Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

1 mektup hakkınız var ve ölüyosunuz kime ne yazardınız?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

borçlarımı yazarım eğer borcum varsa,ötekı dünyaya kul hakkı ile geçmeyeyım dıye

evet tam böyle işte...... :thumbsup:

• Cevaplar 54
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

GECE MAVİSİ

GECELER SABAHI GETİRDİ GÜNDÜZLERİM KOYU BİR MAVİYE BÜRÜNDÜ BAK BUGÜNDE GEÇTİ SENSİZ.ÖZLEM,SEVGİ,AŞK HEPSİ BİRLİKTE GÖZYAŞINA DÖNÜŞTÜ.BULUTLARDAN FARKIM KALMADI.NEDEN Mİ?BULUTLARDAN BOŞALAN YAĞMURSA GÖZLERİMDEN BOŞALAN SEVGİM YAĞMUR İLE ARALARINDA TEK FARK ONLAR YOLLARI GÖZYAŞLARIM İSE YANAKLARIMI ISLATIYO.BEN BUMUYUM ACABA ÇOK MERAK EDİYORUM.BEN SENİ TANIMADAN ÖNCE VURDUM DUYMAZDIMM.BİR ERKEK İÇİN AĞLAYACAĞIMI HAYATTA DÜŞÜNMEZDİM.ACABA BENİ DEĞİŞTİREN NE.SNMİSİN,KALBİNMİ,YOKSA BANA OLAN OLAN SEVGİN Mİ?

BANA GÖRE BENİ DEĞİŞTİREN SENSİN BİTANEM.KİMSEYE BU KADAR BAĞLANDIĞIMI HATIRLAMIYORUM ÇÜNKÜ BAĞLANMADIM.HANİ BANA SÖYLEDİĞİN BİR SÖZ VARDI YA BAZI DUYGULAR DİLE GETİRİLEMEYECEK KADAR BÜYÜKTÜR İŞTE BUNDA HAKLISIN BİTANEM...ÇÜNKÜ BU KALP,BU BEDEN,BU CAN,SANA OLAN SEVGİSİNİ DİLE GETİREMİYOR.SADECE SANA HER FIRSATTA SENİ SEVİYORUM DİYEBİLİYOR...SANA OLAN SEVGİMİ EN İYİ KALBİM ANLATIR.AL O ZAMAN BU KALP SENİN OLSUN.KENDİ KALBİNİN YANINA KOY SSENİN KALBİNLE ATSIN SENİN KALBİNLE DURSUN.SENİ SEVİYORUMMMMMMMMM

:sweatingbullets::sweatingbullets::sweatingbullets::sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

Bu ülkeyi yöneteceklere hitaben şunu yazardım size yalvarıyorum ben ölüyorum ama kızım yaşıyor ona gercekten atatürk ilke ve inkılaplarına uygun bir yaşam sunun diye yazardım

Gönderi tarihi:

Rabbime(C.C.) yazardım Ya Rab! kulluk yapamadım huzuruna geliyorum beni affet diye...

zaten rabbine gidiyorsun orada dileklerini yüz yüze söylersin buradan gitmez mektubun bu dünyaya ne yazardın

Gönderi tarihi:
GECE MAVİSİ

GECELER SABAHI GETİRDİ GÜNDÜZLERİM KOYU BİR MAVİYE BÜRÜNDÜ BAK BUGÜNDE GEÇTİ SENSİZ.ÖZLEM,SEVGİ,AŞK HEPSİ BİRLİKTE GÖZYAŞINA DÖNÜŞTÜ.BULUTLARDAN FARKIM KALMADI.NEDEN Mİ?BULUTLARDAN BOŞALAN YAĞMURSA GÖZLERİMDEN BOŞALAN SEVGİM YAĞMUR İLE ARALARINDA TEK FARK ONLAR YOLLARI GÖZYAŞLARIM İSE YANAKLARIMI ISLATIYO.BEN BUMUYUM ACABA ÇOK MERAK EDİYORUM.BEN SENİ TANIMADAN ÖNCE VURDUM DUYMAZDIMM.BİR ERKEK İÇİN AĞLAYACAĞIMI HAYATTA DÜŞÜNMEZDİM.ACABA BENİ DEĞİŞTİREN NE.SNMİSİN,KALBİNMİ,YOKSA BANA OLAN OLAN SEVGİN Mİ?

BANA GÖRE BENİ DEĞİŞTİREN SENSİN BİTANEM.KİMSEYE BU KADAR BAĞLANDIĞIMI HATIRLAMIYORUM ÇÜNKÜ BAĞLANMADIM.HANİ BANA SÖYLEDİĞİN BİR SÖZ VARDI YA BAZI DUYGULAR DİLE GETİRİLEMEYECEK KADAR BÜYÜKTÜR İŞTE BUNDA HAKLISIN BİTANEM...ÇÜNKÜ BU KALP,BU BEDEN,BU CAN,SANA OLAN SEVGİSİNİ DİLE GETİREMİYOR.SADECE SANA HER FIRSATTA SENİ SEVİYORUM DİYEBİLİYOR...SANA OLAN SEVGİMİ EN İYİ KALBİM ANLATIR.AL O ZAMAN BU KALP SENİN OLSUN.KENDİ KALBİNİN YANINA KOY SSENİN KALBİNLE ATSIN SENİN KALBİNLE DURSUN.SENİ SEVİYORUMMMMMMMMM

Sen bitanesin..:)

Gönderi tarihi:

GECE MAVİSİ

Sen bitanesin..:)

BİLİYORUM BİTANEM :)

Gönderi tarihi:

ölüceğimi bilsem söylemediğim şeyler çok,onları söylerdim diye düşünmüştüm ama buda aynı kapıya çıkıyor.Benim bunun için yazcağım mektup çok uzun olur ve sanırım bu kadar uzun bi mektubu kimse okumaz ayrıca okumaya ömrü yeteceğini sanmam :D kısaca seviyorum uleeen derim o kadar :D:D:D

Gönderi tarihi:

zaten rabbine gidiyorsun orada dileklerini yüz yüze söylersin buradan gitmez mektubun bu dünyaya ne yazardın

zaten dünyadakilere kalıyo nasıl bilirdiniz diyenlere bir pusula inanın benim bir hocam vardı nasıl vefat ettiğini sizinle paylaşayım şaşar kalırsınız

" hocam almanyada vefat etti gurbette vefat eden şehit hükmündedir. vefat edeceği gece saat 23:00 suları (kendisi bir akrabasının yanında kalıyor) kaloriferi kapatıyor pencereyi açıyor (ceset sıcakta ve havasız daha çabuk kokar) bir yazı yazıyor bu yazıda peygamberimiz(S.A.V.) kim yatmadan bu duayı okursa fıtrat (doğru yol) üzere vefat eder buyurmuştur ve o duayı kaleme alıyor ve kağıdı komidinin üzerine bırakıyor ve gözlüğünü takıyor ve şehadet parmağı kalbinin üzerinde vefat ediyor (Allah(C.C.) Rahmet Etsin) evde duranların haberi yok ve bi anda sanki evden kuş uçtu gibi bi ses duyduklarını dile getirmişlerdi..

evet ne yazacağımızı bu yüzden iyi belirlemek gerek..saygılarımla

Gönderi tarihi:

babama yazardım..bu kadar yokken hayatımın içinde ne kadar çok sevdiğimi ve olsaydı hayatımın içinde ne kadar daha fazla sevileceğini..(beraber çalıştığımız bir bayan iş arkadaşımın düşünceleri..)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Gece mavisine

Sen gittin.. Bir zifiri karanlık, bir zından yalnızlığı, ağır bir boşluk bıraktın geride. gitmeni istedim gittin dönmeyeceksin bir daha. bu sevdan içimde kalacak son nefesime kadar. Tek söz söyleyemedim. Yüzüne bakamadım. Karşında ağlamadım. Eridim, tükendim, bittim. Sonsuzlukta bir insan nasıl olur.. sesi soluğu nasıl duyulur? Elveda aşkım.. Elveda sevgilim. Sen kendini hiç böyle gereksiz, böyle değersiz, böyle yapayalnız hissettin mi? Ayrılık ölüm kadar acı ve soğuk.Aynalara bakıyorum. Aynada gördüğüm ben değilim. Gözlerim cehennem ateşi.. dudaklarım mühürlenmiş. Ellerim titriyor. Yüreğim kızgın demirlerle dağlandı. Yokluğunun bedeli çok ağır sevgilim. Sevinçlerim, hayallerim, umutlarım, renkli dünyam elveda.. Elveda yaşamak.. Yaşamın anlamı elveda. Kimse farkında değil yokluğunun. Sensiz ne hallerde olduğumu kimse bilmiyor. Anlamıyor yitip giden bir aşkın kederini. Düne kadar en yücesini yaşadım mutluluğun, ayaklarımın altından kayıp gidiyordu toprak, denizlerin ovaların üstünde uçuyordum. Güneş kadar yakındı bana aşk. Güneş kadar sıcak ve parlak. Bıraktın birdenbire, kanatlarım kesildi. Hızla çakıldım yere, boşluğun içindeyim, şimdi hiçbir şeyim.Sen yoksun yaşamayı neyleyeyim...

Elveda yaşamak.. Yaşamın anlamı elveda.

Gönderi tarihi:

Banane ya,son anımı mektup yazarak mı geçircem hem bu devirde mektup okunmuyor.Ya sms atarım ya da msn den bi şeyler yazarım(duygusuzlaştım yine :angry: ) -_--_-

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

kime yazsam acaba bütün siteye yazalım kalbiniz her zaman sevgiyle dolsun,

mutluluk heran kapınızda olsun,kavgalara uzak dostluklara yakın olasınız,

savaşa hayır

sevgiye evet

düşmanlığa hayır

dostluğa evet

ayrılığa hayır

kavuşmaya evet

mutlu olmanız dileğiyle

yurtta sulh cihanda sulh :):D:stuart::stuart: ne dedimki :D-_-

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.