Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 16 yıl Ben liseye giderken show tvdeki emanuella'nın yayınlanma saatini anlatırdı gecenin karanlığı. O seri bittikten sonra sevgilimle sarılmalarımı anlattı. Ayrıldıktan sonra içip içip ağlamamı anlattı. Yeterince içtikten sonra yenilerine yelken açmamı anlattı. Açtığım her yelkenin eninde sonunda parçalanmasını anlattı. Ama ille de sevişme vaktinin geldiğini anlattı hep. Sevgilim varkende uygulama vaktinin geldiğini.
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 16 yıl Böyle büyük bir alemin yıldızların evrenin bir yaratıcısı olduğunu ve bu kudretten korkmamız gerektiğini hatırlatır. Ayrıca yanlız kaldığımda karanlık içime sinsi bir korku sokar, bazen odadan odaya geçmek zulum gelir.
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 16 yıl Söylenecek kelime yuk deeetttt gece olunca gün biter işte ne gülüyon
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 16 yıl gecenın karanlığı ve ardından bır tıkırtı hırsızı hatırlatır
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 16 yıl Gecenin karanlığı ilk sevdiğim,galiba şimdi de sevdiğim Gürkanımı hatırlatıyor.
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 16 yıl Ask sarkıları ıle benım ahenklı dansımı anlatır... Aynen.. Radyoda çalan aşk şarkıları ve dalıp gittiğin Ay'ı..
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 16 yıl Aynen.. Radyoda çalan aşk şarkıları ve dalıp gittiğin Ay'ı.. çok romentik gordüm seni yeeavvrum...
Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 16 yıl çok romentik gordüm seni yeeavvrum... Napıyım yeewrum hayat Sende dene çok güsel oluverio
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.