Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 uyyy uşağum ben bu kada zaman oldida görmedum wallahi habu topiğii . hakkunda ne duşunduğumi pazar gunundan sora yazacağumm. ama seni sewduğumida bilesun emi kardaşumm. Allah nasip etsun sağa sewduğuni inşallah , edeceğum en guzel dua budur senun içun amin ablacum... benda seni seveyrum biliysun daa... Küçükle küçük büyükle büyük olmayı başarabilen.. Zeki ve kültürlü bir arkadaşımsın.. Terslik düşmanın, isabet dostun olsun... çok sağalasın abicim yanımda her zaman senin gibi bir abimin olmasını isterim.... erbay... seninlede armızda bi ufak tartışma olmuştu ama seni de severim natali gibi.. buraya fazla bişeycik yazamam çünkü fazla tanımıyom kusuruma bakmayın he... hayatta herşey dilediğince olsun karadenizli uşak... bizum hoşgeldun karşilamamuz biras serttur kardaşum seni kırdıysam özür dilerum hem dede tarafundan hemşeri sayiluruk daa.... Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 uyy uşaguum bu forumdaki en iyi abilerimdensin.. her ne kadar birbirimizle dalga geçsekte senin beni ne kadar sewdigini benimde seni ne kadar sevdigimi biliosun.. obur abim benimm, laz uşagum inşallah bi ömür boyu mutluluklar peşini bırakmass Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 kaldırın şu erbayın defterıni kınıyorum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 kaldırın şu erbayın defterıni kınıyorum yaza yaza bunu yazıyosan ben seni kınıyorum... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 bugun tanıştık ..burada ne ıse gerçekte de aynen saygılı esprili ve cana yakın.. bitane bebişim benım çok tatlısın..ama yemeğini yede benımkını de yedüüüü çok güzel bır gundu senınle teşekkurler,erbayım,erkaşım Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 erbay uşağum yarini eve kovermişidun heraldaa şaşurttun beni yaww okada atma turkila nasi çikayi sendan anlamadumm da ama çok utandıbeee doru düzgün yiyemedi bileee kıss sedoşş haksızlık etme çocuğaaa Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 erbay uşağum yarini eve kovermişidun heraldaa şaşurttun beni yaww okada atma turkila nasi çikayi sendan anlamadumm da ama çok utandıbeee doru düzgün yiyemedi bileee kıss sedoşş haksızlık etme çocuğaaa Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Erbaycığım, tatlı kardeşim benimmmmmmmmmm Ya ne guzel birisinin, bir defa gördüğü buna ragmen kardeş gibi sevdigi birisi olması... Neden veya nasıl ya da niçin bilmem ama ben seni gercekten kardeşimi sevdigim gibi seviyorum... Gerçekten kardeşimmissin gibi hissediyorum... Erbaycııımmmmmmm ya sen niye bu kadar tatlısın canım kardeşim yaaaaaaa... İnsan kendini nasıl boyle sevdirir hemencecik yaaaaaa.... Sıcakkanlı kardeşim benim.. Tabiki bundan dolayı... Sevimliliğinden, sıcakkanlılığından, gülen yüzünden dolayı... SENİ DE COK SEVİYORUM BEEEEEE Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Forum oyunlarına geldiğimde tanıdım Erbay'ı.İlk manilerini okudum,hoşuma gitti.Sonraları diğer arkadaşlarla yazışmalarını takip ettim ve tavrına hayran kaldım.Ne bir aşırılık ne bir terbiyesizlik ne de kırıcılık.. Erbay'ım;bana abi dediğin halde olgunluğunla ben de sevgiden önce saygı uyandırdın.Sonra bu saygıma sevginde eklendi.Sana hem saygı duyuyor hem de seviyorum.Yalandan ve yalan söyleyenden nefret ederim.Ben biliyorum ki senden yalancı olmaz ve bu benim çok hoşuma gidiyor.Karadenizin delikanlısıyla arkadaş olmaktan büyük gurur duyuyorum.Seni seviyorum.. Allah seni korusun ve gözetsin,canım benim.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 yemek yemeyi çok seviyor olmasıyla tanıdığım çok sempatik bi abim(ne güzel ya bi sürü abim oldu,hep bi tane olmasını isterdim ) bi daha demicem artık o sölediğim tuhaf kelimeyi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 uy uşacuğum anı defteri mi edundun... iki satır kelamda biz edelum bari. kızartmalar yaniyi yetiş erbaycuğum, tan abin yemekleri sildi süpürdü, gelirken iki kilo armut alıver bari hemde çekirdekli olsun. manilerine hastayum armutları toplarum kızartmalar yaparum erbay kardeşum gelmeyi paulam armut ister dallarına tırmanır tan burada yemek yer armut dalda sallanır Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 yemek yemeyi çok seviyor olmasıyla tanıdığım çok sempatik bi abim(ne güzel ya bi sürü abim oldu,hep bi tane olmasını isterdim ) bi daha demicem artık o sölediğim tuhaf kelimeyi tanışmamız bi tuhaf olmuştu sana böyle davranmamın sebebi senden şüpheleniyodum forumdan tanıdık biri olabilirsin diye uy uşacuğum anı defteri mi edundun... iki satır kelamda biz edelum bari. kızartmalar yaniyi yetiş erbaycuğum, tan abin yemekleri sildi süpürdü, gelirken iki kilo armut alıver bari hemde çekirdekli olsun. manilerine hastayum armutları toplarum kızartmalar yaparum erbay kardeşum gelmeyi paulam armut ister dallarına tırmanır tan burada yemek yer armut dalda sallanır oy gidi sedelinam nerde benim kızartmam geleceğuz yanuna armutlari unutmam.... seni sevmeyen insan oy fuşkiyi koklansun tan abime diyesun fazla yemek yemesun.... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 tanışmamız bi tuhaf olmuştu sana böyle davranmamın sebebi senden şüpheleniyodum forumdan tanıdık biri olabilirsin diye yok yok merak etme yenilerdenin Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Sevgili kardeşim erbay seni tanıdığım için inan çok mutlu oldum sevecen ,doğal, cana yakın, sempatik, mani yazma yeteneği olan burda neyse gerçek yaşamındada aynı olduğuna ben kefilim tanıştığım için ama bana sadece çay ısmarladı oysa biz ona evde kızartma yapacaktım forumda olman inan herkeze mutluluk veriyor bizlere yansıttığın enerjiyle bizlere keyif veren birisin ama fazla enerji verme çarpılmayalım seni tanımak güzel sağlıcakla kal güzel kardeşim Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 erbay buraya bakarsın.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 erbay buraya bakarsın.. sana sudoku diyebilirmiyim... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 sana sudoku diyebilirmiyim... hünerli ve şeytani zekanı ortaya çıkaracak bi bulmaca olarak mı görüyorsun beni Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 hünerli ve şeytani zekanı ortaya çıkaracak bi bulmaca olarak mı görüyorsun beni valla hünerli ve şeytani zekam seni çözmeye yetmez.... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 valla hünerli ve şeytani zekam seni çözmeye yetmez.... erbay iyimisin ben dogville köpek şehri demek katıldığım şehrin ismi ki benim için her yer dogville. sen bana sudoku demek istiyorsan de bende sana kikirdek doku derim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 erbay iyimisin ben dogville köpek şehri demek katıldığım şehrin ismi ki benim için her yer dogville. sen bana sudoku demek istiyorsan de bende sana kikirdek doku derim niye senin için her yer dogville insanları sevmiyonmu.... bırak köpeği falan yav insanlara dön... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 niye senin için her yer dogville insanları sevmiyonmu.... bırak köpeği falan yav insanlara dön... made in e de söylemiştim bunu bak böyle devam ederse de seni sevebilirim made yi sevdiğim gibi ve ona da dediğim gibi sevmem sevmememden kötüdür Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 made in e de söylemiştim bunu bak böyle devam ederse de seni sevebilirim made yi sevdiğim gibi ve ona da dediğim gibi sevmem sevmememden kötüdür sen yinede sev dünyada sevmek kadar insanı mutlu eden bişey varmı ya... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 sen yinede sev dünyada sevmek kadar insanı mutlu eden bişey varmı ya... mutluluk getirisi götürülerinden konuşalım bir de ben o kadar da ümitsiz vaka değilim erbay değilimdir herhalde.. tabi olamam o kadar belk.. ya bi, dakka ben normalim ya niye bi terapi moduna geçtik hem ben öyle sınırsız< öyle deli severimki korkarsınn ha ne diyorduk erbay arkadaşımız iyiki forumdasın forum sana lazım sen foruma lazım.. şişko olmadığına inanıyorum.. herkes bunu diyo sana iyi bak erbaya Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 şişko değilim zaten... senin normal olduğun konusunda bişey diyemiycem bazen acayip acayip konuşuyon korkutuyosun beni.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 şişko değilim zaten... senin normal olduğun konusunda bişey diyemiycem bazen acayip acayip konuşuyon korkutuyosun beni.. çağrışımdaki yazıya mı takıldın sen.. korkma ya.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.