Gönderi tarihi: 26 Mart , 2008 17 yıl Adaletin küçüldüğü ülkelerde, büyük olan artık suçlulardır. Anonim
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2008 17 yıl rüzgar ne kadar sert eserse essin, kayadan alacağı yanlızca tozdur..
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2008 17 yıl Dünyanın en zengin insanı değil,en mutlu insanı olmaya çalış...
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2008 17 yıl Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. Whoopi Goldberg
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2008 17 yıl Kimseyi övmeyen, kimseyi kötülemeyen, kimseden yakınmayan, kimseyi suçlamayan olgun insandır. Epictetos
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 17 yıl işte benim filozof denince anladığım şey: varlığıyla herşeyi tehlike içine sokan korkunç bir patlayıcı..
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2008 17 yıl Cesaret İnsanı Zafere,Kararsızlık Ofkeye,İhmalde Ölüme Götürür!!
Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2008 17 yıl herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunuda öğren sevdiğin kadar sevilirsin can yücel
Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2008 17 yıl ya ben su can yucelın kım oldugunu bılmıyorum ama sıırlerı sevılen bırı oldugu bellı.cunku bırcok yerde karsılasıyorum onun ısmıyle...
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 17 yıl "Şahsi gayret yuvayı, toplu gayret vatanı ayakta tutar. (A. Aslan)"
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2008 17 yıl Hitler ve Stalin dönemi gibi ’Gidişat’ iyi diyenlere Allah rahatlık versin." ................
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2008 16 yıl hayatı kendım ıcın yasamıyorum ve korkmuyorum hıc bır seyden basıma geleceklerı de bılıyorum herseye ragmen dusmana ınat yasıyacagız yarın bızım cunku bız olecegız ama cocuklarımız bırakacagımız mırası tasıyacaklar yureklerınde ve onların yureklerı bızım altında ezıldıgımız korkuları tasımayacak.. yılmaz guney
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2008 16 yıl Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere er geç varır. Mirabeau
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2008 16 yıl Sorunun esası şudur: Ya devrim yolunu seçeceğiz... ya da, bu düzenin baskılarına, haksızlıklarına boyun eğerek, şu ya da bu biçimde teslim olarak yaşamayı seçeceğiz. Bu çeşit bir seçiş, yok olmanın bir biçimidir. yılmaz güney..
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 16 yıl Bir anda sevmedimki ben seni Bir anda gideyim..,, baska soze gerek yok
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 16 yıl Gasa geldim bi sös daha sölemem lasım HERŞEYİ BİLMENE GEREK YOK! HADDİNİ BİL YETER ..,
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 16 yıl Takdir edilip beğeni görmek faslasıyla yetiyor kardeşim sağol
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.