüğü ve maddi manevi değerleridir. ancak bu şekilde aydınlığa çıkabiliriz..

 

selamlar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

bizde nacihane elimizden geldiğince bunu yapmaya çalışıyoruz sevgili sayman ancak insanları saplandıkları düşüncelerinden arındırmak çooook zor. objektif olmak gerek gerçekleri görmek için eğer tarafsanız objektif bakamazsınız

 

taraf olacağımız tek şey ancak bu ülkenin bütünlüğü ve maddi manevi değerleridir. ancak bu şekilde aydınlığa çıkabiliriz..

 

selamlar

 

 

Aslında okumayı daha çok tercih ederdim ama şu noktada bir şeyler eklemek istiyorum , şu anda yaşadığımız ortam ve gördüklerimiz itibariyle AKP hükümeti kemalist bir tarz ve tutum içinde değil aksine ülkenin belirsiz bir gidişini hızlandırmaktadır bana göre siyasal anlamda ve siyasetin bu ülkede gücü yettiği yetkiler içinde uçuruma doğru sürükleniyoruz ...

demokrasiyi Türban Siyasetide AB kilitlemiş durumda aslında bu kadar kısa değil ama şimdilik maruz görün .

 

bu durumdan yararlanmak isteyen bazı gruplar camii lere kadar uzanan saldırılar ortalığı sağ sol çatışmasına çevirmek isteyenler özeliikle kilit şehirlerde siyasi partiilerin uzantılarına bombalı eylemler ve bir yandan sürekli olarak yapılan probagandalar durumun iç açıcılığını bir kenara bırakıp eyleme bile geçişi imkansız hale getiriyor çünkü atılan her adımda hükümete karşıtlıktan çok ülkenin bölünme bütünlüğüne aykırılık içeriyor .

 

bu durumda iyiyi kötüyü ayırmayı bir yana bırakıp insanlar kötünün iyisini seçmeyte çalışıyor . Herkes kartlarını açık seçik ortaya koyduki bu sadece yurt içi değil artık avrupa olsun orta doğu olsun sanki *********likler pazarında yarış yapan insanlar sürüsünü izler gibiyim .

 

Ben kanatimce ideolojiler sadece savaşlarda insanları ayakta tutmak ve savaşın sonucunun artık politik küreselleşme olmasına hizmet etmesine yarar . dedikleri gibi tarih tekrarından ibarettir

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ilk hristiyanlık tv, akp'nin çabalarıyla yayına başladı. nüfus kağıtlarından çıkarılan islam, toplumdanda silinince tartışılacak ne türban kalacak ne de müslümanlık.

 

ab'nin hristiyanlığı ve museviliği "kriter" olarak dayattığını bunun için tv bile kurdurulduğunu biliyormuydunuz?

 

bu kanaldan çocuklara çizgi filmler, incilden kıssalar ve hz. isa'nın hayatını anlatan belgesel-dramalar var. (aslında onların nezdinde isa. a.s mın yeri nedir? düşünmek lazım yani özetle hristiyanlar hak din üzerinde değiller, Allah'ın gönderdiği peygamberini tanrılaştıranlar ne kadar doğru yolda olabilirler)

 

sonradan hristiyan olan bir Türk Fatma Ünlü ile İrlandalı David Middleton'un kurucu olarak göründüğü Türk-7'nin finansörlüğünü Avrupa Birliği yapıyor. Fatma Ünlü şöyle diyor. "Bir Türk olarak benim en büyük arzum, Türklerin izlemesi ve hristiyanlığın değerlerini öğrenmesi. Bunu izledikten sonra hristiyan olursa da ne kadar güzel olur"

 

ya bunları öğrenince Damat Ferit'in bazı sözleri aklıma geldi. "padişahın ve benim yegane ümidimiz, Allah'tan sonra İngiltere'dir"

 

"Yunan ordusunun başarısı için dua edelim" Damat Ferit hükümetinin Adliye Nazırı Ali Rüştü...

 

tarih tekerrürden ibaretmiş, bugün de bizim tek kurtuluşumuz gösterilen ab'nin, her istediğini yapmak, ve bunun ardınada din adına ahkam kesmek, yeni bir Damat Ferit'liktan başka nedir?

 

AB istiyor diye daha neler yapılacak göreceğiz... Yunanın galip gelmesini isteyenler, müslüman halkı hristiyanlaştırmaktan başka ne istemiş olabilirler, üstelik dua ediyorlar... Ab yakında açıkça söylerse şaşmayalım "Türkiye hristiyanlaşmazsa birliğe giremez diye" zaten bunu tek açıkça söylemedikleri kaldı...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ülkemıze ve 3. dünya ülkelerıne oynanan nıce oyunlardan sonra şaşmamak lazım,şimdi süper güç medya.medya çok güzel aklımızı gereksız şeylerle kurcalayıp önemlı şeylerın uzewrını örtebılıyorda :excl:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Atatürkçülük, küfretme özgürlüğü değildir!

 

Başbakan'a "kâfir", "hırsız", "uşak" diye hakaret eden yüksek orman mühendisi Mehmet Fethi Dördüncü, ünlü basın patronu Halil Lütfü Dördüncü'nün manevi oğluymuş.

 

Babası da bir tuhaftı bunun.

 

Hadi, merhumun, ünlü "komünist avı" döneminde otoriteyle kurduğu gönüllülük ilişkisinden sözedip hayranlarını üzmeyelim. Meraklısı, Rıfat Ilgaz'ı, Aziz Nesin'i ve Emin Karaca'nın yazdıklarını okuyabilir...

 

Bir de cimriliğiyle ün salmıştı merhum.

 

Her biri rahatlıkla "dumur detayı" olabilecek işbu cimrilik hikayeleri, masal tadında, kuşaktan kuşağa aktarılıyor. Meraklısı, yine Rıfat Ilgaz'ın "Babıali Yokuşu"na bakabilir.

 

Fethi Bey de, artık yaşından mı, aldığı eğitimden mi, bilemiyorum, tuhaf ve irrasyonal davranışlar sergiliyor. Yazdığı şeylerden hiç pişman değil... Yine gitseymiş, yine aynı şeyleri yazarmış. Başbakan'a ve Türkiye Cumhuriyeti'nin seçilmiş hükümetine küfretmeyi, neredeyse kendisi için "doğal hak" sayıyor. Bir röportajında, Atatürk'ün doğduğu evi daha önce beş kez ziyaret ettiğini, Selanik'e her gidişinde, kendisini "hacca gitmiş hissettiğini" söylüyordu.

 

İnsan ne diyeceğini bilemiyor.

 

Ne denebilir ki?

 

Akıl ve fikir sağlığı dilemekten başka ne söylenebilir ki!

 

CHP yönetimi, Atatürk'ün defterindeki yırtılan sayfayı (Fethi Dördüncü'nün küfürlü yazısını) yerine koymak için Selanik'e sefer düzenleyecekmiş. Çok iyi olur... "Mutlu Doğum Haftası"ndan sonra, kutsal defteri tamir seferi.

 

Yakışır...

 

Refikimiz (Engin Ardıç) yakınıp duruyordu ya, "Atatürkçülük dine dönüştürüldü... Anıtkabir o dinin kabesi, Nutuk da kutsal kitabı haline getirildi" diye...

 

Tam da öyle oluyor sanki.

 

12 Eylül Anayasası'nı savunan, YÖK'e sahip çıkan, "Ordu göreve" pankartlarını anlayışla karşılayan CHP, Atatürkçülük adına, en radikal Atatürkçü'nün bile tepkisini çekecek küfürnameyi sahipleniyor. Sonra da, "Allah Allah... Bütün Avrupa'da sosyal demokratlar iktidarda. Türkiye'de niçin iktidara gelmiyor?" diye ağlaşıp duruyorlar.

 

Mehmet Yakup Yılmaz ikidir yazıyor: Atatürk'ün anısı için açılmış bir defter, siyasi görüşlerin uluorta yazılabileceği bir tür "Hyde Park" değildir. Atatürk de, Cumhuriyet'in kurucusu olarak, hangi siyasi görüşte, hangi düşünsel kanaatte olursak olalım, hepimizin ulusal kahramanıdır. Bizleri ayıran değil, bizleri birleştiren bir ulusal kahraman.

 

Budur. Bitmiştir.

 

Daha önce de yazmıştım ama tekrarında beis yok: Atatürkçülük bir din değildir. Atatürk de o dinin (huzurunda kendisini hacca gitmiş hissettiğimiz) peygamberi değildir.

 

Bir önderdir, bir devrimcidir, Cumhuriyetimizin kurucusudur, bir ulusal kahramandır, tamam... Ama ne "Kızılelmacılar"ın sandığı gibi müzmin bir Batı karşıtıdır, ne de alafranga seçkincilerin zannettiği gibi Doğu karşıtıdır.

 

Türkiye Komünist Partisi'ni kurdurmuştur ama komünist değildir.

 

Esir Türkler meselesiyle ilgilenmiştir ama Turancı değildir.

 

Laiktir ama din karşıtı değildir.

 

Zağanos Paşa Camii'nde bugünkü laiklerimizin tüylerini diken diken edecek bir konuşma yapmıştır ama "dindar" değildir.

 

Birileri oturup adına "doktrin" üretmiştir ama Kemalist değildir.

 

Baykal'ın partisine el vermiştir ama CHP'li değildir.

 

Devrimcidir ama kendisini "ilerici", "solcu", "aydınlanmacı", "ulusalcı" ilan edip askerî darbelerle iş tutan fosillerden, hele Fethi Dördüncü gibi terbiye özürlü okumuşlardan hiç değildir...

 

Ahmet Kekec / Gazeteci, Yazar Yeni Safak

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Türkiye Cumhuriyeti basbakani insan degil mi? O da sizin gibi, benim gibi bir insan. Sinirlenir de, kizar da, cok ama cok dogaldir bu.

 

Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Basbakani deyip o kadar büyütmeyin, o da bir insan

Bunlar sizin sözleriniz Abstern

Dil böceği bu yazıyı anlayabiliriz ve sizin idda ettiğiniz gibi değil eğer yorumları getiren insanlar bir yerde başka başka yazıp bir yerde yazdıklarıyla çelişmezlerse .Yukarıda yazdığım sözlerin sahibinin mantığıyla değerlendirirsem eğer demeliyim ki -bu arada bunu yazan amca 80 yaşında sade bir vatandaş-bu kadar büyütülecek ne var canım oda bir insan sinirlenir kızar söyler.Tanrı onu öyle yaratmış insanı severim yaradandan ötürü.(sonra da balık hafızalı dedim diye kızıyor birileri) Düşüncelerinizin bir çoğuna katılmasamda sürekli olarak kendi söylemlerinizle çelişmeyen yazılar yazmış olsanız hiç sorun yoktu.Ama işinize gelen iyi ve yapılan yanlışları görmezden gel işinize gelmeyende tu kaka hatta bir arkadaş yazmıştı işinize geldimi nasıl kullanıyorsunuz islamı .Burada islamı nasıl kullandığı önemli değil gözden kaçırdığınız nokta bu konulara vakıf olmasıdır.Demek ki okuyup araştırıyor ki bunları biliyor.Tek taraflı okumamak gerektiğinin faydası bir kez daha bana göre ortaya çıkıyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Türkiye Cumhuriyeti basbakani insan degil mi? O da sizin gibi, benim gibi bir insan. Sinirlenir de, kizar da, cok ama cok dogaldir bu.

 

Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Basbakani deyip o kadar büyütmeyin, o da bir insan

Bunlar sizin sözleriniz Abstern

Dil böceği bu yazıyı anlayabiliriz ve sizin idda ettiğiniz gibi değil eğer yorumları getiren insanlar bir yerde başka başka yazıp bir yerde yazdıklarıyla çelişmezlerse .Yukarıda yazdığım sözlerin sahibinin mantığıyla değerlendirirsem eğer demeliyim ki -bu arada bunu yazan amca 80 yaşında sade bir vatandaş-bu kadar büyütülecek ne var canım oda bir insan sinirlenir kızar söyler.Tanrı onu öyle yaratmış insanı severim yaradandan ötürü.(sonra da balık hafızalı dedim diye kızıyor birileri) Düşüncelerinizin bir çoğuna katılmasamda sürekli olarak kendi söylemlerinizle çelişmeyen yazılar yazmış olsanız hiç sorun yoktu.Ama işinize gelen iyi ve yapılan yanlışları görmezden gel işinize gelmeyende tu kaka hatta bir arkadaş yazmıştı işinize geldimi nasıl kullanıyorsunuz islamı .Burada islamı nasıl kullandığı önemli değil gözden kaçırdığınız nokta bu konulara vakıf olmasıdır.Demek ki okuyup araştırıyor ki bunları biliyor.Tek taraflı okumamak gerektiğinin faydası bir kez daha bana göre ortaya çıkıyor.

 

 

Sevgili gelincik, ne yazdigimi, neler yazdigimi kelime kelimesine hatirliyorum, balik hafiza sözünüze kirildigimi bildiginizden sürekli tekrar edip tekrar tekrar kisisel kirmaya calismaniz ise, kaliteli bir yaklasim, sizi tebrik ederim.

 

 

Evet ,cok güzel anlamissiniz ne demek istedigimi, bir taraftan basbakanin laflarina kizanlar, saygisiz diyenler bakiyoruz da kendi tarafindan olunca, 'dede' süslemesiyle, (80 yasinda olmak özürlülük mü? Kücümsenmesi yada sevimlilik kattilmasi mi gerekiyor?) ne de güzel 'terbiyesizligi' hakli cikarmaya calisiyorlar. Ben bunu gözler önüne sermek istedim. Celiski(!) söylediniz kendi dilinizle, aynen katiliyorum. Kutluyorum sizi, cok güzel takibiniz. Tesbitinizde o kadar mükemmel.

 

Yukardaki sundugum yazida ki yeni din 'atatürkcülük' konusuna deginmenizi isterdim. Siz 'dede' de takilmissiniz, ha bir de 'balik hafiza' da :)

 

Bir de cok güzel bir cümle gözüme carpti o yazida.

 

Atatürk , Cumhuriyet'in kurucusu olarak, hangi siyasi görüşte, hangi düşünsel kanaatte olursak olalım, hepimizin ulusal kahramanıdır. Bizleri ayıran değil, bizleri birleştiren bir ulusal kahraman.

 

 

Mükemmel ötesi, gercek anlamda düsündüren bir cümle.

 

Saygilarimla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Erbakan efendiye kayıp trilyon davasında yaşından dolayı cezai işlemi uygulamayanlar, yine yaşı oldukça geçkin bir insanı sırf hislerini yazdığından dolayı tüm ak partililer mahkemeye veriyor,

 

demek ki bu ülkede düşünmeyin, düzensizlikten şikayetçi olmayın...

 

ama devlet malını yiyebilirsiniz, trilyonları cebinize doldurabilirsiniz, yaşınız da biraz geçer kimse de size hesap sormaz... demek oluyor...

 

şimdi bu kime göre adalet, kime göre demokrasi?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Erbakan efendiye kayıp trilyon davasında yaşından dolayı cezai işlemi uygulamayanlar,

 

yine yaşı oldukça geçkin bir insanı sırf hislerini yazdığından dolayı tüm ak partililer mahkemeye veriyor,

 

demek ki bu ülkede düşünmeyin, düzensizlikten şikayetçi olmayın...

 

ama devlet malını yiyebilirsiniz, trilyonları cebinize doldurabilirsiniz,

 

yaşınız da biraz geçer kimse de size hesap sormaz... demek oluyor...

 

şimdi bu kime göre adalet, kime göre demokrasi?

 

:clover: 'sardunyam';

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.