Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 Admin Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 Sevgili Üyelerimiz ve Misafirlerimiz, 2009 Yılının hepinize sağlık, mutluluk, aşk, sevgi, saygı, BARIŞ, ekonomik rahatlık getirmesini diliyor ve bize gösterdiğiniz ilgi ve sevgi için hepinize ayrıca teşekkür ediyoruz. MUTLU YILLAR - MUTLU SENELER - İYİ YILLAR Turkish-Media.Com Forum Yönetimi Admin - Chatmaster - HarDaL - Cloud - Freyja - Duyguseli - Larsie Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 Sunduğunuz bu güzel ortam için asıl biz Teşekkür ediyoruz.. Ve bir inanır olarak dileklerinize Amin diyorum, kocaman bir Amin için yalvarıyorum Tanrımıza.. Dünyada tek şey olsun, Sevgi.. Sevgi sabırlıdır, Sevgi fedakardır, Sevgi yoksa herşey değersizdir.. Dünyada Sevgi olsun,tüm dünyada sevgi olsun.. Sevgilerle... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2008 Bende tum turkish-media forum ailesinin ve herkesin yeni yilini kutlar, saglik, huzur, nese ve basarilari dolu bir yil gecirmelerini temenni ederim.. Yilbasi gecesi eglencenin dozunu fazla kacirmayin yilbasindan sonrada sapasaglam tek parca olarak turkish-media foruma gelmenizi dilerim.. Saygilar Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Yeni bir yılın hayatınza yeni güzellikler getirmesi dileği ile Arkadaslar... Barış icersin de, hayalerin ötesin de dahi olsa.. Hayal' i de güzel Saygılar Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Sevgili Turkish-Media ailesinin, Yeni yılını kutluyor,ülkemiz ve dünyaya yeni yılla gelebilecek barış ve umudu hep beraber kucaklamayı yürekten diliyorum... Yeni yılda görüşmek dileği ile...mutlu seneler Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Forumlardaki herkesin,ve tüm insanligin yeni yilini kutlar,2009 yilinin barisa dönük yepyeni bir baslangic olmasini dilerim. saygi ve sevgiler Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Tüm dünya üzerindeki akan kanların dinmesi dileğiyle.. herkese sağlık,huzur ve sevgi getirmesini diliyorum yeni yılın....... Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Sevgili Turkish-Media ailesinin Türk Milletinin Türk dünyasinin yeni yilini kutluyorum Efendi Türkler Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 * Annelerin ninnilerinden, spikerin okuduğu habere kadar; Yürekte, kitapta ve sokakta yenebilmek yalanı. Anlamak sevgilim, O, bir müthiş bahtiyarlık. Anlamak gideni ve gelmekte olanı. Nazım Hikmet Herkesin yeni yılını kutluyorum, 2009'da umarım daha güzel anılarınız olur. *Asiye Teyzecim, yüksek müsaadenizle. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. 2006 da inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle.. anaaaaamm bu 2006 imiş dur googlle yenisi varsa onu yapıştırıyım çünkü tedavülden kalkmış artık o dilek Yaşamın kaynağı .Sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlamaksa eğer hep aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ebedi olması dileğimle daha nice mutlu yıllara! yaa bunları kim yazarr aceppp hadi öyle olsun bariii iyi olsun yeni yıl herkesee Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 yeni bi yil yeni umutlar yeni asklar sizlerin olsun Alıntı
Φ MeRVe58 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. 2006 da inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle.. sen 3 yil geriden geliyosun herhalde Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 *Annelerin ninnilerinden, spikerin okuduğu habere kadar; Yürekte, kitapta ve sokakta yenebilmek yalanı. Anlamak sevgilim, O, bir müthiş bahtiyarlık. Anlamak gideni ve gelmekte olanı. Nazım Hikmet Herkesin yeni yılını kutluyorum, 2009'da umarım daha güzel anılarınız olur. *Asiye Teyzecim, yüksek müsaadenizle. ama ama ayıp... teyze de sensin bu arada... hem asiye kim? alla alla... Alıntı
Φ Butterfly effect Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 ama ama ayıp...teyze de sensin bu arada... hem asiye kim? alla alla... Hepinize ailenizle birlikte mutlu mutlu yıllar dilerimmm .. Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2008 Tüm katilimci arkadaslarin yeni yilini candan kutlar saglikli ve baris dolu bir 2009 dilerim. Bazen buradan sertce de tartissak, amacimiz kardeslik ve baris oldugu icin, aramizdaki kavgalar kirici degil. Herkese saygilar Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2009 Yeni yılda, Dünya'ya, özellikle barış, huzur ve sevginin hakim olması dileğiyle, HERKESE MUTLU YILLAR Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.