Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 dünyanın en tatlı anne adayının dogum günüymüş bugün bede kutlamak istedim umarım bebegin ve sen birlikte en güzel dogum günlerini kutlarsınız minecim mutlu yıllar Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Canım topragım, tombalagım benim Bizim minik çilek büyüyünce okur artık annesinin anı defterini Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 en güzel anne adayına günaydın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Selam Mineu seninle konuşma fırsatı pek yakalayamadık ama sanırım burası uygun nasıl olsa okuyacaksın İnsanlara örnek davranışlarına,yaklaşım tarzına,ve espri anlayışına hayran değilim desem yalan olur Sende foruma girdiğim zaman görmek istediğim sayılı insanlardan birisin ki......... Artık bide kutsal varlık oluyon A_N_N_E Yani Umarım her şey gönlünce olur enişteye selamlar çok tşk ederim LUCİFER bu sözler çok güzel... niye eniştene selam gönderirkene soğuk terler döküyon olur söylerim, aleykümselam Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Mineu tüm güzel dileklerin ve temennilerin için teşekkürler.kalbindeki tüm sevgiyi paylaşmasını ve dağıtmasını biliyorsun seni tanıyan insanlar bu güzel ve pozitif düşüncelerinden yararlanıyorlar.herşey için teşekkürler Sevgiyle ve huzurla kal........ sevgili murti_san ben tşk ederim görüşmek dileğiyle... Mine al kız sana gönderilebilecek en güzel resim bu çok şeker yaaa tşk ederim LUCİ Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Seni bekliyorum bebeğim..Hayatta bekliyor seni.. Yeşilleri olan.. gülüşleri olan bir hayat İklimi sıcak..güneşi parlak.. Uçurtmaları gökyüzünde umarsızca salınacak.. Seni sevgileri gerçek..duyguları derin Özlemleri büyük Dokunuşları sahici Güzel insanlar sarmalayacak.. Seni bekliyorum bebeğim.. Böylesi bir dünyaya gözlerini aç istiyorum Bunun için elime kocaman bir fırça alıp Gökyüzünün şu isli karasını maviye boyamak istiyorum ilkin.. Şu bitip tükenmeyen keşmekeşe son vermek Savaşları durdurmak.. Ve insanların içini sadece sevgiyle doldurmak istiyorum Sen bu çirkinlikleri görmeyesin diye.. Canını acıtmasınlar diye.. Seni böylesi bir dünyaya getirdiğim için Mahcup olmayım diye.. Seni bekliyorum bebeğim.. Sevgilerin en gerçeği..özlemlerin en büyüğüyle.. Canım benim..bu şiir sen ve doğacak prensesimiz için..içimden kopup geldi.. diloşcum çok tşk ederim cnm arkadaşım şiiri okuyunca prensesimiz ne tepki verecek diyordun ya, şiiri okurken kızım hiç kıpırdamadı bile saygıyla dinledi ama şiir bittiğinde hareket etmeye başladı sanırım kendince alkışlıyordu bu şiirin bir kopyasını kızım için yazdığım günlüğe de ekledim diloş teysesi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 dünyanın en tatlı anne adayının dogum günüymüş bugün bede kutlamak istedimumarım bebegin ve sen birlikte en güzel dogum günlerini kutlarsınız minecim mutlu yıllar tşk ederim deniz kızı Amin inş. Canım topragım, tombalagım benim Bizim minik çilek büyüyünce okur artık annesinin anı defterini tombalak dime ama kırılıyorum valla toprağım daha çok bir pengueni andırıyorum aslında inşallah toprağım en güzel anne adayına günaydın günaydın cnm Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 minecim senin ,bebeginin ve eşinin sevgililer gününüz kutlu olsun Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 abla bıraz gec oldu ama hosgeldın:) aramızda kı bır benzerlık var oda ınternet askı.sen kazananlardan ben kaybedenlerden. esın ve cocugunla daha nıce yıllar gecırıp torunlarını gormenız dılegıyle.valla abla ne yazacagımı bılmedıgımden sana da dıger arkadaslarıma dedıgım gıbı ıyı kı varsın:) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 minecim senin ,bebeginin ve eşinin sevgililer gününüz kutlu olsun geç oldu ama kusuruma bakma ne olur deniz kızı çok tşk ederim cnm abla bıraz gec oldu ama hosgeldın:)aramızda kı bır benzerlık var oda ınternet askı.sen kazananlardan ben kaybedenlerden. esın ve cocugunla daha nıce yıllar gecırıp torunlarını gormenız dılegıyle.valla abla ne yazacagımı bılmedıgımden sana da dıger arkadaslarıma dedıgım gıbı ıyı kı varsın kardeşim benim çok tşk ederim ama asıl sen hoşgeldin inşallah birgün seninde karşına hiçbir zaman kaybetmeyeceğin bir aşk çıkar güzel dileklerin için tşk ederim sercan kardeş iyi ki sende varsın Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 bir tesekkür edeyim dedim Mineu, nedenini biliyorsun yolda az oyalana bilir, mahsuru yok.. yeter ki Pazartesine ......yetissin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2008 bir tesekkür edeyim dedim Mineu, nedenini biliyorsun yolda az oyalana bilir, mahsuru yok.. yeter ki Pazartesine ......yetissin ben tşk ederim bircecim çiçekler çok güzel... ayrıca böyle şeylerin aramızda lafı bile olmaz Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Güzel ve şeker anne.. prensesimize ve sana.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 Güzel ve şeker anne.. prensesimize ve sana.. diloş teysesi çok tşk ediyor prensesim sana ''azıcık büyüyüm, yürümeye başlayım en güzel çiçekleri toplayıp getircem diloş teyseme '' diyor Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 mineu sevgili arkadaşım .umarım iyisindir kendine iyi bak.....! Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 O güzel ana çok az kaldı değil mi Minecim.. güzel haberlerini sabısızlıkla bekliyorum.. Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2008 Dünyanın en tatlı annesine Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 Forumun en yeni annesine anneler günü kutlu olsun ablacığım.... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2008 dünyanın en tatlı annesi bebegimiz hoş geldi bende güzel anneminiz anneler gününü kutlamak istemiştim. umarım kısa sürede aramıza dönersin ... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 ne zaman doneceksın mıne valla ozlettın kendını bebıs nasıl bu arada Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2008 Her nekadar ben geldim sen gittin ama.....hala bir haber almadık ben şahsen çok merak ediyorum umayım herşey yolundadır o güsel minacık bebişinle mutlu ve saglıklısınızdır.......Arkadaşla kimsede Mineu nun tel yokmu arasanızda bir haber alsak!!!! Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Geri sayım başladı Kankimin gelmesine çok az kaldı Ösledim seni kankim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 O kadar uzun zamandır girmiyorum ki..bebiş geldi demek.. Allah analı babalı büyütsün inşallah.. Minecim dünyanın en güzel kokusu bebek kokusudur bana kalırsa..doya doya çek içine.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 bende özledimm mine gel artık bebişle birlikte gel... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.