Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2009 Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2009 Mesaj altın kaybı evimden altınlarım kayboldu bu yüzden eşimle ayrılmak zorunda kaldık çünkü eşimin ailesinden şüphelendik onlarda benim ailemden şüphelendi bu olayın ortaya çıkmasını istiyorum.elinizden geleni yapın lütfen Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2009 Yazar Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2009 Mesaj Sayın site yöneticileriErkek kardeşim sevdiğim kızla evleniyo. ne yapmalıyım Sevdiğim kizi kaçirsam olurmu Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2009 Yazar Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2009 Mesaj iş ariyorum buraya tikla diyor ekrana tikliyorum tikliyorum bir şey olmuyor nasil yapacağım bu işi İkinci mesaj ekrana tikladiğimda sesini bile duyuyorum ama hiç bir şey olmuyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2009 Yazar Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2009 Mesaj En kısa zamanda 10-15 dakika için size etkinleştirme kodu posta ile gönderilecek diyor ama ben postacıya her gün soruyorum bene hiç mektup gelmiyor. Lütfen benim mektubumu yeni adresime gönderin.... Adres: ********* Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2009 Yoruma açıktır umarım,yorum yapacağım da.. İlk mesajın maksadını çıkartamadım ama 2.mesaj asosyal bir kişilikten gelmiş gibi sanki..Gerçeklikten kopmuş ve sanalı gerçek hayatı haline getirmiş bir vaka ile karşı karşıyayız..Öyle ki;Medetin sizden gelebileceği sanrısına düşecek kadar.. Tabi mesaja konu olayın vehameti de ayrı bir konu..Türk toplumunda,yengesine aşık bir kardeş oldukça olaylara gebe bence..Umarım 3.sayfada okuyacağımız bir habere konu olmazlar.. İlgiyle takip edeceğim burayı,güzel ve ilginç bir topic olacak,teşekkürler sevgili Admin.. Not: Ben bunu yazarken yeni eklemişsin..Buna bayıldım ya,harika harika.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2009 Yazar Admin Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2009 Mesaj Bizim evin ışıkları ne zaman gelecek. Kardeşimin ders çalışması lazımda Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2009 Yazar Admin Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2009 Mesaj ben evli iki çocuklu gelecek ve genel dostum ve düşmanımı isimleriyle vaya ne kadar yakın olduğunu gönlümöden geçenler olucakmı beni çok seven isimler tanımak öğrenmek istiyorum... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 mesaj merhaba arkadaşlar bana maddi katkıda buluncak bayan arkadaşın kölesi olabilirim kırızden dolayıişşlerim bozuldu 34 yşında bekarım yanlış anlaşılmasın jigola degilim sadece borç Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 Niye yanlız bayanlardan borç öyleyse... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2010 Bunlar gerçek mi??? Bize gönderildiği GERÇEK ...! Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2010 Güzel bir espiri herhalde, kimbilir gercektir espiriler gerceklerden dogmuyor mu ve her dönem bunlari yenileyen binler var. Adresini de vermis arkadasimiz! Alıntı
Φ Hatun Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2010 Aglasammi Gülsemmi karar veremedim , Hepsi birbirinden ilginc ,komik ve düsündürücü neler varmista haberimiz yokmus Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2010 altınlarım kayboldui eşimle ayrıldık denklemine çok güldüm yaw... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2010 Yazar Admin Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2010 Mesaj 3 AYDIR AYAĞIMDAN ÇIKARMADIĞIM SİYAH RENKTEKI ÇORABIMI:BENİM GİBİ SEVGİYLEGİYEBİLECEK,ONU İNCİTMEDEN KULANACAK VE ÜZERİNE SEVGİ PITIRCIKLARI SAÇABİLECEK: ÜNİVERSİTELERİN HUKUK BÖL. MEZUN OLMUS VE AYNI ZAMANDA BİR ŞİİR KİTABI YAYINLANMIŞ,EN AZ 5 YABANCI DİLİ ANA DİLİ GİBİ KONUŞA BİLEN; SARISIN, MAVİ GÖZLÜ , 1.80 BOYUNDA,55 KG ,G.B. ÖZELLİKLERİNE SAHİP BİR BAYANA BIRAKMAK İSTİYORUM.LÜTFEN CİDDİ VE İHTİYACI OLANLAR YAZSIN...SEVGİLER... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2010 Yazar Admin Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2010 http://www.ilancini.com sitesine gönderilen bir yardım mesajı... Sayın yönetidiler, Bir ilana bahmak istedim detaylar için aşşağıya bak diyor. Aşşağı bahıyorum bahıyorum bacağlarımdan başha bir şey göremüyorum. Bilgisayarı bacahlarımın üstünemi koyacağım. bana bilgi verirseniz sevinirm. İsmail ******** Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2010 http://www.ilancini.com sitesine gönderilen bir yardım mesajı... Yok artık! Alıntı
Φ morbezelye Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2011 Sayın site yöneticisi; Çözümsüz bir durumdayım lütfen bana yardımcı olur musunuz? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 Bu yakışıklı erkeğimiz kendini 'KİLOLU ÇİRKİNİM DİYEN BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM (Çankaya)' arıyor... http://www.ilancini.com/ sitesinden 20,69 YAŞ ARASI KİLOLU ÇİRKİNİM DİYEN BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM EVLİ DUL BEKAR FİZİK HİÇ FARK ETMEZ SADE DÜRÜST OLSUN SIRDAŞ GÜVENİLİRİM GİZLİLİĞE ÖNEM VERİM SEVİYELİYİM TEK AMACIM BAYAN ARKADAŞ BEN ANKARADAN YAŞ 48,ESMER 83 KLO YUM HADİN BAYANLAR İSTER SANAL İSTER REEL ARKADAŞLIK OLSUN RAZIYIM Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 Bu yakışıklı erkeğimiz kendini 'KİLOLU ÇİRKİNİM DİYEN BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM (Çankaya)' arıyor... http://www.ilancini.com/ sitesinden "nabzı atsın yeter" mi demek istemiş yani.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2013 http://www.ilancini.com Emekli ilahiyatcıyım Umreye gidecek bayan arkadaş aramaktayım TÜM Masraflar tarafımdan karşılanacaktır. Kutsal topraklara gitmek isteyen bayanlardan mesaj bekliyorum Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2013 Hac vazifesine yaşlıların refakatçi ile gittiğini duymuştum da, umreye gidildiğini bilmiyordum.Ya hem hiç mi yok acaba durumu iyi olmayan bir tanıdığı..) Eli ayağı tutmaz olana kadar beklerler, gözleri toprağa bakmaya başlayınca İslam'ın beş şartı gelir akıllarına...Eğer erkek ise bayan arkadaş araması da ayrı mevzu.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.