Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2013 .. "Tiyatroda istediğin ve lâyık olduğunu sandığın yereoturamadın diye üzülüyorsun. Gel bak orası şimdi bomboş;gel o nefis taşa dokun, hatta istersen oraya oturabilirsin de.." Epictetus Alıntı
Misafir amateur Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2013 "Şimdi birileri diyecek ki, ‘Hakim kararı, yargı kararı…’. Nazi Almanya’sında da hakim kararları vardı." Av. Ümit KOCASAKAL Alıntı
Misafir amateur Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2013 "Adalet bu ülkede yıkıldı yerine AVM yapabilirler" Emine Ülker TARHAN 1 Alıntı
Φ Huhuhi Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2013 Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. (Cenap Şahabettin) 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2013 "Zeki bir insan yalnızlıkta, düşünceleri ve hayal gücüyle mükemmel bir eğlenceye sahiptir." Schopenhauer Çok sevdim ya ben bu lafı Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2013 Erken yatan erken kalkar, gec yatan cihanin darbeleriyle kalkar.... BU benim icin aksamin sozu ama 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2013 "Zeki bir insan yalnızlıkta, düşünceleri ve hayal gücüyle mükemmel bir eğlenceye sahiptir." Schopenhauer Çok sevdim ya ben bu lafı zekâ ve akl.. keyf verir de.. nereye götürür? ben bilirim.. söylemem ama! evvel zaman içinde ve kalbur saman içinde iken.. bende-niz epey turlar attım oralarda.. pek tavsiye etmem doğrusu.. emme; kalbur içindeki "saman" nedir.. nedir? korku mudur.. yoksam bi akl-ı evvelin kurguladığı "bilinç" midir? onu da hocamız @@gloria bilicektir.. bu konuda yönelimim kendilerinedir.. merhaba.. .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2013 Erken yatan erken kalkar, gec yatan cihanin darbeleriyle kalkar.... BU benim icin aksamin sozu ama "cihan" derken!? hoş geldin nihayet@@crazy mom.. ne iyi ettin de geldin.. bise neler gettin bakem? eli boş mu geldin.. olsun.. olsun.. hoş geldin.. .. .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2013 .. Bilinç, korkunç bir lânettir.Düşünürsün, hissedersin, acı çekersin..Craig SchwartzBeing John MalkovichJohn Malkovich Olmak: Film'den.. .. Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2013 "cihan" derken!?.. Cihan benim tatli oglusum Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2013 .. o zaman; şahsında.. cihan'a merhaba.. .. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2013 "Hayatın en zor soruları; aklın düşündüğüama kalbin cevaplayamadığı sorulardır.." Alıntı
Φ Huhuhi Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2013 Felsefe, çözümsüz problemlere verilen, anlaşılmaz yanıtlardır (Henry Brooks Adams). Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2013 Mücadeleden kaçan, mücadele edenden daha çok yara alırOscar WILDE Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2013 .. "mücadeleden kaçınınız.. fekat kaçınık da olmayınız.. neuzü-billâh.." @İNTERLOCK Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2013 Gurbette taşa yaslanmayan, evindeki hasırın kıymetini bilemez.İmam Azam Sevgili kızıma ithaf ediyorum 2 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2013 "Nereye gittiğini bilmiyorsan, her yol seni oraya götürür.."Lewis Carroll .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2013 .. "Öp beni öldüresiye.." Mıke Hammer Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2013 http://www.turkish-media.com/forum/index.php?app=quotes&do=view&id=300 Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2013 Şefkat ve özverili bir dostluktan gayrı her şey geçicidir / George Sand 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2013 "işimize gelmeyenleri görmeyi pek severiz de, işimize gelmeyen görmeler pek fazladır!" M.R. Consent Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2013 Bütün gördüğümüz ve göründüğümüzYalnızca bir düş içinde bir düş. EDGAR ALLAN POE 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 .. iyi işler yap hatırlanmaz.yanlış iş yap unutulmaz.sen kimsenin yapamaz dediğini yap,çünkü söylemeselerde akıllarından çıkmaz.Leo Tolstoy .. 2 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2013 ayı hoş göbek atar boş bulursa meydanı,merkep sık sık anırır gelmeyince samanı,dostlar bu telaş niye, eden belâyı bulur;tükenince harmanı, gelince tam zamanı.. gürbüz hacı bey .. 1 Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2013 Bütün canlılar şiddetin karşısında titrer.Hepsi ölümden korkar.Hepsi hayatı sever.Diğerlerinde kendinizi görün.O zaman kimi incitebilirsiniz?Ne zarar verebilirsiniz?Buddha 2 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.