Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Doğum günün kutlu olsun..

iyi ki doğdun Radya.. :)

sevdiklerinle mutlulukla, huzurla geçireceğin nice senelere..

DOGUM-GUNU_Jgq2.jpg

Gönderi tarihi:
kutlama5.jpg
Gönderi tarihi:

Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması.

Nice Yıllara Sevgili Radya.

Gönderi tarihi:

94960310.jpg

97668025.gif

iyiki doğdun Radya...Mutlu yıllar...Pastanda geldi... sorcerer.gif

Bugün sakın iş yapma gününü yaşa stuart.gif

Gönderi tarihi:

Sevgili Radya:Nice yıllarda sağlık,mutluluk ve huzur içinde olman dileği ile,39,99999..'uncu yaş gününü kutlularım..!

Gönderi tarihi:

İyiki doğdun ablacım...

Keşkelerinin pişmanlıklarını en aza indirebileceğin, sağlıklı mutluluklu aşk dolu güzel bir yıl dilerim. :flowers:

Makro-cekim-cicekler_2.jpg

Gönderi tarihi:

Ne cabuk gelmis senin dogum gunum :) Yeni yasinin sana ve sevdiklerine saglik, huzur, mutluluk ve basari getirmesini diler nice yeni yaslara tum sevdiklerinle beraber.

1145-7085.jpg

Unutma her paket acisinda bir dilek tutuyorsun :)

Gönderi tarihi:

Doğum günün kutlu olsun..

iyi ki doğdun Radya.. :)

sevdiklerinle mutlulukla, huzurla geçireceğin nice senelere..

DOGUM-GUNU_Jgq2.jpg

Nasıl mutlu oldum bilemezsin Gündem...Çok teşekkür ederim...:clover:

Doğum günümü kutlamayı çok seviyorum ben, çünkü yaşamayı tüm zorluklara karşın seviyorum...Evet iyi ki doğmuşum...:)

Aslında doğum tarihimi birkaç gün önce profilimden kaldırmıştım...Hani herkesin doğum gününü kutluyorum ya ben,işte bu sebepten kimseye bu mecburiyeti yüklemek istemedim galiba...:blushing: Ama sizler o kadar tatlısınız ki beni yinede mahrum etmediniz bu keyiften...Hepinizi çok seviyorum...:wub::hug:

Gönderi tarihi:

kutlama5.jpg

Teşekkür ederim S.e.t.h...Hatırlanmak çok güzel...Nezaketin ve duyarlı dostluğun için...:flowers::hug:

Sinemin parçası'da çok hoş bu arada...:)

Gönderi tarihi:

Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması.

Nice Yıllara Sevgili Radya.

Öyleyse bende senin dileğinin gerçek olmasını dileyeyim ki benimkiler de gerçek olsun...:))

Çok teşekkür ederim Ufuk...:flowers:

Gönderi tarihi:

Şimdi okula gidiyorum gelince hepinize tek tek teşekkür etmeye devam edicem...:D

Gönderi tarihi:

94960310.jpg

97668025.gif

iyiki doğdun Radya...Mutlu yıllar...Pastanda geldi... sorcerer.gif

Bugün sakın iş yapma gününü yaşa :stuart:

Teşekkür ederim canım...Doğrusu bugün yerim pasta...

Vallahi hiçbir iş yapmadım...Kuaföre gittim,saçımı başımı yaptırdım,lolita gibi oldum...:lol:...Gezdim sonrada bir güzel,yemekte yapmadım tabi kiii...:stuart:

Gönderi tarihi:

Çok sevgili arkadaşım Radya'm ve onun cok sevgili kızı KiRaZ

İkiniz de benim için birer sevgilisiniz gerçekten :wub: İkinizi de çok seviyorum ve ikiniz de iyi ki doğmuş, hayatıma iyi ki girmişsiniz :)

İkinize de çok ama çook mutlu yıllar dileklerimle

Kocaman öpüldünüz wub.gif:hug:

Gönderi tarihi:

19210552.jpg

Sana ben ne diyeyim bilmem ki...Küstüm diyorum küsemiyorumda çok sevdiğimden...:hug:

Geldiğin için teşekkürler,lütfen aramızda olmaya devam et,burası seninle daha da güzel...Dur dil çıkarıcam...ama kocamannn

dil-cikarmis.jpg

:laughing: :laughing:

Gönderi tarihi:

İyiki doğdun ablacım...

Keşkelerinin pişmanlıklarını en aza indirebileceğin, sağlıklı mutluluklu aşk dolu güzel bir yıl dilerim. :flowers:

Ablasının güzeli...:hug: tekrar teşekkürler...:kiss:

Gönderi tarihi:

Ne cabuk gelmis senin dogum gunum :) Yeni yasinin sana ve sevdiklerine saglik, huzur, mutluluk ve basari getirmesini diler nice yeni yaslara tum sevdiklerinle beraber.

Unutma her paket acisinda bir dilek tutuyorsun :)

Evet yaaa ne çabuk geliyo dimi...:( Çok teşekkürler... :D valla bi sürü dilek tuttum...:flowers:

Gönderi tarihi:

Sevgili Radya:Nice yıllarda sağlık,mutluluk ve huzur içinde olman dileği ile,39,99999..'uncu yaş gününü kutlularım..!

AJANX...:lol: Sofonun biricik babası,hadi gel seni buraya transfer edelim...:P

Ne sölüyosun yaşımı...kadınların yaşı sölenir mi...hem buçuğumu kaldı 40 ı devirdim ben...Ama hala gencim güzelim...:stuart:

Gönderi tarihi:

Doğum günün kutlu olsun Radya :):clover:

Çok teşekkür ederim Mouchette...:hug::clover:

Gönderi tarihi:

:hug:Iyiki Dogdun!

Ay tatlım benimmm,iyi ki ablacım...:hug:

Gönderi tarihi:

Çok sevgili arkadaşım Radya'm ve onun cok sevgili kızı KiRaZ

İkiniz de benim için birer sevgilisiniz gerçekten :wub: İkinizi de çok seviyorum ve ikiniz de iyi ki doğmuş, hayatıma iyi ki girmişsiniz :)

İkinize de çok ama çook mutlu yıllar dileklerimle

Kocaman öpüldünüz :wub::hug:

Oy oyyy sende benim sevgilimsin ve iyi ki hayatımızdasın sende...hayatımın sonuna kadar beraber olalım inşallah...

Teşekkür ederiz biz seni daha kocaman öptük canım...:wub::hug:

Gönderi tarihi:

Godzi yok hala...:unsure: şekerim unuttun mu ya...:(

Yandı yandııııııııııı....buraya yazıyorum bak...:yuvarlan:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.