Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 17 yıl Ateş olup yaksan da Gonca güller taksan da Ahu olup baksan da Affetmem asla seni
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2008 17 yıl hiç ummazdım oldu sonbaharda hediye gibi geldin hoşgeldin seyirlik değil ömürlük olsun dilerim bu defa bu son olsun seyirlik değil ömürlük olsun bir yastıkta nasip olsun gel koynuma gel oyunuma gel akşam gözlü esmer... safa geldin son ihtimalim bir sana kalmış halım hoşgeldin.. seyirlik değil ömürlük olsun dilerim bu defa bu son olsun seyirlik değil ömürlük olsun bir yastıkta nasip olsun gel koynuma gel oyunuma gel akşam gözlü esmer.. :wub:
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2008 17 yıl sacin yuzune perde yuregim dustu derde ayak ustu duramam seni gordugum yerde
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2008 17 yıl ne vakit gelsen aklıma bir yıldız düşer içime seni görürüm oanda yar yagmur olur avucuma gidersen dgomaz güneşim sarar gözlerimi acı bir telaş gitme desem canım kalır mısın benimle gitme desem canım sever misin beni yine geceler sabahsız ömrüm baharsız sensiz kalırsam ölürüm yalansız GİTME GİTME GİTME nolur...
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 17 yıl Rüyamda kendimi yonca bahçesinde koşarken gördüm Çocukluğuma geri dönmek istedim saçımı ördüm Ne yük vardı omuzlarımda ne derdim oyundan başka Ne kadar güzeldi çocukluğum aslında çocuktum büyüdüm Büyüdükçe kendime duvarlar ördüm O kadar yoruldum ki bazen durmadan yürüdüm Hiç bi kalpte kalamam içinde iyilik yoksa Beklemeden giderim kalbim git diyorsa Ben küsmem hayata başkaları küsüyorsa Bir gün ışıklar banada yanacak nasıl olsa
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2008 17 yıl Perişanım şimdi mutlu oldun mu başını yastığa rahat koydun mu...
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 17 yıl yıllar mı hızlandı yoksa ne çabuk geçiyor upuzun günler geceler..
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2008 17 yıl bu kızı yeniden büyütmeliyim kor ateşlerde yürütmeliyim degirmenlerde ögütmeliyim FARKINDAYIM FARKINDAYIM
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2008 17 yıl Susma, sen sustun ya Yalnızlık çöktü üstüme Anladım bu bir rüya Anladım bu son veda
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 17 yıl Ne hayaller kurdum sana hiç haberin olmadı Çekip gittin hayatımdan mutlu günüm kalmadı Son halimi görsen aglardın inan Gör nasıl yıkılır bir seven insan Sanma birgün sensiz yıllar güldürür beni Zaman gelir bu ayrılık öldürür beni
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2008 17 yıl Bi lodos lazım şimdi bana bi kürek Zulada birkaç şişe yakut yer gök kırmızı Söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp Düşer üstüme akşamdan kalma sabah yıldızı...
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2008 17 yıl Düşen bir yaprak görürsen Beni hatırla demiştin.. Biliyorsun seni ben sonbaharda sevmiştim..
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2008 17 yıl boşlukta bir noktayım senden uzak sanki rüyadayım etrafımda gölgeler dört duvar seni arar kollarım yalnızlık yollar gibi uzar gider korkar sendelerim özlerim anlatamam sensiz yapamam kararır gözlerim ben seni seven kadın benim olman için bilsen neler yapardım kendi dünyama alırdım yanıma oradan sonsuzluğa sürer aşkım seninle aramızda denizlerle zaman olsa bile ben duyar hissederim yinede benimlesin sevgilim nasıl ki ayrılamaz birbirinden gündüz geceden bende senden ayrılmam yaşayamam sensiz olamam ben seni seven kadın benim olman için bilsen neler yapardım kendi dünyama alırdım yanıma oradan sonsuzluğa sürer aşkım
Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2008 17 yıl hala hop tereyağlı ballı ekmek.. tamam..tamam..yazıyorum içimdeki nakaratı.. "Bizimde hedonist uğultularımız vardı tatlım, bir leğende yüzen şaşkın istarvitlere karşı."
Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 17 yıl Dünyanın tüm hali burda dağınık odamda Çok düştüm yaralandım ama sarıldım hayata Ardımda büyük büyük kocaman ağır yükler Heryerimden çektiler beni beklettiler Dinlendim su içtim aktı dudaklarımdan Hergün güneş doğar yeter ki açık olsun perdeler
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2008 17 yıl Sensiz geçmez oldu günler... soğuk gecelerde beni bırakma... bırakma beni birdaha ölüm olsa sonunda senden ayrılamam ben kalamam tek başıma mazideki günlerim gelir hergün aklıma vurur aşk acısı sus bir dakka kalbim ne olur artık ağlama zaten acım fazla daha fazla dağlama herşeyim feda olsun biricik aşkıma...
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2008 17 yıl cocuklar bile biliyorrr alı ayşeyi seviyor çocuklar bile söylüyor alı ayşeyi seviyorr
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2008 17 yıl Uzanip kanlica'nin orta yerinde bir tasa Gozumun yasini yuzdururum hisar'a dogru Yapacak hic birsey yok gitmek istedigi gitti Hem anliyorum hem cok aci tek tarafli bitti Ah Istanbul......
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2008 17 yıl “Öldüm De Uyandım” Bu şehir girdab gülüm Girdab ta mehtab gülüm Feleğin bir suyu var Su değil kezzap gülüm Su değil kezzap Sezidin harcı zulüm Yiğidin burcu ölüm Feleğe dayandım gülüm Öldüm de uyandım gülüm Öldüm de uyandım...
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 17 yıl Yazar Umutsuz olduğu biranda sevmek ister her insan... birazcık şanslıysan neden olmasın! kendinden emin değilsen sevme bensiz mutluysan hep öyle kal... Eğer her gece yattığında büyülü düşler sana benden bahsediyorsa... hemen tatlı uykundan uyan çünkü ben hiç uyuyamam seni düşündüğüm zaman benki sevmekten hiç usanmam..
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2008 17 yıl Şu garip halimden bilen şiveli nazlı Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Tatlı dillim, güler yüzlüm, ey ceylan gözlüm Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Ben aglarsam aglayıp, gülersem gülen Bütün dertlerım anlayıp, halımı bılen Sankı kalbımı bılerek, yüzüme gülen Gönlüm hep senı arıyor neredesın sen Sinemde gizli yaramı kimse bilmiyor Hiç bir tabib şu yarama melhem olmuyor Boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyor Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.