Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 sevgili gloria beni yine şaşırttın sen ..bu güzel sözleri ve o özel yeri hak etmek için ne yaptım bilemiyorum ama..inanki çok mutlu oldum..teşekkür ederim arkadaşım.. iyiki sende varsın Bilmediğin bir anda tahmin edemeyeceğin kadar bir koca iyilik diyelim Saşıracağını biliyordum ama.. Dusunme ve takılma ancak söylediğimde hatırlayabileceğin birşey... Söyleyeceğim söz Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2009 Bilmediğin bir anda tahmin edemeyeceğin kadar bir koca iyilik diyelim Saşıracağını biliyordum ama.. Dusunme ve takılma ancak söylediğimde hatırlayabileceğin birşey... Söyleyeceğim söz alla alla ..iyice meraklandım ama çare yok bekleyeceğiz.. bi biskrem versem.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2009 gıcığım..bidenem..dostum..sağolasınnn (aslında ağlamıyom duygulanıp sen ağlayasın diye o smileyi kullandım )şiirin ve dileklerin için ayrı bir teşekkür..inşallah hep beraber bidenem bi kerem ben seni daha bi çooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk seviyorum iyiki varsın be sardun.. Ağlamadım kiiiiiiiii Reca ederim bidenem, bilirsin şekilsellikten nefret ederim, Bişey değil canem, senin varlığın bile bu gezegen için zenginliktir... Yaşa, varol Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 14 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2009 Sevgili Frozen,gec oldu ama umarim nice yillara dileklerimi kabul edersin yine de. saygilarla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2009 Olsun sevgili Politika, Geç olsun güç olmasın, ben Frozen cadısının yerine seni temin ediyorum onun için 365 gün doğumgünü zaten Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 Sevgili Frozen Doğum günün kutlu olsun.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 Savulun yıllar, Frozen birinizi daha solladı geliyor Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 nice mutlu yıllar diliyorum.. umarım hayatın boyunca herşey gönlünce olur.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 Ağlamadım kiiiiiiiii Reca ederim bidenem, bilirsin şekilsellikten nefret ederim, Bişey değil canem, senin varlığın bile bu gezegen için zenginliktir... Yaşa, varol hep beraber bidenem Sevgili Frozen,gec oldu ama umarim nice yillara dileklerimi kabul edersin yine de. saygilarla geç falan değil sevgili politika..teşekkür ederim Olsun sevgili Politika, Geç olsun güç olmasın, ben Frozen cadısının yerine seni temin ediyorum onun için 365 gün doğumgünü zaten kendinle karıştırmışsın beni gene canem Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 Sevgili Frozen Doğum günün kutlu olsun.. teşekkür ederim sevgili efendi türkler.. Savulun yıllar, Frozen birinizi daha solladı geliyor evet işte doğru cümle bu..savulun yıllarrr ben geliyommm teşekkür ederim sayın domuzbağı nice mutlu yıllar diliyorum.. umarım hayatın boyunca herşey gönlünce olur.. sayın lostsoul çok teşekkür ederim.. Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 16 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2009 doğum günün kutlu olsun hep böyle cesur ve hep böyle kararlı kalman dileğiyle içindeki ümit hiç solmasın Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2009 Mutlu yıllar...ben öyle güzel sözleri pek beceremem, edebiyatımda zayıf resimde gönderemiyorum o nedenle idare et mutlu yıllar. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2009 frozencım şiir gıbı yaşaman dıleğyle Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.