Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2014 Admin Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2014 Uyurken... Birkaç gün önceden de hissetsem iyi olur, ona göre hazırlık yaparım. YSG! Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2014 sanırım ayakta ölmek isterdim... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2014 ah keske bizim istedigimiz gibi olsaydi ölmek ama ölüm kendi istegine göre öldürüyor bizi. saygilarla Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2014 sanırım ayakta ölmek isterdim... Ben öyle ölücem sanırım Alıntı
Misafir özlem yunal Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2015 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2015 İnsallah hic ölmem Alıntı
Misafir yalnız Gönderi tarihi: 31 Mart , 2016 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2016 çok acil intihar etmek istiyorum.ilaç zehir yada silah alacak hiç param yok.hiç bir sağlık problemim yok .sadece huzur istedim ama vermediler.kısacası türkiye şartlarında yaşamaktansa en çabuk şekilde nasıl ölebilirim. Alıntı
Φ mediaemre Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2018 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2018 Huzur içinde ölmek istiyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.