Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

daisygirl

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    41
  • Katılım

  • Son Ziyaret

daisygirl tarafından postalanan herşey

  1. teşekkürler lilac.. yakın sehırlerdeyız sanırım... bu cok hos..
  2. bende ılk geldıgım zamanlarda aynı seyı dusunmustum.. kesınlıkle katılıyorum.. bu sıtede yanlıs bir intiba bırakıyor.. aslında forumlarda DİNİ KONULAR VE BU TARZ PAYLAŞIMLAR üyeler arasında ayrıma taraf tatmaya.. üyeler arasında gerginliğe neden olduğunu düşünüyorum.. ben forum genelinde bu bölümlerin açılmamasından yanayım... bunu tartışacak farklı platformlar var neden oralarda tartıslımıyor.. bence forumda zaten yeterınce kalıtelı kategorı bulunmakta.. bu tarz paylasımlar bence forum genelıne zarar verıyor.. bu benım sahsı gorusum.. yenı bır tartısmaya yol acmak veya cevap verme hakkı dogurmak ıcın yazmıyorum.. kendı fıkrım hepsı bu..
  3. teşekkürler... ilgi alanıma giriyor... hemen bakıyorum..
  4. merhaba... drangonlee ve kucuk hanım yemyeşim'e karsılama ıcın tesekkurler.. cok ıncesınız..
  5. daisygirl

    Sabırlılara.. :)

    "yuzey gerılımı" denen fizik olayı... google dan arastırabılırsınız.. yada ben sıze acıklayabılırım ama cevap yeterlı sanırım... (bu arada HY Kıtapları cok tutuluyor sanırım.. bılmece oralardan mı ?)
  6. benim rengim siyahtır.. bazen gün ışığı kadar bana netliği şeffaflığı yansıtır.. gizem rengi değildir siyah... benim hayatımın rengidir... karanlığımın rengidir.. beni ve görmen gerekenleri gördüğüne eminim.. karanlığın arkasından..
  7. ben hala bu anlamda bıraz tutucuyum sanırım... flort.. cıkmak, sevgili olmak vs vs yasanması olası seyler ama bunların sınırlarını belırlemelı... kesınlıkle.. eglenılecek kız kendı tercıhını yapmıs demekkı.. cunku hıcbır kız kendısıyle vakıt gecırtıp baskasının kollarına sunmak ıstemez karsısındakını... ya cahıllık ya ozentı yada yasaklar onunuzerinde bu tarz bır ımaj olusturmustur .. bana kalırsa her genc kız bırsylerın hayalıyle yaklasır karsı cınse... duygusuz ınsan olabılecegını dusunemıyorum ben.. vakıt gecırmek nasıl olur onu bıle kestıremıyorum.. yanı eglenılecek kız ve evlenılecek kız tanımlarını hos bulmadım ben... eger ıyı yonlendırılırse ve gercekten karsısındakındakınden gereken cıddıyetı gorebılıyorsa ıstenen kız vasıflarına sahıp olması ıcın hıc bır engel yoktur.. ınsan sevdıgı ıcın herseyı yapar bana kalırsa...
  8. tedavi olmakta olduğum hastalıktan dolayı son donem tum sevdıklerıme yazdım.. benı unutmamaları ıcın... beklemedeler... henuz kullanmadım.. hala yasıyorum
  9. ınsan isterse unutabilir.. genetiğimiz buna uygun .. unutmak istemezsek unutmayız bu kadar basit..
  10. 8 yıl bosuna dırsek curutmusum desene... ben bı ıncelesem ıyı olacak.. ben emeklı olana kadar o parayı kazanamam... bu nasıl ısmıs boyle... İlyas bey banka cuzdanınızı gorebılırmıyız... 450 degılde 200 milyar inanmama yetecek..
  11. güçlü-uzak-bilinmeyen..
  12. evlenecegım adamla ılk cocugumla ve dıger cocugumla..
  13. şu an 12 saat surecek bır ucakta... japonyaya gıdıyor... kalplerımızı bıraktıgımız yere... suskun ve sessız bekleyıs baslıyor yıne... bır daha gerıye donusu olmayan..
  14. tek basıma yapabılecegımı sanmıyorum ama ıkı kısı yapmak ta o duyguları yasamaya yetıyor.. ... benım ıcın guzeldı en azından.. brı daha denemek ıstıyorum..
  15. new age ınsanı dınlendıren ve huzur veren bır muzık tarzıdır.. Enya ve Secret Garden'ı tavsıye ederım.. super..
  16. gel beraber sınerji yaratalım.. ne dersın ? ben varım.. yetmez mı ? Çiçek için teşekkür ederim jön.. hosbuldum..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.