Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2013 .. "Her çocuk, islâm fıtratı üzerine doğar.Sonra babaları ve anneleri onları Yahudi,Hıristiyan ve Putperest yaparlar"Cenaiz**Fıtrat:Natural State: Doğal bir durum.Naturel/Spontaneous/Liberty-Tablet/Tabloid Machine:-Tabloid/Tablet/Levh/Compact Contraption:-Suitable Candidate: Uyumlu bir aday/Namzet/Ajan/Ayn.-Live giving consciousness:-Bilinç ve yaşam ve inanç oluşturabilen... İslâm: Misâl:Model/Illustration/Specimen: Örnek Tip:Örnek/Nümune/Model;Figure: Şahsiyet/Personage/It/Kişilik.Spekülatör/Ayı/Bear/Tahmin; Teorisyen.Mesel: Clone: Kopya.Similar/Simulation: Maskeli Kişilik: Taklit. .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2013 Rastlantının nedenleri vardır. Petronius Suam Habet Fortuna Rationem: Rastlantının nedenleri vardır. Petronius ** O/personel ya da ajan; quantum kuşağında/boyutunda yüklendiği programı/külfet'i/Büyük Önerme'yi uygulayan bi gözlemcidir. (Önceden yüklenmiş olduğu program kapsamında olaylar ile karşılaşacağından; Rastlantı ya da Tesadüf, sanıldığı gibi öylesine ortaya çıkan bi durum değil, bi programın, plân dahilinde göz önüne konmasıdır..) ** post mortem: Suam: Individual: Personage: Şahsiyet/Figure: Misal: It: Model: Habet: it has: O sahiptir; Fortuna: Fortune: Abundance: Bolluk; Çokluk; Genlik; Kevser. (maddî) Servet; Taşkınlık; Zenginlik; Quantum; Kesretten mübâlağa. Çokluğun gayesine varan şey. Gayet çok şey. Mikdar. Rationem: Fıtrat: Enfüs: Can: Natura: Tasarım Yapan; Speculator; Bilinç, yaşam ve inanç oluşturabilen bir bilgisayar; İnsan isimli bir makineye ya da mobil haberleşme aracına yerleştirilmiş ve gerekli bilgileri hard disc'ine yüklenmiş personel; Ajan: Elde ettiği bilgileri deneticisine sürekli gönderen gözlemci: Pan: Döner/Çok geniş bir mekânı tarayan, gözleyen Kamera: Sibernetik Karakter; Sibernetik ahlâk. .. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 @@İNTERLOCK oldu olacak sen bir kutsal kitap yaz. Peygamber olur, bir din sahibi olursun. Muhammed'in kandırdığı kadar sahabeyi bu devirde kandırmak olanaksız ama, olduğu kadar be... 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 .. harikasın@@democrossian.. peki.. .. Alıntı
Φ Urumci Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 Mustafa Kemal Atatürkün Ülkemiz , Milletimiz ve Dinimiz için yaptıkları tartışılmaz gerçeklerdir her kim Atatürke dil uzatiyorsa gafildir yada bizzat en azılısından en katmerlisinden Türk Düşmanıdır , muhakkak ki bir yerlerde Kuyruk acısı vardır .... Atatürk temiz bir Türk Müslümanıydı ve Din alanında yaptığı işler; islami kendi adetleri ile kirleten araplardan , arapcılıkdan, hurafecilikten meshepcilikten, tarikatcılıkdan en önemlisi islam diye yutturulan israliyattan ayırmak işin özünü islamın özünü bulma calısmalariy dı 1 Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz Milleti neden bu kadar geriyor ki ,insanların bir şeye inanıp inanmamaları. Ne olacaktı ; Atatürk ,hıristiyan, musevi ya da ateist olsaydı. O zaman yaptıklarını bir kalem de silecek miydiniz? İnsanların yaptıkları üzerlerindeki etiketlere göre mi iyi ya da kötü oluyor? 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 .. .. "Her çocuk, islâm fıtratı üzerine doğar.Sonra babaları ve anneleri onları Yahudi,Hıristiyan ve Putperest yaparlar"Cenaiz**Fıtrat:Natural State: Doğal bir durum.Naturel/Spontaneous/Liberty-Tablet/Tabloid Machine:-Tabloid/Tablet/Levh/Compact Contraption:-Suitable Candidate: Uyumlu bir aday/Namzet/Ajan/Ayn.-Live giving consciousness:-Bilinç ve yaşam ve inanç oluşturabilen... İslâm: Misâl:Model/Illustration/Specimen: Örnek Tip:Örnek/Nümune/Model;Figure: Şahsiyet/Personage/It/Kişilik.Spekülatör/Ayı/Bear/Tahmin; Teorisyen.Mesel: Clone: Kopya.Similar/Simulation: Maskeli Kişilik: Taklit. .. böylece gerekli doneleri aktararak.. ve sizlere çıkarım yapmanız için.. ortam açarak.. belirtmiştim ki; "Atatürk; yüklendiği görevini hakkı ile yapan.. ve bu yolda canını seve seve veren.. tam bir müslüman idi.." ve başka şansı da yoktu.. merhaba.. .. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 Atatürk insanlık tarihinin en başarılı devrimini yapmış dünyada gelmiş geçmiş en büyük liderdir. Ona başka etiket yapıştırmaya kalkışmak çok gereksizdir. Hep de onun tırnağının ucundaki toz parçası olamayacak kişilerin onunla uğraşmaya kalkışması tesadüf değildir. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 Atatürk insanlık tarihinin en başarılı devrimini yapmış dünyada gelmiş geçmiş en büyük liderdir. Ona başka etiket yapıştırmaya kalkışmak çok gereksizdir. Hep de onun tırnağının ucundaki toz parçası olamayacak kişilerin onunla uğraşmaya kalkışması tesadüf değildir. size katıldığımı söyledim zaten.. de.. tamamen tesdüftür.. açıklamıştım @@democrossian efendim.. tesadüf ya da rast; kişi, kul'un ya da siber varlığın.. etiketidir.. hard-disc içeriğidir.. fıtratıdır.. yük ve külfeti/büyük önerme'sidir.. ancak kul, bu programı uygulamaya bilir ve yunus gibi kaçar.. ya da atatürk gibi tamamen uygular.. Allah hiç bir benliğe, yaratılış kapasitesinin üstünde bir yük yüklemez/teklifte bulunmaz. bakara: 286 .. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2013 Bana dini metaforlar üzerinden bir şey anlatma @@İNTERLOCK... Fıtrat diye bir şey yoktur. Çünkü yaratım yoktur, çünkü tanrı yoktur. Yunus filan diye birileri hiç yaşamamıştır. Bunlar arapların ibranilerden çalıp kullandığı saçma sapan mitolojik efsaneler. Bana dini bir şeyler anlatma da ne anlatırsan anlat. Hele hele bugün allahtan dinden bir harf duymaya tahammülüm yok. 365 gün içinde en nefret ettiğimin içindeyim şu an... 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2013 Hele hele bugün allahtan dinden bir harf duymaya tahammülüm yok. 365 gün içinde en nefret ettiğimin içindeyim şu an... hah hah ha.. tüm bu dediğin ve tahammül edemediğin.. ve içinde bulunduğun "an" ı.. tanrı olan sen var ettin..@@democrossian ve işte seninle aynı "an" da olamayışımız bu nedenle.. ben tanrı; öyle bi; "tahammül edemediğim.. nefret ettiğim "an" ı yaratmam.. .. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 Ben öyle zararlı ve çirkin şeyler yaratmam. Yaratacağımda doğru düzgün bir şeyler yaratırım. Adam yan bahçeye çeke çeke inek getiriyor, orada bıçakları, satırları hazırlamış. Bunu ben nasıl yaratmış olabilirim ki? Ben sadece pencereden baktığımda görüyorum. Sakın kimse kuantumu saçmalık haline getirip yanıt vermesin bana... Ben aptalcılık, körcülük ve sağırcılık oynayamam. Onu üç maymunlar oynar... 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 .. demo-cross-ian !? kod adlı ya da ip adresli dostum sana hep bu barcode'un ile baktım.. öyle izledim.. ve öyle de izlenmektesin..- dikkat et! yarattığın tanrı seninle oynuyor.. ne diyeyim.. el-ceğizimden bu kadar geliyor.. inzar ederim fekat.. kendime yardım edecek kadar bile kudretim yok.. selâm.. .. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 Ben lüzumsuz ve zararlı şeyler yaratmam dedim ya... Daha da denecek bir şey yok... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 .. w.smith sonunda dedi ki: "peki!" .. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 Matrix'in Ajan Smith'ine de kulak vermelisin dostum. O da yabana atılmayacak şeyler söyler. Aslında o Neo'dan bile daha haklıdır. Kötü adamı oynasa bile... Tıpkı tasvir edilen İblis - Tanrı mitolojik öyküsünde aslında İblis'in çok haklı olması gibi. Tanrı haksızdır o öyküde... Ama tabii mitolojik öykü. Yani uydurma. O yüzden ciddiye almıyoruz. Yoksa bu öyküyü ciddiye alsak, Tanrı yerine İblis'e tapmak daha doğru olurdu. Hatta bazıları Batman serisinde Batman'in değil, Joker'in haklı olduğunu söylerler. Ben o kadar ileri gitmiyorum. Hatta bazıları Lord of Rings'de insanların değil, Orkların tarafını tutarlar. Ben o kadar da ileri gitmiyorum. Hatta insanlara karşı vampirleri tutanlar da var sanal alemde. Ben o kadar da artık yok artık yani... Daha uç örnek vermeyeyim... Ben ciddiyetten yanayımdır. İpin ucu kaçsın istemem... Haaa... Hele hele Matrix demişken... Şunu unutmayayım: O Fransız var ya o Fransız! Hastayım ben o herife yaaa! Onun kadar derin felsefi konuşan adam hiç bir filmde görmedim! O Fransız var ya adamın kralı! O filmde en doğru konuşan kişi o! O adamın ağzından çıkan her sözcüğe dikkat edin. Bitirimin allahı o herif... 1 Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 Matrix'de Neo niye öldü ve niye bataryalaştırılan insanları özgürlüklerine kavuşturamadı, makineler ile niye barış yapıldı ve uzlaşıldı, makine köleliği niye devam etti? Niye Neo makine sistemini yerle bir edip dünyayı kurtaramadı? Hiç düşündünüz mü? Bu film beni hasta etmiştir hasta... Acayip filmdir. Bilim ile felsefenin bu kadar iç içe girdiği bir film yani... Bilmiyorum. "What Bleep We Know" filan diyorlar ama, zannetmem. Matrix'le hiç biri boy ölçüşemez. Önce Terminatör serisine hayran olmuştum. O bir efsaneydi. Bir de "Alien" efsanesi vardı. Ama Matrix çok başka... 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 .. bi yerinden gireyim konuya da boş geçmeyeyim.. bla bla.. fransız evropa'lıdır.. evropa'dan sana ne ya hû.. gel bise benim akıllı oğlum.. ama gelirken libasını/iblisini felân.. üzerinden sıyır emi çocum.. bi de yatarken idrarını terket de öyle yat.. n'olmas.. n'olmas.. ciddi olmak iyi bi şi herhal.. senin gibi bi "akil adam" söyledikten sonra.. da.. "ciddi" ne demek? .. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 Olmaz babacım... Ben batı yakasından bu yana rüyamda bile geçmem. Japonya'ya filan gidecek olsam doğuya doğru gitmem. Batıdan dolanırım. Olmaz yani, mizacım uyuşmaz. İlle de batı... 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 .. cevab gecikti.. bi yol açam bare.. ciddi olmak; gemiyi "cudi" dağına oturtmak kimin bi şi midir acep? ** aman efladımıs aman.. batıya bi şi diyen yok.. aman bendeniz'e book kimin bi şi atmayınıs.. bana cefa etmeyinis.. ey benim dostum democrossian..eu; un'un parazitli sesidir ya da sizzle!ikazın için teşekkür ederim de,,ben nerenin solcırıyım bilirim..kendini aşan sözler söyleme..ve sen de o cızırtıya uyma..yoksa..stray!.. he mi?eferin eferin.. .. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 Yok ben haddimi bilirim, ne dediğimi de bilirim. Ne dediysem o... 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 Olmaz babacım... Ben batı yakasından bu yana rüyamda bile geçmem. Japonya'ya filan gidecek olsam doğuya doğru gitmem. Batıdan dolanırım. Olmaz yani, mizacım uyuşmaz. İlle de batı... ille de mai'lim.. mai'lim.. aguş'um.. gözleyenim.. gel gel aman.. @@democrossian dostum.. o kırmızıladığım kelâmını çook sevdim.. "amuca amuca.. ben de sise oğlum diyebilir miyim?" olduysada olmadıysa da.. odun!.. .. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 Bi de ne demeye çalıştığın anlaşılsa... 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 .. ah efendim ah' bi de bana sorunuz.. ah bi izin çıksa da.. diyeceğimi açık açık desem.. ama yok! izin yok! bana kızmayınız canım kardeşim.. dostum.. yol arkadaşım.. muhalifim.. muhalefetim@@democrossian beni de böle kabul et omaç mı.. geveze ihtiyar işte.. bla bla lakırdılar eden bi insane (burada insane enklişçe bi kelâm olup.. anlamı için google çeviriye bakınız..) deyunus.. ha? .. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.