Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 15 yıl gecen sene bu zamanlar burdaydım özledim o günlerii.. hayırlı sahurlar arkadaşlar ...
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 15 yıl Kokoreç mi, mmmmmmmmmmmh! İyi sahurlar... şeyyy sanada yapabilirim buzlukta haşlanmış var hemen saç tavada yaparım iyisahurlar...
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 15 yıl Yap vallahi, ağzımın suyu aktı resmen var mı kokoreç gibisi...! Bu arada buzlukta başka neler var acaba
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2009 15 yıl Yap vallahi, ağzımın suyu aktı resmen var mı kokoreç gibisi...! Bu arada buzlukta başka neler var acaba aman nefis oluyor ama kokoreçi küçük küçk dogra at saca üzerine sivri biber domates pulbiber kekik başla kavurmaya neler yok ki difrizdede buzdolabın difrizindede pişmiş ve ya çig aklına gelebilecek herşey var örnegin kıymalı börek,ıspanak yemegi analı kızlı,baklava v.sv.s
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2009 15 yıl İyi sahurlar Radyacım,sana ve herkese.. Maalesef son sahurumuz; bir kez daha Ramazan'da sahurlarda burda olmanın tadı çok başkaydı,bu forumu,sizleri seviyorum..
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2009 15 yıl Yazar İyi sahurlar Radyacım,sana ve herkese.. Maalesef son sahurumuz; bir kez daha Ramazan'da sahurlarda burda olmanın tadı çok başkaydı,bu forumu,sizleri seviyorum.. Allah tekrarını nasip etsin Leylam,ben de seni seviyorum iyi ki varsın...
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2009 15 yıl Yazar :gul: :gul: ...Ramazan bayramınız kutlu olsun arkadaşlar... :gul: :gul:
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2010 14 yıl Yazar Henüz sahura erken ama ben iyi sahurlar demeyi özledim o yüzden sabırsızlandım... İYİ SAHURLARRRRRRR....
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2010 14 yıl Yazar hayırlı ramazanlar herkeze =) Sanada hayırlı ramazanlar sıcak makarnalı sahurlar...
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2010 14 yıl aklımdan hep komşularım geçiyo kapıcı ekmek dağıtmak için zile bastığında diğer komşularda ekmek almak için kapının önüne çıkacağı için boynumu büküp kendimi acındırmam lazım gözlerimi kısıp halsiz bitkin bi şekilde olmam gerek hatta bi tane ekmek alırım sonra yok yok ben bi tane daha alayim diyim hani yemeği yok bu çocuk ekmek yicek düşünsünler diye üzülsünler bana yemek vermezlerse hayal kırıklığına uğrarım len koca eşşek kadar adam oldum düşündüğüm şeylere bak arkadaş sigarasızlık başıma vurdu heralde
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.