Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ERGENEKON=?SUSURLUK=?GLADYO=?ULUSALCILIK?


Dogrucudavut

Önerilen İletiler

Gönül ister ki, en kısa zamanda o suçsuz ve çok değerli büyüklerimiz serbest bırakılır!

 

Sevgiler... [/b]

Evet, Kerinsiz, Yalcin hoca, Perincek, Ibrahim Sahin,....... bunlar bizim cok degerli büyüklerimiz. Benim degerli büyügüm falan degil bunlar...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Evet, Kerinsiz, Yalcin hoca, Perincek, Ibrahim Sahin,....... bunlar bizim cok degerli büyüklerimiz. Benim degerli büyügüm falan degil bunlar.

 

Yazımı dikkatlice okuyan birisi gözaltına alınıp sorgulanan herkese sahip çıkmadığımı rahatça anlayabilir.

Kasten çarpıtarak bu şekilde cevap vermeyiniz... Tartışmak bu değildir!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Yarasa dostum, nerelerdeydin, özlettin?

 

Selam sevgili Demirefe.

Uzun zamandır çok yoğun olarak çalışmaktayım.

Yoğunluğum hala devam ediyor ancak gündemde izlediklerim beni buraya itti.

Emin ol o zekice tespit ve yorumlarını okumayı ben de özlemişim.

 

Sevgiler, saygılar...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Uzun zamandır çok yoğun olarak çalışmaktayım.

Kolaylıklar dilerim... Yalnız yine bir ukalalık yapmadan duramayacağım. Umarım çok bilmişlik taslamamı hoş görürsün. Yani herkese açık bir forumda kişisel karşılıklı muhabbet etme yerine, yararlı bir şeyler ortaya atalım, herkesi ilgilendirebilecek bir konu ortaya koyalım babından konuşuyorum:

 

Kimse aralıksız, soluksuz çalışmaz. Mutlaka dinlenmeye zaman ayırır. İşte bu dinlenme zamanlarını farklı ve yoğun emek gerektirmeyen bir iş yaparak değerlendirmek, boş durmaktan daha dinlendirici oluyor düşüncesindeyim. Hani eksersizden sonra kendini yere atıp hareketsiz kalmak sakıncalı derler ya, onun gibi. Kaslar ani soğur ve katılaşır. Bunu önlemek için dinlendirici eksersizler yapılır. Aynen öyle. Ben şahsen forumda bayağı kafa dağıtıyorum, dinlendirici oluyor. Bedenen çalışan biri değilim, tüm çalışmalarım kafa işi. Kafam da akşama kadar bayağı bir şişiyor. Üç kilo domates kilosu 55 kuruştan kaç lira eder hesaplamaya üşenecek kadar kafam anvele oluyor. Fakat sözel bir şeylerle uğraşmak, yazmak farklı bir iş olduğundan dinlendiriyor...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kolaylıklar dilerim...

 

:) :) :)

Haklısın sevgili demirefe... İtiraf edeyim o zaman tek sebep iş yoğunluğu değildi. Böyle gerekti diyelim...

 

Yalnız şunu söylemeden edemeyeceğim: hernekadar başlıkları tam olarak incelemediysem bile gördüğüm kadarıyla herkesin tartışması gereken çok önemli konular sanırım az sayıda kişiler tarafından tartışılıyor. Umarım yanılıyorumdur...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Yazımı dikkatlice okuyan birisi gözaltına alınıp sorgulanan herkese sahip çıkmadığımı rahatça anlayabilir.

Kasten çarpıtarak bu şekilde cevap vermeyiniz... Tartışmak bu değildir!

Kusura bakmayin, tekrar okudugum halde herkese sahip cikmadiginiz anlasilmiyor. Isim falanda vermeden sucsuz diye ifade etmissiniz. Benim saydigim sahislar ve daha da sayilacaklara sahip cikmiyorsunuz sanirim. En azindan kimlere neden sahip cikiyorsunuz ve digerlerine neden sahip cikmiyorsunuz birde bunu aciklarsaniz daha verimli olur.

Vermis oldugum insanlarin tümü Ergenekon davasindan ya turuklu yada yargilaniyorlar. Bunun neresi carpitmak merak ediyorum dogrusu.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Başlıkta ergenekon var diye yazıyorum buraya :D

 

Bugünkü kazıları takip etmek üzere bölge Anadolu Medeniyetleri Müzesi’nden bir arkeolog da katıldı. Kazı yapılan yerin SİT alanı olması nedeniyle arkeolog çalışmaların daha yavaş ilerlemesini istedi ve kazı alanından bir toprak testi çıktı.

 

Ben bu son dakika haberini duyunca çok güldüm .(o dakikalarda son dakika idi bu haber :D daha neler çıkar acaba)

 

görüldüğü giibi ergenekonun ne kadar eskilere dayandığı ortaya çıkıyor. ilginç...

 

su testisi su yolunda kırılır.Günün anlam ve ehemmiyetine dair bir söz :D

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Saygi Öztürk'ün "Belgelerle Ergenekon"adli kitabi okundugunda Türkiye'nin gündemini isgal eden senaryonun gercek yüzü anlasilmaktadir.Saygi Öztürk'ü bu calismasindan dolayi kutlamak gerekir.O Kitabi okurken insanin aklina 24 Agustos 2008 tarihinde söyledikleri geliyor:

 

"Emniyet ile yargiyi tebrik ediyorum.Son olay (22 kisinin gözaltina alinmasi) gercekten yürütme ve yarginin gayet güzel dayanisma icinde bu isi yürüttügünü gösterdi.(ZAMAN 24 Agustos 2008)

Daha sonra da Recep Tayyip Erdogan kendi agziyla Ergenekon savcisi oldugunu söylemekten de cekinmedi.Yargi icersinde etkili yerlere getirilmis yargi mensuplariyla dayanisma icinde oldugunu basbakan hic inkar etmedi.Ümraniyede savci iken Ergenekon savciligina atanan Zekeriya Öz gibi.Düzmece,sahte,Anayasa ve yasalara aykirisekilde elde edilen bulgulara dayanarak nca aydinin sanik sandalyesine oturtulmus olmasi utanc vericidir.

 

Demokrat partide secimle iktidara gelmisti.Güdümüne sokmayi basardiklari yargi mensuplarinin ve kurduklari"TAHKIKAT KOMISYONU"nun yaptigi uygulamalar(MECLISTEKI MUHALEFETE SORUSTURMA ACTIRMAK), onlari "Anayasayi ihlal"sucunun saniklari haline getirmistir.Bence,"Ergenekon sorusturmasi ve davasi "AKP yöneticileri hakkinda ilerde mutlaka acilacagina inandigim "Anayasayi ihlal"davasinin en saglam delillerinden birini olusturcaktir.Bunun icin kendi yandaslarinin cogunlukta olacagi bir Anayasa mahkemesi olusturmaya calisiyorlar.

 

Olayi kendilerince güclendirmek ve kanitlamak icin cezaevlerinde baska suclardan tutuklu ve hükümlü bulunan ve adi mafya olaylarina karismis kisileri bile ifade icin getirip ERGENEKON cetesiyle baglantilarini bulmak icin caba harcadilar.Danistay katliami,Hrant Dink cinayeti,Ahmet Taner Kislali ve Necip Hablemitoglu cinayetleri ve hatta PKK olaylari Ergenekonun isiydi!Neyse ki Osmanli dönminde ki Patrona Halil ayaklanmasini,Genc Osman'in öldürülmesini,Enver Pasa'nin Babiali baskinini falan Ergenekon'a baglamayi akil edemediler de rahatladik.

 

Iddianame ekinde ki 404 nolu klasörde yer alan belgeye göre;avukatlar ve MIT görevlileri yaninda azili iskenceciler arasinda,FATIH ÜREK,SENER SEN,KADIR INANIR,YESIM SALKIM,ZUHAL OLCAY,HÜLYA AVSAR,MÜJDE AR,EMEL SAYIN ve daha pekcok sanatcinin ismi sayilmis...Rus hükümeti ile isbirligi yaparak,Yekta Güngör Özden 30 katrilyon,MIT müstesari Senkal Atasagun 2 kentrilyon lira,Emre Taner 20 kentrilyon lira,Sönmez Köksal 100 milyon dolar,Tayyip Erdogan 20 milyar dolar,Abdullah Gül 20 milyar dolar,Mesut Yilmaz 100 milyon dolar,Bülent Ecevit 100 milyon dolar,Mehmet Ali Sahin 100 katrilyon lira,Abdüllatif Sener 100 katrilyon lira almislar(AKSAM GAZETESI,6 Agustos 2008)

 

Savcilik kurumunun bu hale getirilmesine gülermisiniz aglarmisiniz?

VURAL SAVAS-HUKUK ILE ALDATANLAR

 

Bende nacizane ilave ederek,diyorum ki siyasetin savcisindan Cumhuriyet savcisi olursa ancak insanlar böyle suclanir.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

.

.

.

saygilarla

 

 

"O Kitabi okurken insanin aklina 24 Agustos 2008 tarihinde söyledikleri geliyor:"

 

"O kitabi okurken insanin aklina Recep Tayyip Erdogan'in 24 Agustos 2008 tarihinde söyledikleri geliyor"seklinde olacakti,özür dilerim

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Mesela İzettin YILDIRIM :)

 

Milletin başında bela olan Hizbullah,PKK,Avrupa tarafından el üstünde tutulurken Hizbullah ABD ile kök saldı...çok ilginç,çok acı :(

 

PKK tarafından öldürülen Kürt aydınları,Din kisvesine bürünen Hizbullah tarafından öldürülen Yıldırım gibileri...işte açıklanması gerekenler.

 

Yeşil'di galiba,bu ilişkilerin hemen ağında olan,bu ağa güvenmeyen :excl:

 

Olayı çözmüşüz yani :) Tebrik ederim!

 

Tabi,Ergenekoncu abilerimiz daha çok kendilerince sistemlerine ters gelen Kürtçü ve dinci olarak ifade ettiklerinizi temizledikleri için,bu olaya en çok ilgi duyup sevinen de onların olması kaçınılmazdır.

 

Sakın,kimse bugün gözaltına alınanlar kaç kişi öldürdü demesin;onların Çatlılar,Yeşiller,Erseverler olduğunu hepimiz biliyoruz....

 

Sorun zihniyet...

 

Bir karar verin, Ergenekoncular mı öldürmüş, Hizbullah mı ?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Olayı çözmüşüz yani :) Tebrik ederim!

 

 

 

Bir karar verin, Ergenekoncular mı öldürmüş, Hizbullah mı ?

 

Şöyle diyeyim o zaman;Ergenekon yada Hizbullah...aynı zihniyet,aynı sahiplenme ve aynı tasfiye :)

 

olayları bir yüce devletimiz çözememiş nedense

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Dün aksam TRT'de bir acik oturum vardi, Tuncay Güney'in yanisira eski susurluk Meclis komisyon arastirma baskani ve bir komisyon üyesi ile bir de gazeteci katildi. Türkiye acisindan güzel aciklamalar vardi ve Susurluk sorusturmasi sirasinda aslinda Ergenekon'un varligi biliniuyordu, ama komisyona bu konuda yetki ve zaman verilmedigi söyleniyor. Yani bazilarinin burada iddaa ettigi gibi Ergenekon AKP'nin bir icaati degil eski hükümetlerinde bilgisinde olan bir olusum. Sorulmasi gereken neden diger hükümetler kendi hükümetleri döneminde bir girisimde bulunmadilar ve neden AKP bastan itibaren bildigi halde bu konunun üzerine son yil itibariyla gitti?

Derin devletin varligi ve bu derin devletin Türkiye icin kar degil sadece zarar yaptigi asikar ve tartisma olmaksizin herkesin kabul ettigi bir durum. Anlasilan Türkiye'de bunlarin her dönem ülkeyi kaosa götüren provakasyonlar yaptigi ve bu sayede ülkeye demokrasinin gelmesini önlemek, askeri cuntalarin gelmesini saglamak, totaliter rejimin sürekliligini saglamak ve AB üyeliginin gecikmesini saglamak oldu. Faili mechiullerin hemen hemen tümünün sorumlulari derin devletin olduguna isaret edildigi bir oturumdu.

Türkcülerin maskesi yavas yavas düsüyor, kaos senaryolari arti umarim herkes tarafindan gözüküyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Dün aksam TRT'de bir acik oturum vardi, Tuncay Güney'in yanisira eski susurluk Meclis komisyon arastirma baskani ve bir komisyon üyesi ile bir de gazeteci katildi. Türkiye acisindan güzel aciklamalar vardi ve Susurluk sorusturmasi sirasinda aslinda Ergenekon'un varligi biliniuyordu, ama komisyona bu konuda yetki ve zaman verilmedigi söyleniyor. Yani bazilarinin burada iddaa ettigi gibi Ergenekon AKP'nin bir icaati degil eski hükümetlerinde bilgisinde olan bir olusum. Sorulmasi gereken neden diger hükümetler kendi hükümetleri döneminde bir girisimde bulunmadilar ve neden AKP bastan itibaren bildigi halde bu konunun üzerine son yil itibariyla gitti?

Derin devletin varligi ve bu derin devletin Türkiye icin kar degil sadece zarar yaptigi asikar ve tartisma olmaksizin herkesin kabul ettigi bir durum. Anlasilan Türkiye'de bunlarin her dönem ülkeyi kaosa götüren provakasyonlar yaptigi ve bu sayede ülkeye demokrasinin gelmesini önlemek, askeri cuntalarin gelmesini saglamak, totaliter rejimin sürekliligini saglamak ve AB üyeliginin gecikmesini saglamak oldu. Faili mechiullerin hemen hemen tümünün sorumlulari derin devletin olduguna isaret edildigi bir oturumdu.

Türkcülerin maskesi yavas yavas düsüyor, kaos senaryolari arti umarim herkes tarafindan gözüküyor.

Ben sevdim bu Tuncay Güneyi yaa süper bir adam -not düşelim, Rıdvan Akar'ın bu şahısı keyser soze'ye benzetmesi süper bir teşhisti kutluyoruz kendisini ailecekk-

 

dinledikçe tuncay beye kanım ısındı damarlarıma işledi doğru diyo lan bu dedim , hadi be dedim bunu da mı onlar yapmış dedim ikiz kuleler ikiz kuleler onları da sorsanıza diye bağırdım duymadılar beni.

 

bu adamdan korksun herkes en çok ta şimdiki hükümet çünkü ne dedi tuncay bey susurluk bir hükümeti götürdü-bu teşhis biraz tartışılabilir-, ergenekon da bir hükümeti görütebilir dedi doğru dedi.

2 sene sonra herkes unutur bu olayı görürsünüz bakın dedi.Hatta bu siliviridekiler kahraman olarak karşımıza çıkabilir veya milletvekili olarak karşımıza çıkabilirler dedi .Valllayyiii doğru dedii sevdim ben bu adamı.

Herşeye devlet sırrı devlet sırrı diyorlar dedi konuşun beee dediiii oz amn bendee daha çok konuşurum dediiii...yaşaaaaa

keyser soze giibi de olsaa bu adam son 20 yılı okumuş yalamış yutmuş isimler birer birer hafızada çok akıllı ya bu adamm valla sevdim ben bu adamı.Olayları iyi biliyor eğer kurgu yapıyorsa da çok yi yapıyor belki de atıyor tutuyor.

 

James bond bile benim yanımda sıfır kalır dedi valaaa süper adam buu...yaşaaaa

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

James bond bile benim yanımda sıfır kalır dedi valaaa süper adam buu...yaşaaaa

Yigidi döv ama hakkini yeme derler. Tuncay Güney James Bond benim yanimda sifir kalir demedi. O Türkiye'deki basta Hürriyet olmak üzere bir cok basin yayin kuruluslarinin onun hakkinda her konuda abartici ve yalana kadar olan haberlerine atifta bulunarak , kendisinin bu yayinlardan cikan mantiga göre Jamas Bond'un bile yaninda sifir kaldigini söyledi. Sizin söylemenizle onun aciklamasi arasinda hic bir baglanti yok.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Asagidaki habere göre ERGENEKON AKP hükümetinin icat ettigi bir fasa fisa degilmis. ERGENEKON'un varligi cookk öncelerden biliniyormus. Sorulmasi gereken neden önceki hükümetlerin ve hatta AKP'nin önceden bu konunun üzerine gitmedikleri.

 

"15/01/2009

Güney, çekirdek kadroyu açıklamış

Tuncay Güney’in 2001 yılında İstanbul Organize Suçlar Müdürlüğü’nde alınan polis ifadesi, avukatlara dağıtıldı

Ergenekon iddianamesinin kilit isimlerinden Tuncay Güney’in 2001 yılındaki polis ifadesi avukatlara dağıtıldı. Sorgusunda birçok konuda çarpıcı iddialarda bulunan Güney, Ergenekon’un çekirdek kadrosunu da 2001 yılında şöyle açıklıyor: “İsmail Hakkı Karadayı, Necip Torumtay, Teoman Koman, Rasim Betir, Nejad Müldür, Engin Hoş, Güven Erkaya, Veli Küçük, Osman Özbek.”

Tuncay Güney’in 2001 yılında polise verdiği 4 DVD’den oluşan ifadeler, 5 sanık avukatına tutanak imzalatarak verildi. Dönemin İstanbul Organize Suçlar Şube Müdürü Adil Serdar Saçan ve iki başkomiser, tarafından sorgulanan Tuncay Güney’in sorgusunun son derece rahat bir ortamda geçtiği görülüyor. Sorgu kayıtlarında Güney, çalışma hayatına başladığı gazeteleri söyleyerek başlıyor. Tuncay Güney daha sonra Sabah Gazetesine nasıl girdiğini, oradan Samanyolu Televizyonunda çalışmaya başladığını anlatıyor. Ergenekon ile ilgili ilk bilgilerde kendisinin Mehmet Eymür ile ilişkisinden bahseden Tuncay Güney daha sonra Veli Küçük ve mafya ilişkilerinden söz ediyor.

Tuncay Güney’in ifadelerinde öne çıkan bazı başlıklar şöyle:

* Ergenekon’un Kuzey Irak’ta da örgütlenmesi var.

* Veli Küçük’ün Kuzey Irak’ta okulu vardı.

* Adnan Hoca’nın İsrail tarafından finanse edildiği söylendi.

* Hizbullah’ı JİTEM organize etti.

* Hizbullah olayından sonra Veli Küçük ile Doğu Perinçek’in arası bozuldu.

* Veli Küçük bana Hizbullah’ın normalde askerlerin gözetiminde olduğunu söyledi.

* Doğu Perinçek, PKK’nın Türk gladyosu içindeki adamı.

* Ergenekon örgütlenmesinin sağı-solu yok.

* Veli Küçük önemli bir general değildi, jandarma içine nüfuz edemezdi.

* Özel kuvvetlerle Ergenekon arasında hizipleşme vardı.

* Öcalan Moskova’da teslim olacaktı, Veli Küçük Kenya’da yapılan operasyona karşıydı.

* PKK Lübnan’da Çevik Bir ile görüştü.

* Mehmet Eymür ile Veli Küçük’ün arası açıktı.

* Cem Ersever, JİTEM’in 4. Bölge Komutanı’ydı ama hiçbir zaman muhalif değildi.

* Cem Ersever tarafında olanları tasfiye eden Veli Küçük’tü.

* Veli Küçük ‘Yeşil’ için patrondu.

* ‘Yeşil’in hayalet olması Veli Küçük’ün işine yarardı.

* Kimse ‘Yeşil’i Veli Küçük’ten habersiz öldüremez.

* Ergenekon’da sadece devletten değil, değil bankalardan mafyadan da kaynak akıyor

* Veli Küçük’ü Ergenekon’un yöneticisi olarak görüyorum.

* Fehriye Erdal’a Sabancı Center’da çalışması için referans veren Hüseyin Kocadağ.

* Abdullah Çatlı, Levent’teki İETT garajında bir minibüs içinde Fehriye Erdal ve Mustafa Duyar ile görüştü.

* Sadece Mehmet Eymür Veli Küçük’e yakındı.

* Abdullah Çatlı, İzmit’te Veli Küçük’ün yanına gidip gelirdi.

* Veli Küçük, Abdullah Çatlı’dan hoşnut değildi.

* Veli Paşa’nın Sedat Bucak’la arası çok iyiydi.

* Veli Paşa’nın bütün partilerle ilişkisi vardı. DYP ile de MHP ile de... Hepsiyle ilişkisi vardı.

* Bende olan tüm belgelerin hepsi Veli Küçük’te de var.

* Necip Hablemitoğlu’nun Fethullah Hoca raporu vardı.

2001 yılı Mart ayında sahte otomobil sattığı iddiasıyla gözaltına alınan Güney, Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’nde sorgulanmıştı.

Güney’in ifadelerinin yer aldığı CD’ler, 2003 yılında Adil Serdar Saçan’a ait depoda ele geçirilmişti. (HABER MERKEZİ)

 

--------------------------------------------------------------------------------

Savcı Aydın ve Özden dosyalarını istedi

Ergenekon davasının görüldüğü İstanbul 13’üncü Ağır Ceza Mahkemesi, faili meçhul dosyalar arasında yer alan Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde öldürülen Tuğgeneral Bahtiyar Aydın ile Mardin’de öldürülen Albay Rıdvan Özden’le ilgili soruşturma dosyasını Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan istedi.

Mahkemeden ‘ivedi’ olarak yapılan talepte, yürütülmekle olan bir soruşturmaya esas olmak üzere hazırlık tahkikat dosyaları arasında bulunan maktüller Bahtiyar Aydın ve Rıdvan Özden ile ilgili soruşturma evrakının onaylı bir suretinin ölü muayene raporları, otopsi tutanakları, olay yeri krokisi, klasik otopsi raporlarıyla birlikte gönderilmesi istendi. Gelen bu yazı üzerine faili meçhul dosyalar arasında bulunan Tuğgeneral Aydın ile Albay Özden’in dosyalarının birer örneği Ergenekon davasında yargılanan sanıkların dosyasına konulmak üzere İstanbul Nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına gönderildi. Faillerin bulunamaması halinde, Tuğgeneral Aydın’ın dosyası 4, Albay Özden’in dosyasının ise 6 yıl sonra zamanaşımıyla ortadan kaldırılacağı belirtildi."

 

Alinti: Evrensel -http://www.evrensel.net/haber.php?haber_id=43743-

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Meselenin Tepe, Orta ve Avam kısmı vardır...

 

Avam boyutu : ... İzlediğiniz, Dinlediğiniz Detaylardır...

 

Orta boyutu : Gladyo artık Dünya ve Türkiye konjektürüne göre Türkiyede tasviye edilmek istenmektedir... Nato Adı altında kurulan Abd merkezli bu yapı bilindiği üzere Komunizm ile mücadele adı altında kurulmuştur...! SSCB'nin dağılmasından sonra Batı Çalışma Grubu bir süre Hizmet etmişsede daha sonra Yerini Ergenekon diye tanımlanan Laisizm, Kemalizm ve Atatürkçülük kılıfı altında Yerli olduğu sanılan ve siyaseten yönetilen bir örgüte yerini bırakmıştır...

 

Tepe Boyutu : İsrail Tek Dünya Devleti ve Nato gibi uzantının Terörle savaş adı altında İslam coğrafyalarına saldırılarına karşı Türkiye gibi Osmanlı vesayetinde uyutulmak istenen TÜRK Halkı !

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Meselenin Tepe, Orta ve Avam kısmı vardır...

 

Avam boyutu : ... İzlediğiniz, Dinlediğiniz Detaylardır...

 

Orta boyutu : Gladyo artık Dünya ve Türkiye konjektürüne göre Türkiyede tasviye edilmek istenmektedir... Nato Adı altında kurulan Abd merkezli bu yapı bilindiği üzere Komunizm ile mücadele adı altında kurulmuştur...! SSCB'nin dağılmasından sonra Batı Çalışma Grubu bir süre Hizmet etmişsede daha sonra Yerini Ergenekon diye tanımlanan Laisizm, Kemalizm ve Atatürkçülük kılıfı altında Yerli olduğu sanılan ve siyaseten yönetilen bir örgüte yerini bırakmıştır...

Tepe Boyutu : İsrail Tek Dünya Devleti ve Nato gibi uzantının Terörle savaş adı altında İslam coğrafyalarına saldırılarına karşı Türkiye gibi Osmanlı vesayetinde uyutulmak istenen TÜRK Halkı !

 

:)

 

O zaman İsrail ve ABD, neden Ergenekon örgütüne(!?) sahip çıkmıyor, bilakis bu davayı destekliyor ? Haham Tuncay kimin adamı ?

 

Şu an ABD'nin güdümünde olduğu için İsraile karşı herhangi bir dişe dokunur eylem yapamayan hükümet, neden Ergenekoncuları(!?) içeri tıkıyor ?

 

Ergenekon, İsrailin bir aracı ise, senin yaptığın bu izah, yaşananlara bakınca mantıksız değil mi ?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Tabi,Ergenekoncu abilerimiz daha çok kendilerince sistemlerine ters gelen Kürtçü ve dinci olarak ifade ettiklerinizi temizledikleri için,bu olaya en çok ilgi duyup sevinen de onların olması kaçınılmazdır.

 

Sakın,kimse bugün gözaltına alınanlar kaç kişi öldürdü demesin;onların Çatlılar,Yeşiller,Erseverler olduğunu hepimiz biliyoruz....

 

Sorun zihniyet...

 

Öldürülen Kürtçüleri anladık ta, öldürülen dinci kimmiş onu anlayamadım. :)

 

Mesela İzettin YILDIRIM :)

 

Milletin başında bela olan Hizbullah,PKK,Avrupa tarafından el üstünde tutulurken Hizbullah ABD ile kök saldı...çok ilginç,çok acı :(

 

PKK tarafından öldürülen Kürt aydınları,Din kisvesine bürünen Hizbullah tarafından öldürülen Yıldırım gibileri...işte açıklanması gerekenler.

 

Yeşil'di galiba,bu ilişkilerin hemen ağında olan,bu ağa güvenmeyen :excl: [/size]

 

Olayı çözmüşüz yani :) Tebrik ederim!

 

Bir karar verin, Ergenekoncular mı öldürmüş, Hizbullah mı ?

 

Şöyle diyeyim o zaman;Ergenekon yada Hizbullah...aynı zihniyet,aynı sahiplenme ve aynı tasfiye :)

 

olayları bir yüce devletimiz çözememiş nedense

 

O zaman davayı da beklemeyelim, nasıl olsa siz çözmüşsünüz, direk ****** kovboy usulü... :)

 

Bakın, söylediklerinizdeki çelişkiyi kendiniz görün istedim ama görememişsiniz.

 

Önce dincileri ABD’ye karşı olan Ergenekoncular öldürdü o yüzden şimdi bu davada içeri alınmalarına dinciler seviniyor diyorsunuz. Sonra öldürülen dinci olarak İzzettin Yıldırımı örnek veriyorsunuz. İzzettin Yıldırımı da ABD destekli dinci Hizbullah öldürdü diyorsunuz, en sonunda da Ergenekon ve Hizbullah aynı şey diyorsunuz. Bu söylemden de, Ergenekoncuları da ABD destekliyor anlamı çıkıyor. Oysa, sevinenler de yine ABD destekli dincilerin olduğu hükümet oluyor. Ergenekonla Susurluğun aynı olduğuna ise inancınız tam.

 

Söyleyeceklerimi yapıcı bir eleştiri olarak anlamanızı rica ederek soruyorum;

 

Kafanız mı karışık, yoksa dar vakitte bir şeyler yazmak için mi yazıyorsunuz, ya da şiirsel yazdığınız için ben mi anlayamıyorum ? Şiirselden kastım, genel olarak yazı tarzınız özne+yüklem+tümleç şeklinde değil yani devrik. Cümleler arasında da fikir kopuklukları var, bütünsellik yok. Sanki, o anda aklınızdan geçenleri yazıvermişsiniz gibi. Bir tür ‘happening’ gibi.

 

İnanın benim için bu forumda yazı yazmak hobi falan değil, hiç zevk almıyorum, hatta azap diyebilirim. Zevk alabileceğim bir sürü hobim var zaten. Normalde tartışmayı da hiç sevmem. Beni yorar. Bu foruma da tesadüfen, yazılan bir yanlışa müdahale etmek için kayıt olmuştum. Ama bir türlü bırakamadım, huyum kurusun, nerede yanlış düşünce görsem dayanamıyorum. :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

O zaman İsrail ve ABD, neden Ergenekon örgütüne(!?) sahip çıkmıyor, bilakis bu davayı destekliyor ?

 

İsrail ve Abd tasviye istiyor ! Bunu yukarıda söylemiştim !

 

 

Haham Tuncay kimin adamı ?

 

Çok yönlü bir adamdır şudur demek doğru değil lakin söyledikleri her kelime tamamen doğrudur... Ayrıca İsraile ağar konuşan Türkiyeye ''Al bak kirli çamaşırların bunlar'' dedirten konuşmalardır !

 

Şu an ABD'nin güdümünde olduğu için İsraile karşı herhangi bir dişe dokunur eylem yapamayan hükümet, neden Ergenekoncuları(!?) içeri tıkıyor ?

 

Türkiye ile Abd İsrail bir ortak paydada birleşir... Ergenekonun çok kirli oluşu ve Tasviyesi ! Türkiye için demokrasi demek ! İsrail için ise kayıp ! Bu itibarla Ergenekonun yerini alacak bir Örgüt olur mu olmaz mı ! Mesele burada !

 

Ergenekon, İsrailin bir aracı ise, senin yaptığın bu izah, yaşananlara bakınca mantıksız değil mi ?

 

Neden Mantıksız olsun Türkiye İsraile Meydan okumak istiyor ! İsrailde bunu yapamassın ! Bundan dolayı diyor ! Türkiyede Ama yapacağım günler gelecek ! imasıdır !

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Çok yönlü bir adamdır şudur demek doğru değil lakin söyledikleri her kelime tamamen doğrudur... Ayrıca İsraile ağar konuşan Türkiyeye ''Al bak kirli çamaşırların bunlar'' dedirten konuşmalardır !

 

Söylediklerinin doğru olduğunu nerden biliyorsun ? Kanıtları nedir ? Türkiye İsraile ne zaman 'Ağır' konuşmuş da Ergenekon davası çıkmış ortaya ? Tarihleri karıştırıyor olmayasın ?

 

Türkiye ile Abd İsrail bir ortak paydada birleşir... Ergenekonun çok kirli oluşu ve Tasviyesi ! Türkiye için demokrasi demek ! İsrail için ise kayıp ! Bu itibarla Ergenekonun yerini alacak bir Örgüt olur mu olmaz mı ! Mesele burada !

 

Hem tasfiye diyorsun, yani deşifre olanların tasfiyesi, hem de yeni örgüt kurulur mu bilinmez diyorsun. Eğer, tasfiye varsa bu örgütün ağa babaları hala devam ediyor işlerine demektir. Ve senin iddiana göre zaten 'Orta Boyut'ta olanlar İsralinin adamları :)

 

 

Neden Mantıksız olsun Türkiye İsraile Meydan okumak istiyor ! İsrailde bunu yapamassın ! Bundan dolayı diyor ! Türkiyede Ama yapacağım günler gelecek ! imasıdır !

 

Türkiye İsraile ne zaman meydan okumuş da o zaman Ergenekon davası İsraili tehditvari bir ima olsun ? Bilakis, Ergenekon davasını açanlar, İsrail ve ABD'nin adamları. Bu davanın kimlere yaradığını düşünürsen anlarsın.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Doğru söze ne denilebilir...

 

Cevap, ABD'nin değişen dış politikası nedeniyle olmasın ? ABD'nin Yeşil Kuşak projesi bu gün Büyük Ortadoğu Projesine dönüşmüş durumda. Dün Natonun düşmanı Komünizm idi. Bugün, İran, Türkiye gibi bağımsızlıkçı ideolojisi olan sistemler. İranda İslam devrimi, Türkiyede Kemalist devrim. Bunların ortak özelliği bağımsızlıkçı, antiemperyalist olmalarıdır. Anahtar kavram, ABD'nin bölgedeki hegemonyasına aykırı gelen unsurlardır. Konuyu bu mihvalde düşününce taşlar yerine oturur. Diğer senaryolar havada kalır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Öncelikle şunu belirteyim... İsrail başka Mossad başka ! Cia başka Abd başka ! Ulus-Devlet bir olarak değerlendirmek ne kadar yanlış ise İstihbari ve Dünya Düzenleri o kadar karmaşık gelebilir... !

 

Kemalizm zaten İsrail projesidir... Lakin buda bu ülkede bunlar halk tarafından hazmedilmesi kolay şeyler değildir... ! Pkk-hizbullah-El kaide-İrtica ! Bunlar Masonların localarından idare edilen Derin ağlardır !

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.