Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2013 12 yıl Admin http://www.turkish-media.com/forum/index.php?app=quotes&do=view&id=258
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2013 12 yıl http://www.turkish-media.com/forum/index.php?app=quotes&do=view&id=258
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2013 12 yıl '' Hiç bir dil özlemin ağırlığını kaldıracak güçte değildir. O yüzden insan özledikçe sessizleşir ..! '
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2013 12 yıl Oruç der ki ; Niyetim sizi aç bırakmak değil , size aç'ı anlatmak... Aç bırakmak veya aç'ı anlatmak "oruç" buluşuyla otoritenin işi aslında. Otoritenin gaspı olan aslan payı insanlara dağıtıldığında, aç'ı anlatmaya/anlamaya gerek kalmaz. Fazlalık "aç"ların ağzından burnundan gelir.
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2013 12 yıl Insanlasamamis evrensellesememis bilinclenememis bilimsellememis insanoglu beyninin kurdugu her turlu yasam ve iliski duzen ve sistem ve de kurumlar insanoglunu her turlu doyumda acliga mahkum ediyor, zaten. Bunu anlamak icin de fiziksel aclik degil; bu olanin zihinsel bilinci gerekir.
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2013 11 yıl "İçinizdeki 'iyi' den söz edebilirim, ama 'kötü' den edemem,Çünkü 'kötü' kendi açlığı ve susuzluğu nedeniyle işkence çeken'iyi'den başka nedir ki?" Halil Cibran
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2013 11 yıl Gelecekle ilgileniyorum, çünkü yaşamımın geri kalanını orada geçireceğimC. F. KETTERING
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2013 11 yıl Sen bağrımı amansızca zorlayan siyahlık unutma öldürmekten daha kuvvetlidir ölebilmek. Nihat Behram
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2013 11 yıl http://www.turkish-media.com/forum/index.php?app=quotes&do=view&id=289
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2013 11 yıl .. Kadın öyle bir konudur ki , onu ne kadar incelersen incele herzaman yepyenidir.. Tolstoy
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2013 11 yıl "Ben bir şeyi hiç mi hiç az sevemedim,hele orta hiç sevemedim:Hep çok sevdim. Arkadaşlarımı da çok severim.Yeryüzüne biterim.Eve portakal aldığımda kasayla alırım,dayanamayanlar çürür..." Nuri Pakdil
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2013 11 yıl .. Düşünür; yeniden düşünen ve şimdiye kadarüzerinde düşünülmüş şeylerin asla yeterincedüşünülmemiş olduğu kanısına varan kimsedir.. Paul Valéry ..
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2013 11 yıl "İnsan düşünce ile görür ve duyar.Her şeyden yararlanan,her şeyi düzene sokan, başa geçip yöneten düşüncedir.Geri kalan her şey kör, sağır ve cansızdır!"Epiharmus
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2013 11 yıl .. Epiharmus:Pythagoras/Pisagor okulundan bir filozof/Kâhin.Pythagoras:Önermelerine gereksinim duyulan,önermelerde bulunan/sav/teklif eden,Tasarımcı Apollon RahibiDelfi/Delphi kâhinleri: Pythia:Yunanistan, Delfi'deki gelecek habercileri/Kâhin.**Delfi/Delphi rahiplerini dinlemek için her günbirçok Yunanlı ve yabancı gelirdi.Böylece rahipler dünyada olan bitenlere ilişkinpek çok bilgi edinir ve bu bilgilere dayanarakkehanette bulunurlardı.Delfi kâhinleri yalnızca gelecek habercileri değil,aynı zamanda eskiçağ devletlerinin en önemlidanışmanlarıydı.Diğer bir adları ise; "Apollon'un Sözcüleri" idi.Vikipedi.**Bir Delfi kâhini, Sokrates'e dünyadaki en bilgekişi olduğunu söyler.Sokrates ise buna inanmaz ve yıllarca gezdiktensonra kahine gelip şöyle der:"Evet haklıymışsın. Ben dünyadaki en bilge insanım.Çünkü bildiğim tek şey, hiçbirşey bilmediğim vebunu bilen tek kişi de benim" ..
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2013 11 yıl ..Bir Delfi kâhini, Sokrates'e dünyadaki en bilgekişi olduğunu söyler.Sokrates ise buna inanmaz ve yıllarca gezdiktensonra kahine gelip şöyle der:"Evet haklıymışsın. Ben dünyadaki en bilge insanım.Çünkü bildiğim tek şey, hiçbirşey bilmediğim vebunu bilen tek kişi de benim" ** ** Burada dikkat edilecek olunursa.. Sokrat, kâhine inceden bi kinâyede bulunmaktadır.. "lâfazanlık etme.. bilgelik; hiç bi şey bilmemektir.. senin bana "bilge kişi" olduğumu bildirmen ise.. "bilmek" kavramının kapsamına girer ki.. bu da senin 'bilge olmadığın ve endişe içerisinde.. inandığın düşüncelerinin doğrultusunda.. bi çıkarımcı' olduğunu gösterir.." sokrat; düşünceyi değil, us ve logos temelli bir mantık sistemini önemserdi.. ..
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 11 yıl .. şampiyon fenerbahçe yük içinde samanlık.. yesin seni jackanapes'ler.. hoşgeldin. @@Serkan Uysal.. merhaba.. .. ..
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 11 yıl dün gazetelerden birinde okumuştum söyleyeni unuttum maalesef. "bugünün sorunları dünün çözümlerinden kaynaklanır"
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 11 yıl .. "geçmişi kontrol eden, geleceği; şu anı kontrol eden geçmişi kontrol eder.""Who controls the past controls the future. Who controls the present controls the past."1984George Orwell ..
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2013 11 yıl “Denizin dibi bir kasırganın ortasında bile sakindir.Fırtına ortalığı kasıp kavururken ve rüzgar uğuldarken,derin sular, balıkların ve bitkilerin hafif hareketiyle ve yumuşak bir ritmle salınır.Aşağıda fırtına yoktur.”~ Wayne Muller ~
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2013 11 yıl .. sanrı ve ökse ve cinnet..bilmiyorumanlamamıştım dazaten savuruvermişişteo delifırtınabi gözgetirmişbisimsiyahsenusneredeustalekeneredehiçe sayıvermişbi delifırtınaiştebilirmiydim .. "bir fırtına tuttu bizi deryaya kardıo bizim kavuşmalarımız mahşere kaldıyeni cezve yeni cezve kaynar kaynamaz olduo benim nazlı yarimin dilleri söyler söylemez oldu.." ..
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2013 11 yıl Maris'de bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; Doğu'da elli bin insan boğazlanyorsa bunun adı sorun olur. Victor Hugo
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2013 11 yıl Düşen büyük adamı en sevdiği unutur,Yükselen züğürde düşmanları dost olur...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.