Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Abendstern

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    76
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Diğer Bilgiler

  • Website URL
    http://

Profil Bilgileri

  • Yer
    Germany

Abendstern - Başarıları

Meraklı

Meraklı (6/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Gece Kusu ***** ****** yazilarinla... Bana hitaben yazma artik. Sirin gözükmek umurumda degil. Kimsenin benim hakkimda ne düsündügü de umurumda degil(özellikle sizin gibi, din düsmanlarinin). Senin hayal edemedikelrini ben coktan unuttum... Saglicakla kal. Bir daha benim yazima cevap yazma lütfen. Insan insanin aynasidir unutmayin. Bana ne verirseniz karsiligini alirsiniz. Karsiligi bu ise ne verdiginiz ortadadir. Apacaik ortada, benim sevilmemem, sivri dilli olmam degil, benim sevilmemem türkcemin sizler kadar mükemmel olmamasi degil, benim sevilmemem müslümanim demem. Kemalistim diye giris yapsaydim beni pofpofluycanizdan eminim Bunun cok iyi farkindayim ben. Iletilerinizi süsleyerek fikirlerinizi, oynadiginizi ben cok iyi görebiliyorum, merak etmeyin. Ben oldugum gibiyim. Müslümanim ve de laik cumhuriyet taraftariyim. demokrasi taraftariyim. seriatci degilim. siz ise ne oldugunuzu söyleyin de dipnot gibi herkes bilsin. onu artik herkes biliyor. Atatürke Allah diyen bir sahis, sizinde sürekli ona hak vermeniz, sizin de öyle oldugunuzu ortaya koyuyor. Yeni bir din cikardiniz. helal olsun. Ama dipnot kadar cesaretiniz yok bunu söyleyecek. Siz süslemelerinize devam edin. Benim özel hayatim, kisiligim sizi hic alakadar etmiyor. Cümlede hata yaptim, siz hemen ellerinize kova kova camuru alip firlattiniz. hatanizi anlayip düzeltme de yapmayin efendim. Hatasini kabul etmek büyük insanlara mahsusdur. Unutmayin ki olgun basak boynunu büker.. Hoscakalin.. Sevgiyle kalin yinede..
  2. Bir diktatör agizi. Bir Moussolini, bir Hitler.... Katiliyorum sedelina. Ve bu sorunun yasagin kalkmasiyla cözülebilecegine inaniyorum. Yasak olan seyler her zaman ilgi uyandirir. Simge olarak kullanan kisilerinde ekmegine yag sürer. Yasak kalkarsa ben bizzat bu sorunun kendiliginden cözülecegine inanmaktayim. Bir defa forumda bu örnegi vermistim. Kürtce kurslar istenmisti Dogu Anadolu'da, kurslar acildi ve kapatildi. Sebebi ise, yok denecek kadar az kisinin basvurmasiydi. Yasaklayarak sorun sadece körüklenir. Saygilarimla..
  3. kisa olanalri okuyorum, uzun yazilarini (zaten copy-past ) okumuyorum. kisisel saldiriladan vazgecsen erdogan. yildirma taktigi mi, kovalama taktigi mi bu? Ben dipnot gibi 50 kisiyle tek basima yine mücadele ederim, bosuna üzerime geliyorsunuz. Bir alman atasözü.. Akilli olan tamam der ve cekilir!!!!! Tamam siz haklisiniz
  4. Sayin Erdogan sorunuza cevap veriyorum. Demokratik bir Türkiye. Insanlarin, bütün insanlarin sadece türklerin degil, bütün azinliklarin da, bütün dinlerinde kardesce ve özgürce yasayacagi bir Türkiye. Türk olmayana zorla türküm dedirtmek, müslüman olmayanin din hanesine zorla islam yazmak barbarliktir. Bütün azinliklariyla, bütün dinleriyle, herkesin inandigi gibi yasadigi, kimse kimsenin tavuguna KIS demedigi bir Türkiye. Asla seriat degil, ben artik bunaldim bunu söylemekten. Neden illa ki seriatci kalibina sokmak istiyorsunuz beni bunu anlamis degilim. Seriatci biri demokrasiyi savunur mu? Bir yazinda ise Atatürkü kötüledigimi yazmissin, nerede tek kelme göster, bende nokta koyup cikayim. Göster! kemalist olmak mi gerekiyor Atatürk'ü sevmek icin? Ateist mi olmak gerekiyor. Benim müslümanim demem neden bu kadar rahatsiz ediyor sizi sayin erdogan? Sizde lütfen bu soruma cevap veriniz.
  5. Evet siz ve ben bir olamayiz. Bir gün siz olursam Allah o an canimi alsin ve de cehennemlik yapsin. Allah bizim, basörtüsü bizim, cikin aradan dipnot
  6. Arkadasim anlamak mi istemiyorsun? Yoksa isine mi öyle geliyor. Müslümanim diyen insanlari neden seriatci suclamasi yapiyorsunuz. Diger yazimda cümlede hata yapmisim gece kusu da masallah saymis sayistirmis. yani artik cetelesmis bunlar berceste Hepsi ayni cetenin mensubu. Islam demiceksin, müslümanlik demiyceksin. Suc! otomatikmen irticaci oluyorsun. Nasil ki bütün kürtler potansiyel birer pkklilar bazilarinin gözünde. Aynisi. Müslümanim diyen herkes potansiyel seriatci, cumhuriyet düsmani, atatürkü sevemez, denizi sevemez Gülüyorum ama bu insanlarin haline gülüyorum. sana da selam ve dua ile berceste
  7. Müslüman olmak, seriat kurallarina göre yasamak cumhuriyeti yikmak degildir. Kimler aydinlanmamis acaba burada ben mi? Bunun ayrimini yapamayan siz mi? Iyi oku gece kusu! Anlamak istedigin gibi degil, orada yazili oldugu gibi oku! Müslüman olan herkes seriatin kanunlarina göre yasamak istemiyor, cumhuriyeti yikmak istemiyor demek o yazi. Beyninle anlasan, ***** ****** anlamasan !!!!!! Seni o alay eder gibi dua ettigin yüce Allah'a havale ediyorum!
  8. Bantlarindan biri basa sarip sarip dinletiyor bize Ben okumuyorum artik, biktim ayni seyleri okumaktan. O hala yaziyo, bikmamis Sadece basini okudum, gectim. atatürkte sizin, denizde sizin, hepsi sizin... sizin olsun bütün kesik baslar demis Sezai Karakoc, cok sevdigim bir sairdir. Sapkami atiyorum artik irmaga, herseyim sizin olsun, hep sizin kesik baslar.. Ah Ah Sezai efendi, nur icinde yat ..
  9. Abendstern

    ERKEN SEÇİM

    Erken secim olsun. Halk, iktidarin kalmasini istiyorsa zaten tekrar secilir.
  10. Kalan icin zordur. Gidenin zaten gittigi bir yer vardir. Farklidir gittigi yer. Kalan icinse sadece anilar, hatiralar kalir. Özlem, hasret, hicran... Kalan, gidenin de acisini ceker.
  11. Önyargilarin bu sadece.. Dinsiz devlet olmasina karsi olmak seriatciliksa. Allah'a hakaretler, peygambere hakaretler yagdirmak cezasiz kaliyorsa, Kuran-i Kerim okunurken sakiz cigneyen gazeteci ayaklarini sallaya sallaya otobüsün üzerinde oturuyor ama ona hic bir sey denmiyorsa(hatta hakli cikariuliyorsa), müslümanligi kaldirmayin bu ülkeden demek seriatciliksa.. bunlarin adil olmadigini savunmak seriatciliksa, ben seriatciyim. Seriatcilik anlayisiniz buysa eger. bence seriat cok farkli bir ideoloji, istemedigim bir ideoloji. Siz benim düsüncelerimi benden daha iyi biliyormussunuz demek, baska ne yorum yapabilirim ki Müslüman olmak, seriat kurallarina göre yasamak cumhuriyeti yikmak degildir. Kimler aydinlanmamis acaba burada ben mi? Bunun ayrimini yapamayan siz mi?
  12. Liebe politika, zaten ben yazimda cahil, bilgisiz insanlardan bahsetmistim, kulaktan dolma inananlar demistim. Bir kac yazimda Atatürk'ün dini yok etme istegi söz konusu degil, kendiniz arastirin okuyun demistim. Anlamamis olamazsiniz.. Erdogan'i savunmuyorum, avukatligi bana kalmamis. Ben Erdogan'in haksiz suclandigini düsünüyorum. Sigara icmek saygisizlik midir? Hani sigara icmezsiniz ya bir büyügünüzün yaninda, ben abimin yaninda icerim, simdi benim ona karsi saygim yok mu? Ayakta dikilmeden de saygi gösterilir. Demistir, dediysede bir bildigi, bir düsündügü vardir. Evet ben Erdogan'i begeniyorum. Begenmedigim yönleri ise AB'ye girme girisimleri. Ben de AB'ye karsiyim, sebebi ise hic bir zaman alinmayacak Türkiye'yi, binbir sudan sebepler sunup AB karsisinda kücük düsürmesi. Bunu hic begenmiyorum. Bundan önceki politikacilarda cok caba gösterdiler, ama onlara nedense hic deginilmiyor. Sanirim Erdogan'in bu konuda asiri israri ise, baska hükümetler yapamadi ben yapmis olayim düsüncesi. Ama ne olursa olsun girelim olmaz. Insanlari yaniltmak? Ben Almanya yada Avrupa hayrani biri degilim, Türkiye'nin her zaman Avrupa'nin iyi seylerinden örnek almasini savunmusumdur. Lüksünü, hergün bir baska erkekle 'flirt' ünü, ufacik yaslarda baslayan alkol hastaligini, asi gencliklerini degil. Demokrasisini, gercek anlamda laikligini, sisteminin düzgünlügünü , caliskanliklarini vs.. vs.. bunlardan örnek alinmali. Alman forumlarina hic girmedim, bir kac AOL sayfasindan ileti yazmisimdir ama devamli takilmadim. Bilirsiniz ki sanalin verdigi rahatliklar vardir, identleri gizlidir insanlarin. Orada fasistligi savunanlar 'disarida' bunu yapamazlar. Cünkü aktif NSDAP ; Hitler, Nazizm vs. desteklemek yada propagandasini yapmak yasaktir. Yasak olmasinin sebebi de fikirlere kilit vurmak degil, yakin tarihlerinin tekrarlanma korkusudur. Ermeni soykirimi meselesine gelince, pkk'da düne kadar onlar icin terör örgütü degildir. Neden mi? Cünkü Avrupa'da mülteciler, yani siyasi siginmacilar kürtlerdir, pkk'yi avrupaya kabul ettirmislerdir neredeyse. PKK'yi bir kurtulus örgütü olarak görürler, ne kadar da Türkiye'ye aksini söyleselerde. Aktif PKK kahvehaneleri vardir, girisinde pkk bayrakli. Sorunu cogunlukla tek tarafli, yani sadece siyasi siginma edinebilmek icin, Türkiye'yi karalayan, polisini karalayan, askerini tecavüzcü yapan, siginmacilar avrupalilari 'özgürlük savasi' yaptiklarina malesef inandirmislardir. Biz Türkler ise bunun tersini anlatmaya calisiriz. Ermeni asilli insanlarda inandirmislardir. Yani Avrupa ermeni soykirimina inanmaktadir. Buradaki olayda ise elimizden gelen mücadeleyi vermekteyiz. Avrupadaki biz türkler bunun mücadelesini veriyoruz. Bu noktada haklisiniz ama, genel anlamda elinizi vicdaniniza koyunuz ve Türkiye'deki düsünce özgürlügü ile bir kiyaslayiniz. Daglar var arada. Yorum yok, sizin fikriniz.
  13. Anneler gününde tek istegim vardi. Öyle bir arzu idi ki bu, gerceklestiremem ise beni kahretti. Ucaga atlayip Türkiye'ye gitmek istedim. Türkiye'nin dört bir yerinde yasayan (yasamak denirse buna ) sehit annelerinin, tek tek ellerini öpmek istedim. Sehit anneleri evet. Hepimizin annesi onlar. Hepsinin teker teker yanaklarindan öpüp, büyütüp yetistirdigi evlatlari, hayirli insanlar icin tek tek teseekkür etmek istedim. Bölücü örgütlerinin bile utanmadan 'sehit', 'aydin' denmesine icleri yanan analarimizin yüreklerine su serpmek istedim. Merak etme anam, bu memleket asla bölücülere kalmayacak. Asla PKK'ya, acikca yada üzeri örtülü savunan vatan hainlerine kalmayacak! Apo denen sahisa saygi sevgi duyan 'aydin' ******** kalmayacak. Insallah bir gün bu cok istedigim seyi yapacagim, belki bir daha ki anneler gününde.. Insallah. Bütün sehit annelerinin ellerinden öpüyorum.
  14. Deniz Gezmis bir kahramandir. Benim icin bir idol'dür. Hayat hikayesini degiisk kitaplardan, degisik gazetelerden okudum. Ben bir hayraniyim, hayranligim savundugu ideoloji'ye degil. Cesareti, dostluk anlayisi, korkusuzlugu, ölüm olsa bile sonunda, yine de korkusuzlugu.. Neye inaniyorsan inan, asla pes etme. Mücadele et. Ey basindaki örtüye göz dikilen müslüman kardesim, mücadelenden vaz gecme! O zamanin 6. filosu, emperyalizmi, bu zamanin yöküdür. Din düsmanlaridir. Denizi örnek al, korkma, sonunda ölüm bile olsa özgürlügünü savun, basörtünü savun, haklarini savun! Sevgilerimle..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.