Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

fromuzb

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    38
  • Katılım

  • Son Ziyaret

fromuzb tarafından postalanan herşey

  1. fromuzb

    Kayakçılar

    Biz karı kocayız...
  2. Canım arkadaşım.Sana haksızsın diyemem ama çaresizlikten ve zekalardan bahsediliyor burada.Ben bir rus kadınıyım.2 yıldır bir türk erkekle evliyim.Eşim inşaat mühendisi.Beni çaresiz kaldığım için buraya getirmedi.Memleketimde iş güç sahibiydim hiç bir ihtiyacım yoktu.O mu geri zekalı ben mi çaresizdim.Biz çok mutluyuz.Ve türk çiftleri görüyorum da o yüzden konuşmaya hak buluyorum kendimde.Sizde kıyaslayacak bir bilgi olmadığı için yok çaresizler yok aptallar diyorsunuz.Çevremdeki rus kadınlarıyla evli olan türk erkekler dünyaya bir daha gelsem gene rusla evlenirim diyorlar. Türk kızlar konusunda çook çook haklısın.
  3. fromuzb

    Kayakçılar

    Arkadaş ben forum için dedim koca diye.Abarttığım birşey de yok.Yüzmekten başka aktiviteler de var dünyada onu dedim sadece.Siz de lütfen yüzmeye tam gaz devam.
  4. arkadaşım benimki sadece bir senbol olsun istedim ve sadece bir kişiyi okutalım dedim oda bu sitenin adına olsun dedim buraya yazanlardan oluşacaktı ama sadece siz ve bir arkadaş cevap verdi bu konuyu kapatalım isterseniz o yazıyı simek istiyorum ama bilmiyorum
  5. arkadaşım inanın bu fikrime zizden başkası cevap dahi vermedi duyarlılıgın için çok teşekür ederim ama boş konuşan insanlarla bu iş olmuyor çok teşekürler
  6. Ne çaresizlikten bahsediyorsunuz bayanlar.Ne zekalardan
  7. Peki nedeni ne sizce.Neden türk kızı ile evlenmiş erkek zeki oluyor rus kızı ile geri zekalı.? Acaba Rusyada 60 yıl önce bile üniversite mezunu olmayan yoktu ama Türkiyede hala 1 000 000 kız okula gitmiyor.21 yüzyılda yaşıyoruz.Bankada bir 35 yaşlarında bir kadın bana numarası yandığı zaman ona söylememi istedi okumam yazmam yok dedi.Ben şok oldum açıkçası ama bu kadın ne şekilde eşini mutlu edebilir.Hangi kitap okuyup bilgi edinip bir sohbete eşlik edebilir.Size göre karılık sadece çocuk doğurup herşeye çaresizlikten katlanmak mı?
  8. Çok özür dilerim sizin zeki olmayanlar dediğiniz kelime kime erkeklere mi kadınlara mı ve sizce zeka ne....
  9. Değerli arkadaşım sana 100% katılıyorum türk kızların bu toplumda aldığı tepkilere.Ama Rusyada açlık varda onlar buraya gelip bunları yapıyorlar Türkiyede açlık yok türk kadınları neden yapıyorlar.Sahile çıkın bakın lütfen.Türkiyede yok mu.Bir rus kadını kocası gidiyorsa onu tutmaz hayatına devam eder çocuklarını büyütmeye bakar.Ama türk kadını öyle değil ki.Kocası giderken ona her şeyi sağlayıp evi terkediyorsa çünkü artık tahammülü yok.Kadın herşeyi bırakıp kocasının peşinde koşuyor.Bu kadının küçük düşmesi.Rus kadını daha mı güçlü.Yoksa açlıktan mı geliyor bunlar? Biz zaten türk kızların neden erkeklerle evlenmeden çıkmadığını tartışmıyoruz.Onların özelliklerini konuşuyoruz.Bende erkek değilim ki erkekleri savunayım ama gördüğüm şeylerden bahsediyorum.Yurt dışında büyüdüm ve Türkiyede yaşıyorum.Görmesem bilmiyorum derim ama ben gördüm ve biliyorum. Bazı insanlar diyorlar rus kızlar yuva yıkıyor.Asla seven erkek yuvayı terketmez.Sevmiyorsa da neden tutuluyor hala o yuvada.Bu yuva olmaz ki bu savaş alanı olur.Erkek 10-15 yıllık karısını bırakıp rus kadını ile gidiyorsa lütfen terkedilen düşünsün.Adam karısından görmediğini kat kat fazla görüyor ve mutlu ise rus kadının suçu ne.
  10. fromuzb

    Kayakçılar

    Koca Türkiye forumunda kayak yapanlar yok mu.Üzücü bir şey.Denemediyseniz mutlaka deneyin sizde vazgeçemezsiniz.
  11. Oturarak verimli olabilen tek bir yaratık var o da TAVUK...
  12. ******* yalanlara tahammül edemiyorum.Kinci insanlara da.Kıskançlıklara da.
  13. Bir babanın çocuklarına yapabileceği en büyük iyilik annelerini sevmektir....(T.Hesburgh) Sevgi olmayan ailede çocuk mutlu olmaz....
  14. NOT AL ARKADAŞIM: Sevmek birbirine bakmak değil,birlikte aynı yöne bakmaktır..(A.Saint Exupery) Bir babanın çocuklarına yapabileceği en iyi şeydir ,Annelerini sevmektir (T.Hesburgh) Yaşlanmak bir dağa tırmanmak gibidir.tırmandıkça yorgunluğunuz artar nefesiniz daralır ama görüş açınız genişler (İngmar Bergman)
  15. not al arkadaşım İnsanları tanıdıkça,hayvanları daha çok sevdiğimi anlıyorum....
  16. Kendi adıma cevap vereyim.Cinsiyetimden memnunum değişsin istemezdim.Japonya gibi bir yerde yaşamak isterdim.Zengin olup hayırsever olmak isterdim.Hastaneler,okullar,üniversiteler yaptırır dururdum.
  17. Bey efendi çok özür dileyerek şunu söylemek istiyorum ki:Çok sayıda 'Dışarıda ne yaparsan yap ,yeterki evine gel' diyen türk kadını tanıyorum ama yabancı kadın bunu asla kabul etmez.Destek konusunda ise de ne tür destekten bahsettiğinizi anlayamadığım için cevap veremiyorum.Yazarsanız açıklarım. Zannedersem çok mutlu bir evliliğiniz var.Allah bozmasın efendim.Ama sizin gibiler o kadar az ki.Çünkü mecburiyetten evlenip sevmediği insanla hayatını geçirmek zorunda.Kadın:'çocuklarımın babası,benim eşim,bana bakıyor' diye zamanla sevebiliyor kocasını ama erkek sevemez.Bu maalesef erkek psikolojisi.Türk kadınından boşanmaya kalktığında 72 sulale araya girip barıştırmaya,durdurmaya çalışıyor.Adam ne yapsın oturmak zorunda.Ama bir yabancıya söylemeniz bile gerekmez ima etmeniz yeter istenmediği yerde DURMAZ.Vede o akrabalar araya girip sözde barıştırdıkları aileye kötülük yapmış oluyorlar.Çünkü zorla olan ilişkide huzur ve mutluluk olmaz.Hergün kavga dövüş yada olmasın kavga sevgisizliğin kokusu çok keskin özellikle çocukların tarafından çok iyi alınıyor.Sevgi olmayan ailede ne tür birey yetişir soruyorum size.annesini döven babayı gören çocuk bunu normal sanıp karısını da dövüyor. Saygılar....
  18. fromuzb

    AVATAR

    Bakıyorum da pek ilgilenen yok.Arkadaşlar biraz daha canlanmalı bu konu.avatarlar varsa paylaşın..
  19. farklı danslar var.. hangisini isterseniz ben varım...
  20. Akşam Dalamana gideceğiz.Göcekte denize gireceğimi düşünüyorum.Yolculuğumuzu düşünüyorum.
  21. fromuzb

    AVATAR

    http://avatar.gameguru.ru/
  22. fromuzb

    AVATAR

    Güzel avatarları olan arkadaşlar cimri olmayalım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.